Как се избира правилната съпруга

Тази статия предлага информация за мъжете, които се чудят дали ще направят правилния избор при вземането на важно решение – това да се оженят. Тъй като мъжете нямат вроденото чувство, както жените (установено е че жената винаги избира най – добрия мъж за баща на децата си), много често грешат и се женят за жена, която не отговаря на нуждите им. Да, разводите се коренят главно на несъответствие в характерите на партньорите.

Разбира се, една връзка е обречена ако не се правят компромиси – все пак няма идеални хора. За мъжа е важно бъдещата му съпруга и спътница в живота да е на първо място домакиня. Чували сте, че любовта на мъжа минава през стомаха, нали? Няма мъж, който да се радва на жена, която пази маникюрите си и не сваля макияжа от лицето си. Наред с домакинските задължения жената трябва да бъде и добра майка – нежна и мила, и чист пример за децата си. Жените, съумявайки да съчетаят тези две не маловажни неща, с това да се запазят красиви и поддържани притежават още един плюс, с който да накарат съпруга си да се гордее че е избрал мултифункционална жена.

I DO1
vsangelsparadise.tumblr.com

В другия случай, когато мъжът е заслепен и прекалено влюбен (както често се случва господата да не могат да преценят трезво ситуацията), биват разочаровани и трудно втори път се съгласяват на съвместно съжителство, опарени от предишния неуспех. Предлагам ви някои дребни жестове от страна на жената, които ако съумеете да забележите, много лесно ще се уверите дали това е вашата бъдеща съпруга. Повярвайте – безпогрешни са!

– Жена, която не може да се смее от сърце, не разбира от шега, не приема веселата страна на нещата едва ли ще бъде добра съпруга.
– Може да приложите един малък тест, който е безпогрешен. Пробвайте да събудите бъдещата си съпруга изведнъж – ако тя е с усмивка на лице – това е жената! Ако пък е намръщена и сърдита тази жена не е нито мила, нито нежна.
– Жена, която пази усмивката си за чуждите хора, а за близките си само лошото си настроение не е подходяща за съпружески живот.
– Пробвайте още един трик. Обръщайте се към момичето си със смешни и галени имена, и следете дали ще ви се разсърди. Ако не – жената е подходяща.
– Ако отидете на кино и няма свободни места, и жената каже “Нищо, нека просто се разходим!” – това е жена, която е доволна от дребни неща само и само да е с любимия мъж.
– И не на последно място ако бъдещата ви изгора не ви пуска да излезете навън с неизлъскани обувки и неизгладени дрехи ще бъде прекрасна къщовница – оженете се за нея!

Това, мъже, са дребни неща в поведението на жената, които са тествани и могат да бъдат много полезни. По – добре наистина да разберете колко емоционална може да бъде вашата жена и не забравяйте какво казват старите хора – “Мъжът може да е главата на едно семейство, но жената е шията!

 

 

източник:http://www.zaneya.com

снимка: beforetheidos.com

No Comments Yet

Leave a Reply