10 прически за тънка коса

Много често дамите с тънка коса имат проблем с това каква прическа да изберат, как да подстрижат косата си за да и придадат максимален обем, как да стоят по-дълго къдриците без да се отпуснат на 15-тата минута след като развият ролките и тн., и тн.  Често пъти изглежда прилепнала, лесно се наелектризира, хвърчи и е отегчително да  мислиш всеки ден как да се справиш с нея. Дългата и тънка коса е предизвикателство както за притежателките и, така и за фризьорите.Ето защо ви подготвихме няколко страхотни визии, модерни за сезона и подходящи за точно такъв тип коса.

 

Ето ги и 10-те подходящи за тънка дълга коса прически

 

1. Безцеремонна

LTH2
http://www.stylecraze.com/

Оформете косата си с плътен дълъг бретон, който покрива цялата предна част. Нека бретона стига до очите, това ще акцентира на скулите и дългата ви коса.

 

2. Повдигнете нагоре

Чудесен начин да прикриете тънката коса, е като повдигнете от всички страни косата. Оформене миниятюрни охлювчета и ги захванете с фиби, по този начин ще акцентирате на стила на прическата вместо на обема.

LTH3
http://www.stylecraze.com/

 

3. Заложете на различни вплитания

Това е един интересен начин да покажеш тънката коса, защото именно на такава коса стои много по-добре. Вземете от двете страни по един тънък кичур коса и го захванете с мънички ластичета. Повторете това нещо няколко пъти докато стигнете до тила.

LTH4
http://www.stylecraze.com/

 

4. Напластяване

Заложете на наслояване на косата. Подстрижете на етажи като на София Вергара. По този начин косата прелива бавно и пада на рамене, като се създава илюзия за обем.

LTH5
http://www.stylecraze.com/

 

5. Разпиляна

Понякога разпиляната коса е добро решение. Подстрижете рехав бретон на челото и го оформете на кичурчета със стилизиращ продукт, а останала коса нека пада свободно по раменете.

LTH6
http://www.stylecraze.com/

 

6. Бретон с леки вълни

LTH7
http://www.stylecraze.com/

Подстрижете плътен бретон до очите, като започва от средата на темето, останалата коса оставете дълга и на тънки кичури с помоща на маша и оформете вълни с които ще придадете обем.

 

7. Дълъг бретон

Подстрижете дълъг бретон, който да закрива почти очите ви, останала коса може да се филира и направи на етажи, като се запази основната дължина.

LTH8
http://www.stylecraze.com/

 

8. Права с накъсани краища

Изправете косата плътно, краищата прави , бретона  лек на една страна с дължина до очите

Business Woman #320
http://www.stylecraze.com/

 

9. Прилепнал  “БОБ“

Една класическа визия с която винаги ще изглеждате много елегантни. Особено подходяща е за дами, които не обичат да носят бретон.

LTH10
http://www.stylecraze.com/

 

10. Етажиране

Разделете косата на две и етажирайте предната част, като кичурите започват от скулите .

LTH11
http://www.stylecraze.com/

 

Е, дами коя прическа си харесвате най-много?

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: http://www.stylecraze.com/

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply