10 най-добри сока с които можем да отслабнем -част 2

 

Продължаваме с втора част на най-добрите плодови комбинации под формата на сокове, с помощта на които можем да редуцираме теглото си.

6.Сок от Киви

10-best-juices-5

За кивито всички знаем, че превъзходен източник на витамини и полезни вещества. Един уникален източник на фибри, които ни помагат да сме сити дълго време и ни предпазват от преяждане. Спокойно може да добавите краставица, лайм и ментови листа към сока от киви.

7. Сок от моркови и ябълки

10-best-juices-6

Тази комбинация от плодове е мощен източник на антиоксиданти и витамини, които ни поддържат в добро здравословно състояние. Освен това сока е достатъчно сладък и в същото време с ниско съдържание на калории. Всеки път когато имате нужда от нещо сладко бихте могли да изпиете чаша сок от моркови и ябълки. Добавете и малко спанак който ще ви накара да чувствате още по силни и здрави.

8. Сок от червени плодове

10-best-juices-7

Поставете в сокоизтиствачката ягоди, малини, червено грозде, боровинки за да си приготвите един от най-слабителните сокове за които знаем. Този сок не само ще ви помогне да намалите теглото си, но ще повиши енергията ви и ще засили имунната ви система

9. Ябълка, Нар и Черешов сок

10-best-juices-8

Вкуса на сока е малко необикновен, но полезните вещества, които ви набавя са фантастични. Нара е тайната съставка, която има мощния здравословен и слабителен ефект. Ако искате да сте в добра физическа форма и тренирате усилено в момента, този сок ще ви бъде от полза. Ще имате достатъчно енергия за да постигнете дневните си физически натоварвания без да се чувствате преуморени.

10 Сок от Грейпфрут

10-best-juices-9

Да пиеш фреш от портокал не е нещо необичайно. Предлагат го навсякъде. Освен това плода от грейпфрут е част от почти всеки диетичен план. Той е изключителен източник на Витамин С и калий, които се грижат за доброто ни здраве. Ако не ви харесва вкуса на грейпфрута спокойно може да добавите малко портокали или боровинки, които да направят сока малко по-сладък.

Лято е и изобилието от плодове е толкова голямо, че е грехота да не се възползваме от тях и техните полезни свойства. Успех и чакаме да споделите резултати с нас 😉

 

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today

снимки: womanitely.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply