Хайде да изгорим още малко калории!

Ако сте от тези, които се борят с последните килограми за сваляне, ето още няколко странни идеи как да изгорите някои и друга калория.

Лято е, спортуваме навън, но и да си признаем – през по-голямата част от деня седим в офиса. Затова и трябва да оползотворим всички възможности да горим калории, за да се отървем от досадните последни няколко килограма.

Ето и няколко идеи, които, дори и да ви се сторят странни, ще ви помогнат в това начинание.
Балансиране върху топка

Вместо да се излегнете пред телевизора, ако сте решили да не се разхождате след работа, седнете върху голяма йога топка. А защо не да поседнете на топката, докато вечеряте, четете или работите? Всеки час балансиране ви помага да изгорите между 50 и 100 калории.
Потропвайте с крака

Сещате ли се за онзи жест на бързо потропване с крака, когато сме изнервени, нетърпеливи или ни е скучно? Правете го, за да влезете във форма. Един час „нервно“ потропване ще ви лиши от около 100 калории.

Шопинг

Изключително приятен начин да се преборите с килограмите! Но не говорим да обикаляте магазините за хранителни продукти и заведенията за бързо хранене. Идете да разгледате последните модни и бюти тенденции. И не се разхождайте, вървете бързо от магазин в магазин.

Охлаждане

Говорили сме вече за полезния студен душ. Подобрява кръвообращението и ще направи кожата по-хубава. Освен това, докато тялото се бори да запази собствената си температура стабилна, ще изгорите поне 100 калории.

Бой във водата

Ако не сте на почивка, но сте почитатели на басейните, вземете приятелка или децата и…се сбийте във водата. Плуването е страхотно за извайване на тялото, но още по-голям ефект ще постигнете, като си направите един „воден бой“.

Секс

Дори е излишно да коментираме. Обсъдихме вече, че редовният секс ни разкрасява. И прави телата ни божествени.

 

 

източник:www.missbloom.bg

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply