25 Юли – един Ден извън времето!

Календарът на 13-те Луни е един от Календарите на Маите. Съвременната наука признава, че това е най- точният календар на планетата. Той има единна точка на синхронизация за всички космически цикли. Тази точка е 26 юли всяка година. От тази дата нататък започва Маянската Нова година.

В този ден на Млечния Път в една линия застават Слънцето, извършило пълен оборот около оста си, планетата Земя, извършила пълен оборот около Слънцето, Луната, извършила своите 13 оборота и Сириус. В Египет почти всички храмове, а също и посоката на Сфинкса също са изравнени по тази линия.

Календарът 13 Луни синхронизира слънчево-лунната година от 365 дни  с 260-дневния Галактически оборот. Календарът може да бъде представен като Вълнов Модул, в който един негов кин е равен на една Луна, състояща се от 28 дни. От 26 юли започва новата година – това е първият ден на първата Луна.

Ако умножим числото 13 с числото 28 ще получим 364. 1 ден в годината остава за Ден Извън Времето. Този ден е 25 юли. През този ден ние сме освободени от влиянието на Времето.

Какво се случва в този ден? Земята се потапя в състояние на тишина и спокойствие. Става изчистване от старите програми, цялата Вселена се настройва на единен ритъм, извършва се подготовка за новия цикъл, новите програми.

Това е галактически ден на свободата, изкуството, творчеството, световно опрощение, молитви и медитации за мир. Това е денят, когато изкуството може да излезе извън границите на историята. Препоръчва се всички мероприятия през този ден да започват с медитацията Дъгов Мост. Тази медитация предизвиква телепатичната вълна на любовта, която ни съединява с центъра на Земята, с нейното електро- магнитно поле, а също и с всички хора на планетата, които участват в тази медитация. 

 

 

 

 

източник:http://www.pan-bg.com/

снимка:www.xn--80aapggvibf1ad2i.com

No Comments Yet

Leave a Reply