7-те смъртни гряха на жената

Жената е чудо на природата със своята красота и нежност – нещо, което е влудявало мъжа винаги. Както е казал великият Чарли Чаплин “Жената няма недостатъци, тя има особености” може да даде самочувствие на доста жени и да предизвика смях в повечето мъже. Не трябва да подценяваме силата на женската природа – тя е много могъща, особено ако жената осъзнае какво притежава.

Както всички простосмъртни жените имат своите грехове, за които едва ли ще признаят, че са такива. Те се допускат неволно и са в основата на общуването им с любимия мъж – нещо, което може да го отблъсне от раз. Мъжете винаги са се възхищавали, а някои и възмущавали на разкрасителните средства, които жените използват и на мъките, на които се подлагат, за да впечатлят някого. Все пак в “правилника за обществено поведение” има неща, които са недопустими и се смятат за големи грехове (дали този правилник не е писан от мъж).

Грях1: Жените се гримират и оглеждат на публични места. Явно е грях, мили дами. Колко пъти ли сте го правили неволно в някой ресторант или на друго обществено място? Това създава впечатлението, че жената се чувства не добре в кожата си и е неуверена в красотата си. Остана да питате огледалцето коя е най – красива на земята!

Грях2: Питат мъжа си къде е бил. Ако познавате добре мъжа си, дори по изражението на лицето му може да разберете къде е бил и какво е правил (ако е пил по едно питие с приятел или е имал тежък и напрегнат ден) – жените имат усет за това. Те винаги задават този въпрос, като подсъзнателно си представят задължително изневяра. Дори да е ходил по чуждо едва ли ще ви каже.

7sence1
Pinterest

Грях3: Когато не приготвят вкусна храна. Мъжете не обичат такива жени и жени, които пренебрегват всичко, в името на красотата. Любовта на мъжа минава през стомаха, затова жена, която готви вкусно за мъжа си, дори ястията й крещят, че са правени с любов.

Грях4: Не се грижат за мъжа си когато е болен. Вие сте съпруга, отдала се на обета “В добро и зло, в болест и здраве”, нали? Когато мъжът се разболее дори от хрема става по – разглезен и от дете, и е в очакване, че съпругата му ще се грижи за него и ще му помогне да оздравее.

Грях5: Жената не се прави красива за мъжа си. Когато се е влюбил във вас, вярно, че сте била и по-млада, но също сте имала грим, спретнати и чисти дрехи, и прическа. Голяма грешка на жената е да мисли, че може да се показва във всякакъв вид пред мъжа си.

Грях6: Когато хвалите други мъже в негово присъствие. Изрази от сорта на “Защо не се омъжих за Стоян?” могат да разгневят и най – спокойния мъж. А и представете си какво причинявате на мъжкото му его, когато говорите хубаво за чужд мъж. Дори да е така по-добре му го спестете. Мъжът иска да е най-добрият във вашите очи.

Грях7: Винаги карат мъжете си да ги чакат. Много жени ще се усмихнат, но когато знаете, че мъжът ви чака, още 10 минути пред огледалото не са уместни. Мъжете мразят да ви чакат, защото знаят какво може би правите в момента.

 

 

 

източник:http://www.zaneya.com

снимка: news.globalintimatewear.com

No Comments Yet

Leave a Reply