Седмичен хороскоп 31.03.-06.04. от Хули Леонис

Новата енергия – както радост, така и отговорност!

Новолунието в Овен донесе за всички нас много голям нов заряд, от които имахме нужда от много време. То ни изпълва с енергия, а всеки един от нас ще може да използва тази енергия в сферата, която показва картата му.

Тук идва и много важният момент, енергията трябва да се използва конструктивно и да излиза от нас с цел да сътворим нещо полезно както за самите себе си, така и за другите хора около нас.  Ако тази енергия остане в нас, то тя може да създаде много големо вътрешно напрежение, с което да не можем да се справим и да доведе до сериозно конфликти както със самите нас, така и с хората, които ни заобикалят.

Затова от една страна трябва да се радваме, но от друга страна да сме внимателни.

 

Овен – още една силна седмица за представителите на този знак. Много позитивна нова енергия ги очаква Овните, родени в последните дни на Март. Време е за нови начинания, време  е енергията да се насочи в една конструктивна посока. Постепенно много от ценностите и приоритетите ще се променят, сега ще е само началото.

 

Телец – много ценна седмица за равносметка. Това ще е като генерална равносметка за голямата равносметка, която идва със сатурновия период за Телците. Редица от плановете, идеите и приоритетите сега трябва да се променят и ако това не стане на базата на личната мотивация, то обстоятелствата могат да се погрижат това да се случи.

 

Близнаци – парите ще са един важен акцент за Близнаците през тази седмица. Това ще са всякакви въпроси, свързани с големи харчове – покупки, екскурзии, пари, отделени за приятно прекарване. Искат или не искат Близнаците ще трябва да си направят добре сметката, за да няма неприятни изненади след няколко месеца.

 

Рак – много силен сблъсък с авторитетите може да се случи в живота на Раците точно сега. За някои това ще са родителите, за други авторитетите ще са шефовете. Може да има известна доза напрежение и агресия в живота на Раците тази седмица. Мъдрото поведение си остава избягването на конфликта.

 

Лъв – много важни ще са приятелите в живота на Лъвовете сега. Те ще са генератор на нови идеи и на нови инициативи, които след време могат да се разгърнат по един положителен начин. Много идейна седмица, чудесна за правене на нови планове и търсене на сътрудници.

 

Дева – другите хора ще са много важни в живота на Девите сега. Тя ще искат внимание, ще искат любов и ще искат пари. Девите ще трябва да им помагат. Това ще е една седмица посветена на грижа за другите хора.

babyflamingo
curiositiesbydickens.com

Везни – още повече ще се наблегне на темата за партньорството в живота на Везните сега – както личното, така и професионалното. Нещата ще се подредят по един нов начин, който ще подскаже на Везните как да действат – дали да приключат отношенията или си заслужава да се продължи.

 

Скорпион – много страсти може да има сега около Скорпионите. Особено силни могат да са отношенията с интимните партньори. Собственическото чувство на Скорпионите може да е основно насочено към тях и да изпитват ревност и съмнения. Ако искате Скорпиона до вас да е щастлив, то покажете му, че няма за какво да се притеснява.

 

Стрелец – прекрасна седмица за обучение при Стрелците, както и за планиране и реализиране на пътешествия. В момента представителите на този знак имат нужда от позитивна промяна на енергията около тях и това може да се случи именно чрез някое от любимите им направления, които току –що споменахме.

 

Козирог – активна седмица по отношение на работата и кариерата при Козирозите. Това, което може да ги притеснява е факта, че могат да получат един своеобразен отпор на идеите си и да трябва да ги защитават пред другите. Самоналагането може да е труден процес, но ще е наложителен.

 

Водолей – това е седмица, в която Водолеите трябва да забравят за стеснителността и за срамежливостта, особено ако става въпрос за любовни взаимоотношения. Сега е много добър период за деклариране на чувства и позитивното им изживяване. Много романтичен потенциал носи тази седмица за тях.

 

Риби – много ще се ускорят емоциите при Рибите сега и то по един положителен начин. Чудесна седмица за любовни преживявания, за засвидетелстване на любов към партньора, както и за нови положителни интимни запознанства. Това е една седмица, я която рибите трябва да дават и да получат любов.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:horoskopi.ws

No Comments Yet

Leave a Reply