5 съвета за старт на новия месец от Робин Шарма

Едва ли има някой който да не е чувал за гуруто на съвременния свят Роби Шарма. Адвокат по професия учител по природа, на него се падна не леката задача да мотивира милиони хора по света и той се справя с това по възможно най-добрия начин. Вече стотици от най-престижните компании му се доверяват в мастер коучинг на топ мениджърите си. Известни личности като сър Ричард Брансън, доказали своите финансови умения са също сред неговите клиенти…..

Ето какво ни съветва монаха който продаде своето ферари за това как да започнем новия месец. Няколко важни съвета как да го направим най-успешния до момента за 2014г.

1.Необикновените цели водят до необикновени резултати. Познанието е горивото на надмощието и властта. Напишете вашите Топ 5 цели за този месец и ги сложете на място, където можете да ги виждате непрекъснато. Имайте смелостта и куража да кажете НЕ на всичко, което е маловажно и ви разсейва от пътя към тези цели!

2. Започнете деня си силни. Вашата победа започва още с отварянето на очите. Първото нещо, което трябва да направите сутрин е вашата тренировка. Погрижете се вашето тяло да е добре хидратирано, пййте достатъчно вода. Напишете списък с поне 10 неща за които сте благодарни. Ако имате време четете нещо вдъхновяващо, вместо да гледате новините по телевизията.

3. Бъдете изключително морални.Обикновенния изпълнител вижда работата си като ежедневна рутина.  Необикновения мениджър вижда в работата си възможност за развитие, шанс да постигне нещо повече и възможност да направи света по-добър. Погрижете се да бъдете СУПЕР!!! Впечатлете клиентите си. Обновявайте непрекъснато вашите умения.

4. Запомнете, че най-добрата инвестиция, която мжете да направите е да инвестирате в собственото си израстване и професионално обучение. За да удвоите вашите приходи, утроете вашите възможности.

5. Заложете на обикновените неща. Много по-умно е да се съсредоточите само в едно нещо, вместо да се опитвате да правите 100 неща наведнъж. Всеки успял човек, е успял защото се е съсредоточил само в онова което прави най-добре!

Нека направим този месец запомнящ се.

 

 

източник: www.ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply