Цветовете на нашия характер според рожденият ни ден

Известната астроложка Мишел Бернхард заедно с експерти от „Pantone Inc“ разработва система, която включва астрология, метафизика, нумерология и науката за цветовете, наречена колорастрология.

Системата разглежда  взаимодействието на цветовете със слънчевите значи, влиянието на планетите, елементите: огън, земя, въздух, вода и нумерологичната вибрация на датата на раждане. Специалистите, занимаващи се с колорастрология, твърдят, че нашият личен рождения цвят силно влияе на характера и личността ни.

В таблицата по долу ще се ориентирате спрямо рождената си дата какъв цвят е вашият характер и с какво се характеризира той.

tABLICA-COLOURS
www.beU.bg

20 януари – 18 февруари

Хората, родени в този период притежават изключително богата духовност. Те са мъдри и зрели, независимо от годините си. Ненавиждат несправедливостта и мерзостта. Най-важното нещо в живота за тях е достойнството. Отличават се с богата душевност,справедливост, целомъдрие, дълголетие, доблест, мъдрост,достойнство и опит.

21 декември – 19 януари

Родените в периода 21 декември – 19 януари са изтънчени естети, които често залитат в мечти и фантазии. Мразят скуката и еднообразието, затова непрекъснато се впускат в разми приключения. Обикновено успяват в начинанията си, благодарение на силно развитото си шесто чувство. Отличават се с мечтателност, мистичност, изтънченост, въображение, вдъхновение, интуиция, това са екстровертни хора.

21 ноември – 20 декември

Остър ум – това най-добре описва хората, родени в този период Те са изключително креативни и любознателни. Отличават се с проницателност, самопознание, креативност, възприятие, любознание, остър ум.

22 октомври – 20 ноември

Истински лидери! Тези хора кипят от енергия и страст. Притежават силна воля за живот и много трудно биха се огънали пред трудностите. Отличават се с изпепеляваща страст, вътрешна сила, решителност, енергичност, лидерство, кураж, енергичност, слава, упоритост, зрялост.

23 септември – 21 октомври

Вие сте родени, за да побеждавате! Притежавате силна енергия и воля. Обичате да закриляте близките си и определено сте най-добрият приятел, който някой може да има. Отличават се със сила, желание за победа, бдителност, жизненост, общителност, дружелюбност, лоялност, отговорност.

22 август – 22 септември

Изключително дружелюбни и общителни личности. Тези хора са много лоялни и отговорни, което понякога им носи и негативи, защото пренебрегват собствените си нужди и желание в името на чуждото благополучие. Отличават се с чувство за принадлежност, общителност, дружелюбност, лоялност, отговорност.

22 юли – 21 август

Истински ентусиасти! Те са уверени в себе си и това винаги привлича околните, особено противоположния пол. Отличават се с голямото си желание за успех, щастие, вълнение, ентусиазъм, задоволство, приключение, мощ, влияние, увереност и слава.

21 юни – 21 юли

Мили, добронамерени и много топли хора. Те обичат да се грижат за близките си и никога не биха предали приятел. Отличават се с това, че са много освободени,, топли, имат известна колебливост, оптимисти, обичат да закрилят околните.

21 май – 20 юни

Тези хора са изключително адаптивни към промените. Тяхното нестихващо желание да изследват и изучават ги прави независими и свободни личности, които трудно някои може да постави в граници. Свързваме ги с промените, пробуждането, любопитство към новото и непознатото, изключително интелигентни личности, независими, възприемчиви, откриватели.

20 април – 20 май

Идеалисти, които никога не спират да търсят и развиват себе си. Този тип характери обикновено се свързват с раждане, идеализъм, оцеляване, плодовитост, просперитет, духовно развитие,, здраве, благополучие, богатсво.

20 март – 19 април

Уравновесени и спокойни хора. Винаги успяват да намерят баланса в живота си и не залитат в крайности.  Тези хора са съпричастни, спокойни, гъвкави,практични, открити и балансирани.

19 февруари – 19 март

Хора на честа! Не си падат по мръсните игрички и щом се отдадат на някого или нещо, остават му верни докрай. Хора, които вярват в убежденията си, хора на честта. Силно интуитивни, доверчиви, състрадателни. Хора които обичат изяществото във всичките му измерения.

 

 

 

източник: beU.bg

снимка:  tutoriaisphotoshop.net

No Comments Yet

Leave a Reply