5 супер съвета за големи и плътни устни

Не всички жени са надарени с големи устни, но за щастие не е необходимо да се прибягва до болезнено инжектиране на филъри, за да се радвате на ефект ала Анджелина Джоли. Дами, ако комбинирате всички тези съвети, ще забележите огромна промяна почти веднага!

1. Прави упражнения за по-големи устни! Да, звучи смешно, но стимулацията на мускулите ще направи устните ти по-обемни, плътни и сочни. Виж някои от най-добрите упражнения:

– Затвори устни, стегни ги силно и се усмихни широко. Задръж в това положение за 5 секунди, а след това за още 5 секунди ги изтегли напред, все едно искаш да целунеш някого. Повтори 20 пъти, като се стараеш да стягаш мускулите максимално.

– Събери устни за целувка и започни да ги въртиш по посока на часовниковата стрелка и обратно в продължение на 2 минути. Друго страхотно упражнение, е да ги събереш в същото положение и да ги местиш наляво и надясно. Повтори движението по 15 пъти на всяка страна.

LIP1
couponmom.com

– Подсвирквай силно любима мелодия за 3-4 минути на денНе случайно повечето музиканти имат големи устни. Ако ги упражняваш всекидневно,ще забележиш изключително голяма промяна.

 

2. Ексфолирай с четка за зъби. Масажирай внимателно за няколко секунди, след което нанеси балсам. Масажът ще отстрани мъртвата кожа и ще ускори притока на кръв в устните, така те ще изглеждат толкова обемни, сякаш току-що си се събудила.

 

3. Етерично масло от мента или канела. Добави няколко капки в гланца или червилото си. При нанасяне ще усещаш леко пощипване, но чувството отминава бързо. Канелата и ментата ще ускорят циркулацията на кръв в устните, ще ги направят плътни и с красив розов цвят.

 

4. Избирай светли червила и гланцове. Тъмните правят устните по-малки. Ако си се спряла на матово червило, винаги поставяй малко гланц в средата на горната и долната устна. Този трик създава впечатление за повече големина. Препоръчително е да залагаш на глосове, защото блясъкът им отразява светлината и придава повече плътност.

 

5. Очертай устните с коректорЗа уголемяване на горната устна избери 2 тона по-светъл от кожата ти, най-добре да е течен. Разнеси го по цялата дължина, за да създадеш повече обем. Подчертай долната устна с 2 тона по-тъмен коректор, като го нанесеш между нея и началото на брадичката

 

 

 

 

източник: beU.bg

снимка:  divasuperba.blogspot.ro

No Comments Yet

Leave a Reply