Тенденции при грима за Есен 2013

Есента дойде, а с нея идват и нови визии с които да изглеждаме умопомрачително. Разбира се като дами ни интересуват горещо всички топ трендове при грима за този сезон. Ето кои се наложиха на модния подиум:

 

1. Визия с размита очна линия

Секси визията на дива котка си е класика, която владееше неотстъпно първото място в класацията на предпочитаните грим техники в продължение на няколко сезона подред. Време е да отстъпи място на доста сходна визия, която обаче внася глътка новаторство и примамлив външен вид. Леко опушен грим, но не прекалено – линията на очите е очертана с мек кол молив, а след това разнесена с ефект на „отшумяване на цвета“

 

2. Цветът при червилата е бери

Още миналата година сред морето от червени устни плахо започна да се промъква един леко „подправен“ цвят – този на горските плодове. Или, за да сме по-прецизни, цветът е в спектъра между червеното и лилавото, като тоновете му варират от богатото виолетово, винено и наситените тъмно лилави горски плодове. Различните подтонове правят берито лесно за носене от всяка жена.

makeup1

3. Металик е цвета, който ще се използва при очната линия

Сребриста, златна или бронзова, абсолютният хит на модните подиуми е металическата очна линия. Подобно на черното, прави окото изпъкнало и ярко и бързо се превръща в универсално решение за всеки цвят на очите. Как ще бъде нанесена е въпрос на вкус.

 

4. При сенките заложете на цвят бордо

Един цвят, който беше на почит сред модните ни предпочитания и бързо се прехвърли и в бюти маниите – бордото е изненадващо подходящо за всеки цвят на кожата. Бързо трябва да се превърне в любимия цвят на зеленооките дами, подхожда им особено много.

makeup3

5. Заложете на светъл и матов за кожата ви

През този сезон кожата не бива да свети, лек кадифен блясък е хитът на есента. Матиращите продукти за перфектна кожа са must-have за постигане на ефект кадифена кожа, златистите хайлайтъри ще почакат до следващия сезон.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: Pinterest

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply