Астрологична прогноза за периода 28.10.-03.11. от астролога Хули Леонис

Промените са вече тук, очаквайте ги скоро и във вашия живот

 

Това е седмицата, от която започва интересното. А интересно е винаги, когато има промени. Те ще се случат както в личностен план и ще ни доведат до големи личностнитрансформации, така ще има и съществеи обществени промени, които ще доведат до пренареждане на силите и промяна в плана. Тази енергия е глобална, затова не можем да мислим, че само на нас това ще ни се случи. Все пак не трябва да забравяме, че сме част от едно цяло и всяка една промяна се усеща от всички ни.

Първият важен аспект тази седмица е така очакваната квадратура между Плутон и Уран. Тя ще даде напрежение между личните ни желания, нужди, его и способност за себеизразяване и авторитетната сила в живота ни. Може да се породи нужда при всеки един от нас да наложи себе си и това, което иска над правилата. А това може да създаде напрежение, просто защото правилата ще бъдат заплашени. Най-малкият сценарий, в който това може да се случи е сферата на семейството, а най-големият е сферата на публичното.
Другото важно събитие ще е Новолунието в знака на Скорпиона, което ще е много мощно. Силата на Скорпиона е изключително силно и ще ни накара задължително да се променим. В коя сфера ще стане това, зависи от личната рождена карта на всеки един човек. Трансформациите обаче няма да се случат доброволно. Ще трябва да се променим и да се освободим от старото и негативното – било то мисли, хора или поведение и да се подготвим за новата енергия. Разбира се, всяка една трансформация, случваща се в съвременото материално общество, може да бъде шокираща и изкарваща личните ни страхове на повърхността. Хубавото е, че след време всеки ще разбере, че тази промяна е била изключително важна и ценна.

 

Овен – много голямо напрежение ще донесе тази седмица на Овните. Шефове, родители, ментори, настоиници – сякаш всеки ще иска от тях нещо и ще се опитва да им го наложи, а Овенът ще разбере, че не може да противодейства. Това може да създаде едно голямо напрежение в него. Понякога е добре да се отделите от една ситуация и да я погледнете отстрани, а не да хвърляте напразни усилия.

 

Телец – много опасения могат да се породят в живота на Телците тази седмица. Те не обичат да губят контрол над хармоията и стабилността в живота си, но точно това може да се случи сега. Постепенно ще разберат, че няма как да избегнат промените и ще трябва да им се подчинят.

 

Близнаци – тази седмица въпроса за парите се пада на Близнаците. Това обаче не са личните пари. Това са наследствата, кредитите, заемите. Може да има една трескавост при Близнаците по отношение на сигурността в живота им. Ако тази сигурност не съществува, могат да се хвърлят да взимат редица непревилни решения, за които след това да съжаляват, особено ако става въпрос за пари.

 

Рак – Ракът ще покаже тази седмица, че на него може да се разчита. Освен редовната грижа, която може да окаже на близките си, той ще се опита да ги предпази от всяка една заплаха, кочто той смята, че се доближава към хората, които обича.  Раците ще покажат, че могат да бъдат отговорни и много адаптивни, когато това се наложи.

 

Лъв – Лъвът се е приготвил за скок, но изведнъж разбира, че теренът предполага лазене. Голям шок може да му създаде първоначално това заключение, но след това, ако много бързо се адаптира към промяната, ще може всичко да се случи по един добър начин за него.

 

Дева – Меркурий може да е ретрограден, но Девите ще са много активни и мобилизирани тази седмица. Могат да играят много ценна и важна роля в живота на близките си и да им се налага да ги успокояват под една или друга форма. Грижа за близи хора също е възможна и тя няма да може да се откаже.
dove
Везни – това е една семица, в която Везните ще се чувстват най-добре сами със себе си. Както семейството, така и партньорите могат много сериозно да лазят по нервите на Везните и това да ги изкарва от кожата им. Едновременно с това няма да могат да направят нищо. Нека тогава да отделят време на себе си и да се наслаждават н нещата, които ги радват.
Скорпион – това ще е една много силна седмица за преставителите на този знак Хората, които са родени около новолунието ще имат една напълно различна година в живота си. Това ще е година, в която ще се акцентират най-важните теми в живота – кариера, семейство, аз, партньорство и всяка една от тях ще претърпи съществени промени.
Стрелец – Тази седмица Стрелците могат да са разочаровани, че нещата в личен план   не се случват с тази скорост, с която те искат. Може да им се наложи да намалят скоростта и да се замислят как да решат краткосрочните си проблеми, а след това да правят планове за след 5 години.  Съпругата или майката може да играе много съществена роля в живота им тази седмица.
Козирог – промените могат да са много неочаквани в живота на Козирозите сега.  Много от нещата, които са очаквали не се случват по план, а за сметка на това се появяват много нови ситуации, в които се налага да се рагира светкачвично, а това може много да притеснява представителите на този знак. Нека активно потърсят помощта на хората около себе си.
Водолей – Водолеите трудно пускат хората от живота си, дори и когато продължително ги дразнят и вече не са им така близки. Просто идеализъм е по-силен на моменти от логиката. Сега обаче хората около водолеите могат съществено да прекалят с поведеието си и това да доведе до края на редица връзки.
Риби – всичко ще се случи много добре, ако Рибите тази седмица се концентрират, действат отговорно и с голяма доза принципност. Рибите като цяло могат да се мобилизират на моменти и от много емоционални хора да станат много дейни и активни. Тази седмица ще изисква точно това от тях – отговорност както към себе си, така и към другите.
източник: http://www.xyli-leonis.com/
snimka: mostbeautifulpictures.net
No Comments Yet

Leave a Reply