Тенденции при маникюра за есен/зима 2013

Приберете розовите лакове за нокти и за за малко време оставете светлите. Актуални за есен/зима 2013-14 ще са по-тъмните и умерени цветове. За по-предизвикателна визия, добавете цветни 3D акценти и блясък. Перфектният вечерен маникюр пък е в метални нюанси.

 

 

 

 

Черното се завръща

NAILTRENDS1
topinspired.com


Черният маникюр като че ли постоянно е на мода. Но този сезон със сигурност е топ тенденция и съобразно с големите имена в модата. Той е еднакво подходящ както за по-дълги, тъй и за по-къси нокти . Този сезон освен чисто черен лак, можете да добавите светъл акцент върху тъмната основа. Импровизирайте! Изрисувайте долната част на плочката в светъл цвят или направете черна разновидност на френски маникюр. Различен вариант на черния маникюр за есен 2013 са цветните стикери. Те са подходящи за дамите, които сами правят маникюра си и не са много сръчни.

 

Бордо – стилно и предизвикателно

NAILTRENDS2
topinspired.com


Бордото се завръща, за да стане топ тенденция в маникюра за тази есен. В случай,че сте почитателки на червения маникюр, ще се влюбите в този цвят.Бордото издава решителност, стил и класа. Перфектният цвят за всекидневен маникюр. Нито много дързък, нито твърде семпъл.Бордото се комбинира удобно с всички цветове. Можете и да го съчетавате с черно – като френски маникюр или омбре.

 

Пастелни цветове – за всеки ден

NAILTRENDS3
topinspired.com

Пастелните цветове са във всяко време актуални. Те са топ тенденция в маникюра и за този сезон. Пастелните цветове са подходящи за всеки ден. Те не се набиват на очи, като в същото време придават елегантност на визията.

 

Металик – идеален за вечерен маникюр

NAILTRENDS4
topinspired.com


Топ тенденция за есен 2013 са металните нюанси на горе-долу всички цветове. Изключение може би правят златното исребърното. Те са перфектни за вечерно излизане. Металният маникюр е прекрасна добавка към по-силния вечерен грим . Тези цветове са доста изразителни и не се налага да добавяте стикери или да залагате на многоцветни комбинации.

 

Блясък и 3D акценти – единствено за най-смелите

NAILTRENDS5
elle.com


Ако другите тенденции ви се струват отчасти консервативни, заложете на 3D акценти. Те са по-подходящи за свободно време. Тук няма ограничения. Топ тенденция при маникюра за есен 2013 е френският маникюр с пълен пласт брокат. Не се страхувайте да прекалите с блясъка в горната част на нокътя. В случай,че сте настроени по-предизвикателно, заложете на по-обемни акценти – панделки, цветя и пеперуди. Лятното настроение не си е отишло изцяло, даже в тенденциите за есен 2013. Друга топ тенденция са съвсем брокатените нокти. Глитерът , нанесен върху контрастираща основа, или просто за блясък на маникюра, ще е особено актуален. Бляскавите нокти контрастират изцяло на есенното настроение и мрачните дъждовни дни през този сезон.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:glamasia.com

No Comments Yet

Leave a Reply