За какво копнеят зодиите по празниците

Всеки един от нас има сенчеста страна от характера си, която не е така лоша, дори на моменти е подчертано добра. Обаче не винаги ни се позволява да я разгърнем, а когато това стане, другите могат да са изненадани от тези качества, които сме крили от тях толкова дълго време.

Овен – Овните много искат да бъдат добри партньори, но някак си другите не им позволяват това да се случи. Да, Овните често имат навика да правят само това, което те смятат за правилно и силно се обиждат, когато другите ги критикуват, но и те си вадят бележка за някои неща и искат след това да ги приложат. Дайте им тази възможност и можете да останете приятно очаровани от изненадите, които те ще ви поднесат и уроците, които са научили точно заради вас.

 

Телец – понякога и Телците могат да бъдат щедри, чак до неразумни в харчовете не, защото дори и неразумното харчене е свързано с някаква тяхна си представа за удоволствие и хармония. По празниците Телците обаче могат да харчат и то най-вече за много близките до тях хора. Да, подаръците ще са минати през тяхната представа за добро и за естетика и могат да побъркат роднините им от Огнените и Въздушните зодии, но оставете ги да ви зарадват с нещо, което сте им подсказали, че е добро за вас.

 

Близнаци – Близнаците могат да бъдат много организирани, дори чак до степен на голяма изненада, стига да повярвате в тях. Могат много сериозно да се отнесат към организацията на празника, към това всичко да е наред и да бъде интересно и приятно за всички. Понякога хората, които са си патили от безотговорността на Близнака, която може да се нарече друго подреждане на приоритетите, предпочитат да им се доверяват, но правят грешка. Доверете им се, но им кажете какво точно очаквате от тях.

CHastro
christmas4u.tumblr.com

 

 

Рак – Раците могат да бъдат много забавни и много духовити хора, които да са в центъра на вниманието, стига да не сте им отредили място в кухнята и не сте ги затрупали със задължения по отношение на дома и семейството. За тях те са приоритетни, но имат ли възможност, могат да ви изненадат с това как могат да са чудесен център на внимание.

 

Лъв – оставете Лъвовете да ви изненадат за празниците. Всеки нещо очаква от Лъва. Той е знакът с най-много сила и енергия и обикновено има армия от хора, които очакват Лъва да им подреди живота. Лъвовете обаче на моменти носят идеята за нестандартното, за идеала, за това да си прекарат приятно и безгрижно сред приятели. Направите ли това, заедно с един Лъв, ще видите от него едно много интересно и артистично лице.

 

Дева – Девите няма да са така педантични и изпълнителни, ако вие- техните партньори и семейство сте малко по-организирани. И Девите имат емоции и искат да се порадват на децата, на любимия, на близките, но никога няма да предадат реда и дисциплината. Ако вие ги заместите, то ще видите колко по-приятно ще си прекарате и колко по-добри и мили ще са Девите.

 

Везни – Везните много искат да изкажат мнението си и да ви кажат какво мислят. Често обаче не могат. Имат социални пречки, опасяват се да не наранят никой. Подценяват добрите си идеи, а те обикновено са наистина добри. Вслушайте се в това, което ти казват Везните и може да откриете решението на проблемите си в техните думи.

 

Скорпион – празниците са моментът, в който скорпионите искат да получат. Това е много важно за тях. Ако през останалото време от годината те обикновено отдават, то по празниците те искат да получат внимание и подаръци от тези хора, които те чувстват за близки. Затова не очаквайте само да получавате от Скорпионите, помислите какво да им подарите.

CHastro2
dennettephotography.blogspot.com

 

Стрелец – за да мотивирате един Стрелец да е организиран за празниците и да ги очаква с нетърпение, то започнете да се приготвяте от края на юли, защото това звучи максимално далече и е много позитивно. Ако оставите всичко за последния момент, то Стрелеца може да е много апатичен и да ви каже, че на него не му пука къде и с кого ще празнува и му е весело навсякъде. А вие може да се ужасявате от идеята за навсякъде и с всеки.

 

Козирог – Козирозите искрено се наслаждават на семейството си и на това да направят всичко както трябва за близките си. Ако искате да сте щастливи с Козирозите по празниците, просто им кажете, че никой освен тях не може да се справи така добре с организирането на празника и създаването на настроение. Така те ще са толкова заети да изпълня успешно задачата си, че няма да ви пречат изобщо.

 

Водолей – това е моментът, в който Водолеят иска да разбере, че има до себе си любим човек. Приятелите са много важни във всеки един момент през годината, но празниците са моментът, в който Водолеят иска да знае, че има за него някой специален, който си е само за него. Ако сте партньор на Водолея, то покажете му колко го обичате, но много персонално и лично и така ще го направите много щастлив.

 

Риби –накарайте Рибите да са главните действащи лица по време на празниците – да организират, да подреждат, да следят за реда и да организират. Рибите винаги имат нужда просто от това някои да ги насочи в правилната посока и така могат да постигнат чудеса, особено жените. Ще се изненадате колко хубав празник може да ви организира една Риба – ще е и много романтичен и изпълнен с емоции. Заслужава си да опитате.

 

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/2013/12/blog-post_26.html

снимка:500px.com – Наталия Лузенко

No Comments Yet

Leave a Reply