3-те най-добри начина за изгаряне на мазнини

Различните хора имат различни предпочитания как да изгарят излишните мазнини – но за всички нас съществуват някои основни методи, които си остават доказани във времето и които действат безотказно. Подготвили сме ви 3 от най-ефективните методи за изгаряне на мазнини, селектирани чрез проучване.

 

Метод 1:

Един от най-лесните и най-ефективни методи е тичането. Спокойно може да го правите и вкъщи, не само навън стига да се чувствате добре. Доказано е обаче, че тичайки навън горим повече калории заради кислорода който поемаме и който е по-студен за разлика от условията в домашна атмосфера. Ако обаче нямате време или не сте в състояние да тичате навън, спокойно може да си направите тренировката на закрито.

 

Метод 2:

Скачане с въже. Има основателна причина почти всички треньори да включат в спортните си програми скачането на въже. Ако скачате 15 мин. всеки ден ще изгорите повече калории и мазнини в сравнение с което и да било друго упражнение.

 

Метод 3:

Плуване. Това е спортът който не само спомага по-бързото изгаряне на мазнините и влизане във форма, но и подобрява значително състоянието на кожата.

Плуването в студена вода / да подчертаем- навън, не във вътрешен басейн/ стяга кожата, студената температура на водата изстудява тялото и на организма му е необходимо да произведе енергия с която да нормализира вътрешната температура – ето защо се изгарят много калории.

 

Това са 3-те най-добри начина чрез които може да изгорите максимално количество калории и мазнини и да влезете много бързо във форма. Опитайте  да се придържате поне към едно от тях и ще се радвате на добра физическа кондиция и отлично здраве!

 

 

 

 

източник:ladymagazine.bg

снимка: losebabyweight.com.au

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply