Хороскоп за 2014г.

Очаква се 2014 година да е доста противоречива. Каква ще е тя за всяка една от зодиите ще научите от нашия хороскоп.

ОВЕН 21 март – 20 април

77
123newyear.com

Гледайте само напред и не се обръщайте назад

За някои представители на зодията годината ще стартира с дребни проблеми и неразбории. Възможно е да прекъснете взаимоотношенията си с някои колеги или бизнес партньори, но това не трябва да ви притеснява. Гледайте само напред и не се обръщайте назад. Пред вас се очакват преспективи за нови успешни сделки и договори с финансов просперитет.. Но въпреки това избягвайте големи покупки и неконтролируеми разходи.. Най-разточителни ще сте в средата на годината. Опитайте се да не го позволявате. Възможни са нови романтични връзки. Тези от вас, които имат сериозна половинка е време да се замислят за брак.

 

ТЕЛЕЦ  21 април – 21 май

6
123newyear.com

Средата на годината ще ви донесе нови и различни изненади

В началото на годината се налага да защитите позициите си на работното си място. Но това не бива да ви притеснява. Вие и всички около вас знаете на какво сте способни. Важното е да намерите общ език с колегите ви. Средата на годината ще ви донесе нови и различни изненади. Възползвайте се. Същият този период вещае и огромно нарастване на финансовите ви постъпления. очертава се нова любовна връзка. Ако не я прекратите до края на годината,това ще е любовта на живота ви. Насладете и се подобаващо. Пътешествията ви ще бъдат както от работно, така и от лично естество.

 

БЛИЗНАЦИ 22 май – 21 юни

5
123newyear.com

Доверявайте се само на най-близките си хора и разрешавайте всеки проблем със замах

Годината се очертава толкова двойствена, колкото са самите представители на самата зодия. Ще стартирате добре, но изпитания от всякакво естество ще изникват постоянно пред очите ви. доверявайте се само на най-близките си хора и разрешавайте проблемите със замах. Финансовият и любовният ви живот ще са наситени със емоции. Отношенията със интимната половинка няма да вървят съвсем гладко, дори е възможно да се замислите за раздяла или развод. Ако пък сега преоткривате любовта, знайте, че трябва да сте готови на много компромиси, за да я задържите. Постарайте се да извлечете максимална полза от всичко, тъй като втората половина на годината ще е изключително успешна и благосклонна за вас.

 

РАК 22 юни – 23 юли

2
123newyear.com

Гарантирано ви е израстване в службата

Приходите ви ще бъдат стабилни през тази година. Времето е подходящо да вложите финансите си в нещо – било то недвижимо имущество или бизнес. Гарантирано ви е израстване в службата. През последното тримесечие ще се налага да доказвате позицията си пред партньори. В резултат на това е възможно да прекратите отношенията си с някой от тях. Не забравяйте, че освен на професионалното поприще трябва да се изявявате и у дома. Обърнете внимание и на близките си. Те се нуждаят от вас повече от всякога. Помислете и за здравето си. По-добре да го направите сега, за да избегнете нежелани последици. Заложете на плуване, разходки сред природата и активен спорт.

 

ЛЪВ  24 юли – 23 август

7

Във всяко едно отношение това ще е вашата щастлива година

През 2014 година ви очакват нови запознанства и романтични връзки, които могат да поставят началото на здрави отношения и дори брак. Възможно е да срещнете половинката в живота си, но преди това ще се насладите на приятни емоции и незабравими пътешествия. Вие сте във вихара на силите си. Във всяко едно отношение това ще е вашата щастлива година. Освен нова любов, тя ще ви донесе и огромни финансови постъпления, съпроводени с нови партньори, които ще се превърнат във ваши добри приятели. Някои от вас могат да решат да сменят професията си или работното място и няма да сгрешат. Вярвайте в мечтите си и те ще се сбъднат.

 

ДЕВА  24 август – 23 септември

Deva
123newyear.com

Трудът ви ще бъде възнаграден и оценен на най-високо ниво

През цялата година ще трябва да полагате много усилия за постигането на това, което желаете. Трудът ви ще бъде оценен на най-високо ниво. Това ще доведе до увеличаване на доходите ви. Но ще се налага да направите доста непредвидени разходи. Бъдете внимателни и стриктно следете какво точно харчите. Не смесвайте работата с личните отношения. Ако чувствате, че връзката ви се е изчерпала, по-добре е да я прекратите. Ще срещнете взаимност и подкрепа от хора, от които не сте очаквали. А това ще ви осигури спокойствието, от което се нуждаете. В средата на годината ви предстои пътуване, което ще ви помогне да се отървете от ежедневния стрес и напрежение. възползвайте се.

 

ВЕЗНИ 24 септември – 23 октомври

10
123newyear.com

Редица промени ви очакват в професионален и личен план

Ако дълго време сте се борили с незавидно финансово състояние, през 2014 това ще се промени. Годината ще е добра за вас във всяко едно отношение.От финансова гледна точка ще се чувствате много по-сигурни, отколкото през предишните години. Редица промени ви очакват в професионален и личен план. фокусирайте се върху работните си ангажименти и така ще стабилизирате позициите си в тази сфера. В любовния живот се очертават възходи и падения. Няма да се разминете и без сериозни предизвикателства, но запазете спокойствие и бъдете постоянни и всичко ще се нареди по план. Някой ще ви подаде ръка и ще ви помогне да осъществите мечтите си. Годината се очертава добра и успешна за вас.

 

СКОРПИОН 24 октомври – 22 ноември

3
123newyear.com

Ще усетите положителни промени във финансовото си състояние

Очаква ви една нетипична година. Тя ще  бъде наситена със събития, които не винаги ще са приятни , но в крайна сметка ще са със щастлив край. През третото тримесечие ще усетите положителни промени във финансовото си състояние. Дори ще имате възможност да натрупате спестявания. Що се отнася до отношенията ви с колегите, очакват се спадове и възходи, но ако имате воля и търпение всичко ще се оправи.  Не разгласявайте идеите си, за да сте сигурни, че няма да ви бъдат откраднати, а ще бъдат реализирани. Работете здраво и упорито и ще берете плодовете на труда си. Ако все още сте необвързани и търсите сродната си душа, през тази година ще я откриете.

 

СТРЕЛЕЦ 23 ноември – 21 декември

11
123newyear.com

Има малка вероятност препятствията по пътя ви да не бъдат преодолени

Годината се очертава изключително успешна  за представителите на тази зодия.Има малка вероятност препятствията по пътя ви да не бъдат преодолени. Важното е да бъдете положително настроени. Въпросните пречки ще ви направят по-издръжливи и гъвкави в трудни ситуации. В средата на годината ще ви се наложи да вземете важни решения относно личния ви живот и кариерата. Личният ви живот ще се развива перфектно. възможно е да се обвържете сериозно. в работната сфера очаквайте по-малко проблеми с партньорите, с които работите отдавна. Единствените ви тревоги ще бъдат свързани със здравето. Пазете се и избягвайте стреса.

 

КОЗИРОГ 22 декември – 20 януари

12
123newyear.com

Без проблем ще превземете нови хоризонти

През тази година вие ще сте на върха на своята активност. На професионалното поле всичко ще се развива според желанията и и интересите ви. За пореден път хората около вас ще се убедят на какво сте способни. Растежът в кариерата ви е неизбежен. Без проблем ще превземете нови хоризонти и ще завоювате позициите си сред шефове и колеги. Но завладени от кариерното си развитие ще обръщате все по-малко внимание на интимния си партньор и семейството си. Не го допускайте. Възможни са трусове в семейния живот и дори прекратяване на брака в края на годината. Бъдете внимателни и помнете, че близките ви хора се нуждаят от вас.

 

ВОДОЛЕЙ  21 януари – 19 февруари

8
123newyear.com

В професионален план ви очакват положителни промени

Годината ще е изпълнена с много нови възможности. В професионален план ви очакват положителни промени. Вашите умения и опит ще бъдат забелязани от много важни хора на професионалният фронт. Останете лоялни към хората около вас и това ще бъде оценено от много високо. През второто тримесечие ви предстои романтично пътуване с близък до сърцето ви човек. Отдайте му се напълно и забравете заобикалящата ви действителност. Вашата активна енергия ще работи като магия и в края на годината ще усетите положителни промени, свързани с финансите и любовта. Прогнозите показват, че за вас годината ще бъде пълна със златни възможности от всякакво естество.

 

РИБИ  20 февруари – 20 март

4
123newyear.com

Ограничете непредвидените разходи и големите разхищения

Бъдете внимателни относно бюджета, с който разполагате през тази година. Ограничете непредвидените разходи  и големите разхищения. Възможно е да смените работното си място, но това не бива да ви притеснява. Всичко е във ваши ръце. Бъдете по-отговорни, уверени  и концентрирани. Има голяма вероятност да сте по-заети от всякога. Правете правилно плановете си и нещата ще се наредят. Ще стартирате вълнуващо приятелство, което ще прерасне в разтърсваща любов. Променете физическия си режим и хранене. Те са от изключителна важност за здравето ви, а е възможно да се влоши в началото на годината.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: whatismyrashi.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply