Каква ще е ризата на лято 2014

Разнообразие от стилове, кройки и материи ни дава актуалната за лятото тенденция за лятна риза. Бялата риза връща своите позиции, а белият цвят и без това е на пика на своята популярност. На подиумите често виждахме монотонни силуети с бяла риза, панталон или пола. Актуалните линии са разнообразни – такива с V-образно деколте, ризи в мъжки стил, свободни модели с обемни рамене, с малки яки тип войнишки или без яки и с вталени силуети.

AnthonyVacarilloshirt3
www.style.com

Открои се модел като цветна риза с бяла яка, който е на път да се превърне в любим за много дами. За да направите образа отличителен ще ви помогнат ризите с нестандартна конструкция – с необичайни ръкави, асиметрични подгъви и изненадващи детайли.

burberryshirt1
www.style.com

Роклята-риза също все още е на модния подиум за летния сезон, дори и за по-хладните сезони в комбинация с панталон, дънки или клин. Актуални са полупрозрачните ризи от дантела или шифон. Те са едни от материите, които са благоприятни за допълнителни апликации и аксесоари.

Diorshirt2
www.style.com

Обобщението на тенденцията за ризи в предстоящия сезон може да бъде следното: бели яки на цветни ризи, монохромен силует от бяла риза с бял панталон, пастелни нюанси като синьо, розово и бежово, черна риза от дантела или шифон, ярки цветове като червено и оранжево. Актуални са принтовете като райе, каре, поп арт, цветя и абстрактни.

Balenciagashirt5
www.style.com

 

 

 

 

източник: tialoto.bg

снимки: www.style.com

No Comments Yet

Leave a Reply