Цветовете с които ще греете през зимните месеци

През зимата може да е студено и мрачно, но ако изберете правилните цветови комбинации, със сигурност ще разведрите сивотата на студените дни.

Ако искате да изглеждате едновременно елегантно и изискано и в същото време сензационно, заложете на тоалети цвят червена боровинка. Това е един от актуалните цветове през зимния сезон, както при дрехите, така и при червилата. Ако смятате, че палто или блуза в този цвят ви идват прекалено, може само червилото да ви бъде в тази тоналност и ще е достатъчно да ви придаде достатъчно свежест и сексапил. Съчетайте го с бяло и сиво във всичките му тоналности и няма да сбъркате.

Colour1
brooklynblonde.com

Изумрудено зелено е още един чудесен избор за студените месеци. Това е един много женствен цвят и си отива с почти всякакъв нюанс кожа или коса, освен това може да участва във всички цветови комбинации.

colour2
lolobu.com

 

colour5
lolobu.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снежнобялото си остава вечна тенденция, особено за зимните месеци. То е едновременно елегантно, класическо и изтънчено. Палта, панталони, пуловери,ризи, също така аксесоари в бяло-избора е изцяло ваш!

colour3
claudinero.weebly.com

 

colour4
lolobu.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Златистото е вълнуващо и смело решение за жени с изтънчен вкус. Ако не искате много блясък при дрехите спокойно може да акцентирате със златни аксесоари, обувки или ботуши със златни токи, катарами по тях.

colour6
lolobu.com
colour7
lolobu.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сребристото също е в класацията на искрящите зимни цветове. Отличен избор за вечерни тоалети.

colour9
Pinterest

Кафяво, всички негови нюанси и по-точно светло кафявото…какво бихме могли да кажем за него ;). Той е един от онези цветове, които зареждат с топлина. Асоциацията с шоколад е неизбежна 😉

colour8
lolobu.com

Бордо,лилаво и най-вече цвят синя слива са изключително актуални и изглеждат вдъхновяващо във всяка комбинация, най-вече с цвят горчица и петролено синьо. Независимо какво ще изберете да облечете в този цвят  няма как да останете незабелязана.

colour10
WWD.com
colour11
WWD.com

Остана да ви пожелаем цветна и наситена с хубави емоции зима дами…

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:lookingflyonadime.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply