BIOTEN – или, когато една козметика те изненада приятно!

Преди 10 години имах честа да се занимавам с медицинска козметика професионално и поради тази причина опознах по-голямата част от марките, които са предлагат на пазара.

От тогава до ден днешен тази индустрия търпи динамично развитие и непрекъснато се създават нови и нови марки, всяка от които твърди че е най-добрата на пазара. Дали това обаче е така?

Истината е строго индивидуална за всеки. Защо? Защото всеки човек е отделна вселена и има своите специфични особености. Що се отнася до кожа всички знаем, че има три основни типа кожи – нормална, суха и мазна. Също така кожата на даден човек може в определени участъци да е суха, в други мазна, което прави избора на козметика много труден.

Наскоро попаднах на нова за нашия пазар козметика BIOTEN, чиято основна цел е естественото хидратиране и подмладяване на млада кожа.

За BIOTEN Природата е движеща сила и вдъхновение. Като се придържат към този сериозен ангажимент експертите от лаборатории BIOTEN впрягат задълбоченото си знание за природните съставки и техните свойства, за да създадат козметичната гама на марката.

Честно да си призная подходих доста скептично – Да, да …козметика на тази цена, която може да си я купиш дори в големите хипермаркети!? Не ми се вярваше. За мен грижата за кожата е нещо много важно и винаги избирам марки с естествени съставки, на основата на термална вода, морски водорасли и прочие. И сега BIOTEN! Не само, че се изненадах от лекотата на текстурите, нежния аромат, но останах очарована от действието върху кожата ми.

Аз съм със суха кожа и съответно заложих на един от продуктите от новата серия BIOTEN SKINNERGYподхранващ крем за суха кожа, който осигурява оптимална     24 часова хидратация. Неговата богата, немазна и бързо абсорбираща се текстура съдържаща 100% естествен екстракт от личи, осигурява незабавно нежно докосване, без да оставя чувство за тежест върху кожата.

Да не забравя и подхранващият почистващ тоник лосион – обогатен с екстракт от памук със 100% природен произход, добит чрез щадящи природата и неинвазивни методи.  Екстрактът от памук, богат на протеини и минерали,  помага за ефективната защита на чувствителната кожа, като  я прави мека и еластична.

BIOTEN разполагат с богата гама от продукти както за Грижа за лице, така и Грижа за тяло.

И понеже не можах да се задоволя само с продуктите за лице, реших да пробвам и тези за тяло. Нежният филм който остава има 48 часа действие и в това може да се убедите и сами. Обикновено сутрин след душ всяка жена поставя лосион на тялото си, който в повечето случай след 2-3 часа вече няма и следа от него. Лосиона за тяло на BIOTEN се грижи за кожата до момента в който не влезете в банята и не отмиете невидимият филм който създава върху нея.

Изключително съм радостна, че имам възможността да ви преставя BIOTEN!

Добре дошли в свят, в който естествените съставки, въплътени в текстури, на които не можете да се наситите ви предлагат да се потопите в ароматната наслада на едно уникално преживяване!

Предложете на кожата си ефективни формули, създадени да доставят желаните резултати според типа кожа и възрастта й.

Възползвайте се от богата гама продукти, дело на последните технологични новости, които са безопасни и уважават здравето на вашата кожа!

 

 

 

 

снимка: www.ladymagazine.today

текст: www.ladymagazine.today

No Comments Yet

Leave a Reply