5 съвета как да изглеждате с 10 години по-млади

Възрастта е нещо относително, но много дами са особено чувствителни на тази тема. Ето защо ви представяме няколко много полезни съвета с помощта на които може да се подмладите значително стига да ги приложите подобаващо ;).

 

1. ПОВДИГНЕТЕ ВЕЖДИТЕ СИ. Високи и плътни вежди винаги са ключа към перфектния външен вид. Използвайте пудра и молив за вежди, сенки с една идея по-светли от естествения цвят на веждите ви за да ги оформите в подходяща за лицето ви форма.

 

make-up-tips-10years
http://www.prevention.com/

2.ПОСТАВЯЙТЕ СПИРАЛА САМО НА МИГЛИТЕ НА ГОРНИЯ КЛЕПАЧ. Погледа ви ще бъде тежък ако напластите ресниците на долния клепач. Вместо спирала поставете светли сенки, които ще отворят оптично окото и ще ви придадът свежест. Може да добавите малко молив за очи съвсем деликатно в ъгъла на окото за да подчертаете погледа.

 

3. ВЪЗСТАНОВЕТЕ “НЕРАВНОСТИТЕ“. За да прикриете успешно лабиалните бръчки, които започват в основата на ноздрите и свършват при устните поставете един тон по-светъл фон дьо тен, но само в тази зона не на цялото лице. Този професионален трик ще прикрие със сигурност едно десетилетие 😉

 

4. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГЛОС. С годините обема на устните спада, поради тази причина много дами прибягват до филъри, силикон и други подобни за да увеличат и да се сдобият с по-изкусителни устни. Ако обаче това не е вашата процедура може спокойно да си закупите качествен глос, който има такъв ефект. Поставете основният цвят червило и след това нанесете глоса в ъглите и средната част на устната, така зрително ще увеличите  обема.

 

5. АКЦЕНТИРАЙТЕ НА СКУЛИТЕ. Нанесете една идея по-светъл фон дьо тен на лицето, след което с матираща бронзова пудра или руж поставете контур под скулите, така че да изпъкнат.

 

 

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: http://www.prevention.com/

No Comments Yet

Leave a Reply