Формата на устните издава характера

В модерните времена, в които живеем, почти няма сфера, която да не е изследвана и проучена обстойно. Всичко свързано с женската генетика, физика и психика се основата на научни анализи и доклади. А женските устни пък са обект на изследване от Jilly Eddy, която е авторка на книгата Lipsology, което на български може да намери своя акуратен превод в думата устнология – начин за разчитане на личността чрез отпечатъците от червило, които оставят устните. И така – да видим какви сте вие според формата на вашите устни….

 

Пълни устни

Науката за тълкуване на външния облик потвърждава, че общият вид на жените с плътни устни кара мъжете да следват основните си инстинкти и в техните очи, тези дами са много привлекателни.
Сочните устни са неопровержимо доказателство за повишена чувственост. Именно плътните устни на Мерилин Монро вдъхновиха и съблазниха мъжката половина от човечеството и се превърнаха в символ на сексапил.

Трябва да добавим, че за притежателките на такива устни не е важна толкова любовта, колкото възможността винаги да бъдат в центъра на внимание. Като цяло тези дами са големи егоцентрици. Те заставят околните да се съобразяват изцяло с тях. Но не може да се отрече, че майчинството им се отдава прекрасно. Те просто са родени, за да бъдат майки.

Тънки устни

Собственичките на малки устни имат по-малко късмет в любовта, но не позволяват тъжните събития и неволите да ги съсипят. Когато са много ядосани или подложени на силно вълнение, те имат навика да стискат устни, от което те изглеждат още по-малки. Но при никакви обстоятелства, тези дами няма да склонят глава и да молят за „пощада“. Имат „дарбата“ да отблъскват хората и често в живота се оправят напълно сами, благодарение на волята си. Като цяло предпочитат да не зависят от никой друг, а сами да са господарки на съдбата си.

lipstic4
Pinterest

Долната устна е по-голяма от горната

Тези дами са изключително непостоянни. Те обичат Любовта и обожават да са влюбени…За съжаление, обаче първоначалният им трепет бързо отминава и те се пренасочват към следващия обект. Това важи и за мъжете с такива устни – за тях собственото им благополучие е преди всичко и всички. Не може да се отрече, че са много харесвани от противоположния пол и често злоупотребяват с този факт. След 35-та си година, обаче и мъжете, и жените, собственици на такъв тип устни се „кротват“, но само при положение, че са намерили достоен според техните представи партньор в живота. Той трябва да поддържа интереса им постоянно жив, да ги изненадва периодично с нови идеи и предложения.

 

Горната устна е по-голяма от долната

Дамите с по-плътна горна устна са считани от европейците за чувствителни и великодушни кокетки. А при азиатците е тъкмо обратното – такъв тип устни са признак за неискреност и фалш. Вероятно са прави и едните и другите. Много по-важно е друго наблюдение – оказва се, че кокетките се отличават със склонността да задоволяват всичките си капризи, изпитват силно влечение към снобските обноски, натруфените вещи и скъпите бижута. С времето тези страсти се превръщат в култ. Впрочем, що се отнася до мъжете – за тях дамите с такива устни са истинска находка, защото са опитни любовници и обожават секса.

 

Асимерични устни

Ето тези жени са готови да бъдат вярни до живот. А също така за тях е типично да работят усилено и съсредоточено, влагайки всичко от себе си. Въпреки тези, безспорно хубави качества, обаче, дамите с асиметрични устни предизвикват у хората неприязън, но те не изпадат в униние, а „заливат“ обидилият ги човек с жлъч и цялата злоба, на която са способни. Обичат да поукрасяват характера и битието си и, ако не успеят да задържат нещата под контрол, търпят поражения както на любовното „поле“, така и в личните си взаимоотношения с близки и роднини. Друго лошо качество, типично за тях е необузданата ревност и склонността да преследват партньора си, задушавайки го с въпроси, подозрения и прекалено внимание.

 

“Усмихната“ устни

Каква прелест са тези устни с леко повдигнати нагоре ъгълчета (не говорим за драстичните случаи). Хората са привлечени от тях, заради неволната асоциация с усмивка, радост и веселие. Тези устни, като че винаги са усмихнати, а собственичката им е пълна оптимистка. Понякога на нея дори й се налага да играе роля, обгръщайки се в студенина и надменност, за да охлади страстите на разни свалячи. Но суровият външен вид и студенината не помагат. Тези чаровници са обречени на всеобщо обожание.

 

“Тъжни“ устни

За съжаление дамите с увиснали надолу ъгълчета на устните не могат да се похвалят с тълпи от обожатели. Като резултат те се разочароват от хората и се затварят в себе си. Партньорите им не се задържат дълго с тях, защото съвсем скоро се измарят да се борят с постоянната неувереност и комплекси на „тъжната“ дама. За сметка на това тази жена е отличен приятел – тя е готова да прелети от другия край на света, за да ви помогне, ако сте изпаднали в беда, без да иска дори благодарност – една усмивка е достатъчна, за да стопли сърцето й. 

 

 

 

 

източник:http://www.belladonna-bg.com/

снимка: Pinterest

 

No Comments Yet

Leave a Reply