Седмична астрологична прогноза за периода 21-27 октомври от астролога Хули Леонис

От дълбините на подсъзнанието изскачат много неща….

 

Стигнахме и до поредния ретрограден Меркурий тази година. Интересното този път е, че ще последва една много голяма вълна от ретроградни планети в предстоящите 6 месеца и ще чуете още за ретроградни Венера и Марс.

Този път Меркурий се обръща в знака на Скорпиона. В събитиен план може да даде объркване по отношение на заеми, на кредити, на документи, които са свързани с наследственост, може да даде известно объркване по отношение на бизнес комуникацията.  В личностен план ще ни накара да потърсим смисъла зад нещата  и да довършим започнатото в миналото. Може да се изправим през лични страхове и опасения, които мислим, че сме забравили, но сега ще се появят по един нов начин в живота ни.
Нека да проследим сега как тази енергия ще се отрази на всеки един от знаците и какви ще са основните предизвикателства пред него тази седмица:

 

 
Овен – много емоционална ще е тази седмица за Овните. Може да има едно неконтролируемо чувство за любов, което да кара представителите на този знак активно да си търсят партньор.  Съветът към тях е да не разкриват всичко на първа среща, а да оставят човека да ги опознае.
Телец – Телците са близо до успеха и са близо до това да чуят хубави неща, но нямат търпение. Първо ще трябва да минат през собствения си фатализъм, а след това ще разберат, че той е бил просто излишен. След голямото напрежение ще дойде лъчът светлина, който очакват.
Близнаци – изведнъж на Близнаците ще им се наложи да подредят живота си по един различен начин и то точно, когато започва ретроградният Меркурий. Това не означава сега да се впуснете в промени, а по-скоро да помислите какви биха били те и как да ги направите позитивни са самите вас.

 

Рак – много енергични и целеустремени ще бъдат Раците през тази седмица. Нека да не се правят обаче на крайно авторитетни и да не поемат отговорности, които не са им по силите сега, защото от една страна могат да се изплашат, от друга страна може нещата да не се получат добре.
Лъв – Лъвът може да се уплаши тази седмица по отношение на това колко любов и внимание може да събере от другите и това може да го накара по неговия драматичен начин да изисква вниманието и любовта на хората около него. За да ви е по-лесен живот с Лъва започнете с това и след това той самият ще се успокои и ще имате нормална комуникация.

 

Дева – отношенията в работата могат да излезат на преден план и могат да се появят известни разногласия с колегите и с хората от непосредственото ежедневие – съседи, роднини, братя и сестри. Това ще са стари проблеми, които обаче ще трябва да се решат по един нов начин.

 

Везни – Акцентът при Везните тази седмица пада върху сферата на парите. Ако имат някакви задължения, то може те отново да се появят в живота им и да се наложи на Везните да се разплатят. Не е добър период нито за рефинансиране, нито за взимане на нови заеми или кредити.

 

Скорпион – добре е сега Скорпионите да обърнат специално внимание на емоционалното си здраве. То ще е много силно свързано с физическото. Време е за релакс и затова да възстановят хармонията в живота си. Заздравителните процеси при тях сега са добри.

 

Стрелец – собственият темперамент ще бъде основният проблем на Стрелците през тази седмица. На моменти може да им липсва търпение и това да ги кара по един естествен път да влизат в конфликти с останалите, от които обаче може трудно да се излизе. Конфликтите не винаги са скандали, понякога пасивната агресия се тълкува много по-зле.
Козирог – успехите при Козирозите тази седмица ще идват отвън. Много важно ще е за представителите на този знак да изберат кой да се намира до тях точно сега. При един добър избор, няма да се налага да правят нищо, а ще могат да разчитат на помощта на партньора до тях.
Водолей – старото и недовършеното се връща в живота на Водолеите и те ще трябва да се изправят пред собствения си темперамент за да могат да се справят успешно със ситуациите в живота. Може да има и някакъв ангажимент от тяхна страна към по-възрастни роднини, които да изискват тяхната грижа.

 

Риби – както казах миналата седмица, напрежението за Рибите изчезна и сега ще ги осени една много положителна и конструктивна енергия. Могат да се очакват положителни моменти както по отношение на дома и на семейството, така и по отношение на здравето. От дълбините сякаш решенията сами ще изплуват.

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/2013/10/blog-post_20.html

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply