Седмичен хороскоп 14-20 април от Хули Леонис

Седмица на случванията….

 

Една много важна седмица предстои за всеки един от нас. Промените ще се усетят както в социален план, така ще се активират  и на личен. Нещо старо ще си отиде като ситуация, като емоция и като чувство, за да може да направим път на новата енергия.

 

Всичко това сякаш кулминира в идеята, която се изразява от ретроградния Плутон. Това е момент, в който ще започнат промени в определена сфера от живота ни, при всеки човек е различна. Тези промени няма да ни питат дали сме готови, а направо ще започнат да се случват. Това ще е моментът, в който нещо от дълбините на самите нас ще излезе на повърхността и ще се реализира. Тази енергия ще се усети най-вече от знаците Козирог и Рак.

 

Другите два кардинални знака ще усетят също много силна енергия. Това са Везните и Овните. Тази седмица има много важно Пълнолуние в тези два знака. Това е от тези важни и големи Пълнолуния, които имат много силна кармична насоченост. Тя този път ще се изрази по отношение на връзката както със самите нас, така и с другите.

 

Напрегнатите аспекти, които очаквахме дълго време сега ще започнат да се случват. Те идват с цел да създадат напрежение, да разрушат нещо старо и на базата на стреса, които създават да ни накарат да погледнем на себе си и на света около вас по един нов начин и да променим това, от което не сме доволни. Затова те носят много положителна трансформираща сила в себе си.

 

Освен това за всички родители, които очакват деца, тази година Слънцето ще премине в знака на Телеца на 19 Април и ще имате чудесно дете Телец.

 

Овен – известно неодобрение може да изпитат Овните от страна на другите хора. Това ще са важни моменти в общуването, които ще накарат Овните да се променят, дори това да им се струва тежко и да бъде силно засегнато егото им. Тази промяна не е пожелателна, а е задължителна.

 

Телец – съберете себе си, емоциите и мислите си.  Промените, които ще се случват около вас ще провокират промени и във вашия живот, дори да се опитвате да ги избегнете. Сега е момент за равносметка, за това да се подготвите за новата енергия, която ще дойде след рождените ви дни. Не започвайте нови неща, а се ориентирайте към приключване на старите.

 

Близнаци – дипломацията е хубаво качество, но само до време. Сега не е моментът за нея. Сега трябва да зашитите собственото си мнение и интереси и то по такъв начин, че да бъдете правилно чути и разбрани от другите. Всеки един компромис сега може да се обръща срещу вас.

 

Рак – най-добре е за раците да стоят и да наблюдават какво се случва около тях. Те ще са в позицията да се съобразяват с външните обстоятелства и няма много да могат да противодействат. Сега най-важно е да се ориентират към сътрудничество и към активно справяне с напрегнатите ситуации. Другите хора ще имат много голяма нужда от тях.

 

Лъв – това ще е седмица, която ще бележи голям обрат по отношение на плановете и идеите на Лъвовете. Ако е имало някакво блокиране в това отношение до момента, то сега нещата много силно ще се активират и ще откриете сами за себе си много решения, които са ви убягвали до момента.

 

Дева – чудесна седмица за Девите, на които им предстои някакво израстване в професионален и социален план. Сега ще можете да изявите себе си по един много добър начин и да поемете тази отговорност и власт, от които имате нужда просто не трябва да забравяте, че всяка една власт носи със себе си и много отговорности.

hapaning
incredible-pictures.com

Везни – ако е имало нещо до момента, което е спирало Везните да действат и да не бъдат крайни, то вече няма да го има и ще видите истинският им характер. Сега ще разберете от Везните в живота ви какво точно искат от вас и може да се сблъскате с една откровеност и директност, с които не сте свикнали. Просто и Везните вече не издържат.

 

Скорпион – здравето както на близките, така и на самите себе си ще е много важна тема за скорпионите точно сега. Те навлизат в един период, в който тонусът и жизнената им енергия ще намалеят и ще трябва много да се пазят. Успеят ли да опазят емоциите си, то ще успеят и здравето.

 

Стрелец – крайни, неочаквани и крайно неочаквани ще са Стрелците през тази седмица както по отношение на плановете си, така и по отношение на поведението си. Сякаш общата логика много ще им се губи и ще искат във всеки момент да се чувстват и да са независими и да няма ограничения в живота им. Много трудно сега ще влезнат в някаква рамка – било то социална или семейна.

 

Козирог – промените не са любимата тема на Козирозите, но сега те ще се случат без да ги питат. Промените ще са както в битов и социален план, така ще са свързани ис дълбоките емоции и преживявания на представителите на този знак. Нищо няма да може да остане по старому, всичко ще се пренареди постепенно по нов начин.

 

Водолей – за да се случат нещата в живота на Водолеите сега, те трябва да са максимално опростени. Всяко едно усложняване, ще води до объркване на емоциите и по този начин ще се влиза в големи трудности в общуването и кризи на взаимоотношенията. Реалността ще е трудно постижима, но илюзиите само ще пречат.

 

Риби – за Рибите продължава положителната тенденция. Те също ще усетят напрежението в емоционален план и ще минат през известни кризи във взаимоотношенията, но способността да им да са компромисни и да успяват да почувстват нуждите на другия човек ще са качествата, които много ще им помогнат.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/
No Comments Yet

Leave a Reply