5 супер яки съвета срещу целулит

Топлите месеци не са далеч и някои от нас с ужас установяват наличието на портокаловата кожа по бедрата си. Не изпадайте в паника дами, преди да се втурнете по масажи, LPG  и Кавитация вижте какво сме ви приготвили.Ако твърдо сте решили да се преборите с целулита, браво имате нашите поздравления! Предлагаме ви няколко много лесни съвета, които безспорно ще ви помогнат да изгладите портокаловата кожа.

 

1. Преразгледайте менюто си. Защото газираните напитки, консервантите, наситените мазнини и рафинираната захар са основните виновници за появата на целулит. Хапвайте предимно плодове и зеленчуци и скоро ще забележите, че кожата ви става видимо по-гладка.

 

2. Преразгледайте гардероба си! Тесните дрехи пречат на доброто кръвообращение, съответно и на изчистването на токсините от тялото. А с натрупани токсини, целулитът е неизбежен!

 

3. По време на душ търкайте проблемните места с гъбата малко по-агресивно. Освен това ще е добре да редувате топла и студена вода за 3-4 минути.

 

4. Отделяйте по няколко минути на ден за тренировка. Може лека аеробика, а може и кратък комплекс от упражнения за бедрата, дупето и корема.

 

5. Ходете на сауна! Така по-лесно ще изчистите натрупаните токсини, а и кожата ви ще бъде по-свежа.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply