10-те минути,които могат да спасят брака Ви!

Иска ли Ви се да превърнете най-гадното време от деня в най-приятно?
Искате ли в живота Ви да навлязът романтика,топлота,приятелство и покой? Щом искате изпълнявайте следния ритуал.Повтарян всекидневно – или когато се налага, е в състояние да направи вечерите Ви приятни,а брака щастлив.


1. СРЕЩНЕТЕ СЕ! Щом се приберете у дома седнете двамата заедно за малко.А докато го правите . . . .
2. ЯЖТЕ! Изберете някоя лесна за сервиране, но калорична храна,която да задоволи глада Ви и да ви снабди с нова енергия. Следващата стъпка е . . .
3. ДЕЦАТА НАСТРАНА! Децата които обикновенно обсебват цялото време и внимание около масата,сега да ги няма.Ако това не изключва присъствието им в стаята,добре,но ако е необходимо – вън! В собствената им стая.Ще настъпи и тихият час.Не правете отстъпки по този пункт! Става дума само за десет минути.
4.ПИЙТЕ! Ако изобщо пиете алкохол,сега е моментът.Глътка вино,бира или коняк заедно с храната ще ви помогне по-бързо да се измъкнете от инерцията на трудовия ден,като сигнализира на тялото ,че е настъпил период за отпускане.
5. РАЗГОВАРЯЙТЕ само ако имате желание за това .Ако изобщо го правите гледайте да е за приятни неща.Пазете се като от огън от привичното съпружеско състезание наречено “ Чий ден бе по-отвратителен?“
Този всекидневен ритуал е съвършено прост ,но ефектът му е грандиозен.Спасява бракове!!! 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: facebook

No Comments Yet

Leave a Reply