ЧИСЛАТА НЕ ЛЪЖАТ

Простите цифри разкриват нашия характер и цели, предсказват съдбата ни, предупреждават за наличието на едни особени проблеми, наречени кърмични кръгове.

ЧИСЛОТО НА ЖИВОТА

Основополагащо понятие в нумерологията, въпросното число отразява талантите и склонностите на човека, силните и слабите му страни. Работата е там, че вие можете да промените името и фамилията си, но датата на раждане си остава постоянна величина. Знаете ли всичко за себе си? Сигурни ли сте, че се занимавате с това, което ви е по душа? Защо в някои случаи успявате лесно, а в други се налагате да полагате титанични усилия? И какви изводи трябва да направите в зависимост от своето число на живота?

# Как да го пресметнете?

Напишете датата на раждането си. Например 28. декември 1979. После съберете цифрите , свеждайки резултата от 1 до 9. В случая 2+8+1+2+1+9+7+9 = 39=3+9=12=1+2=3

 

1  ЛИДЕРИ

Силата, индивидуализма самостоятелността са качества, присъщи на хората Единици. Те трудно се подчиняват, обичат да се трудят автономно. Уви, често живеят в самота, макар да ценят високо приятелството. Освен това очакват компромиси от партньорите и държат да вземат еднолични решения за бъдещето.

За да успеете в живота си: Борете се ден и нощ със своите негативни черти. Не го ли направите силата ви ще прерасне в агресия, пробивността в нетактичност. На всичко отгоре сте ужасно чувствителни спрямо критиката и похвалите: добрите думи ви окриляват, а осъдителните разрушават вярата ви във себе си.

Слаби страни: високомерие, суров нрав, егоизъм

 

2 МИРОТВОРЦИ

Двойките са търпеливи , отзивчиви и готови да се притекат на помощ. Не могат да живеят сами, а социалната им мисия е да помиряват себеподобните. Те са очарователни, артистични и романтични, но не обичат да бъдат в центъра на вниманието. Често отстъпват, правят компромиси и дори стоят в сянка.

За да успеете в живота: защитавайте своите позиции, не позволявайте на околните да ви манипулират.

Слаби страни: склонност към депресии и унищожителна самокритика, нерешителност, безотговорност

 

3 ДВИГАТЕЛИ

Всички ги забелязват, понеже носят радост, оптимизъм, енергия. кодът на Тройките  се свежда до творчество , съзидание, въображение. Владеят думите, много са артистични и точно затова се реализират в най-различни творчески професии. Материалните и земните неща не ги вълнуват.

За да успеете в живота: Не преследвайте самоцелно удоволствията, не пропилявайте енергията си, не участвайте в любовни триъгълници.

Слаби страни: прахосничество, разсещност, лекомислие.

 

4 ТРУЖЕНИЦИ

Вие сте въплъщение на трудолюбието и практичността. Осигурявате комфорт и материалната сигурност на близките си, но за жалост подозирате всички останали представители на човешкия род в некадърност. Какво всъщност искате? Тотален контрол и пълно подчинение от околните.

За да успеете в живота: Бъдете по-гъвкави, не поставяйте етикети нито на себе си, нито на околните.

Слаби страни: инат, безпощадност, склонност към заяждане

 

5 БУНТАРИ

“ Най- страшното е да живееш в епоха на промени“ казва Конфуций. Но Петиците мечтаят точно за това. И веднага щом им стане скучно, се оглеждат за нещо ново(включително и в брака). Търсят приключения, не се боят от риска,притежават трезв ум и находчивост. Плюс голям късмет.

За да успеете в живота: Не се впускайте в безсмислени авантюри и не губете чувство за мярка.

Слаби страни: похотливост, безотговорност

 

6 ЗАКРИЛНИЦИ

Сутрин Шестиците ще ви правят кафе, а вечер ще ви разпитват как е минал денят ви. Хората подвластни на цифрата, глезят с радост партньорите си и наследниците си, полагат съвестни грижи за ближния, изпаднал в нужда.

За да успеете в живота: Научете се не само да давате, но и да взимате

Слаби страни: Ако някой ги лъже или пренебрегва стават дребнави, отмъстителни и губят житейските си ориентири.

 

7 ФИЛОСОФИ

Седмиците са интравертни натури, стремящи се към уединение. Техният най-добър събеседник са книгите. Реализират се като учени, изобретатели, компютърни гении, аналитици, инженери. Дори най-близките им хора ги смятат за ексцентрици, заради стремежа към самотата о перфектния вид.

За да успеете в живота: Постарайте се да откриете истинската любов, да се привържете искрено към някого.

Слаби страни: педантичност, отчужденост, равнодушие

 

8 РЪКОВОДИТЕЛИ

Почти всички големи шефове са Осмици, подчиняващи се на принципа “ каквото посееш, това ще пожънеш“. Числото покровителства материалния успех , стремежа към власт и силата. Но не винаги носи щастие в личен план.

За да успеете в живота: Не превръщайте забогатяването в едничка своя цел, намерете начин да заслужите удобрението и уважението на своите близки хора.

Слаби страни: избухливост: безскруполност, склонност към манипулации

 

9 ЛЕЧИТЕЛИ

Деветките са състрадателни, интуитивни, толерантни натури. Стремят се да разберат гледната точка на околните и не бързат да ги съдят. В същото време проявяват тотална непоносимост към чуждите пороци.

За да успеете в живота: Развивайте се и се усъвършенствайте, борете се упорито със своите променливи настроения.

Слаби страни:безпринципност, скъперничество,безхарактерност

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply