11 нюанса розово – Rosa Look 2016

За предстоящата Пролет Dolce&Gabbana MakeUp вдъхновени от едно от вечните цветя на любовта и въплащение на вечната красота – розата, създадоха колекция посветена на розовия цвят.

Те сътвориха 11 уникални розови цвята и увековечиха цялата колекция с филм на Джузепе Торнаторе в който главно действащо лице е музата на италианското кино София Лорен. 81 годишната икона все още вдъхновява със стил и класа по един неповторим начин. Артистичното и представяне е съпроводено от уникалната музика на Енио Мориконе. Каква комбинация само нали!? И всичко това е въплащение на Пролетта.

От 14 Февруари колекцията може да се намери по магазините и онлайн. 11 разновидности на розовото ви очакват да им се насладите и да се влюбите в тях. Идеални за всеки повод, настроение и жена. Избрахте ли си вече вашия нюанс?

Dolce&Gabbana Sping Look 2016
За да завършат цялостната визия Dolce&Gabbana Make up допълниха колекцията с драматични сенки за очи, руж и молив за очи.Dolce_Gabbana_Rosa_Look_Spring_2016_Makeup_Collection5

По всичко личи, че прекрасната актриса ще вдъхновява още дълги години с неизменния си чар и обаяние, които са нейна запазена марка.

Dolce-and-Gabbana-Dolce-Rosa-Sophia-Loren-Fragrance-Film-The-Dapifer-800x425

Колкото до колекцията от червила и сенки съм сигурна, че няма да и устоите защото цветовете наистина пленяват, така както само София Лорен би могла да ни плени 😉

снимки: chicprofile.com

No Comments Yet

Leave a Reply