5 златни правила за гардероба на дами с наднормено тегло

Мили дами тази статия е специално за тези от вас, които имат няколко килограма в повече, и какво от това? С тях или без тях спокойно може да изглеждате зашеметяващо. Запознайте се с тези практични и много полезни 5 златни правила, помощта на които ще бъдете много по-елегантни и ще покажете най-доброто от себе си.

1. Никакви пластове

Без буфон ръкави, без поли на пластове и надиплени волани. Ще изглеждате като сметанова торта. За вас са най-подходящи по-изчистените линии, които удължават силуета.

2. Никога не носете твърде малки дрехи

Вие си мислите, че изглеждате по-слаби, но по-вероятно е силуетът ви да напомня на виенска наденичка. Грешка е и да носите торбести дрехи, които уж прикриват несъвършенствата. Ефектът е точно обратен – изглеждате като балон.

3. Бизнес костюмът винаги помага

Ако са с хубава кройка и в подходящ размер, сакото и панталонът или сакото и полата правят фигурата многократно по-елегантна.

4. Вълшебно коланче

Носете туника или пончо с колан под бюста. Това ще акцентира където трябва и ще прикрие проблемната талия.

5. Носете обемисти чанти

Не само, че са ефектни, но и на фона на мини кукленска чанта фигурата ви ще изглежда по-едра.

 

И да не забравим да споменем – не прекалявайте с червеното! Да съгласни сме, че вталява фигурата, но всичко прекалено не е хубаво. Така ,че по-умерено и всичко ще е наред. Остана само да ви пожелаем Успех!

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply