Тенденции при грима за Есен/Зима 2013

Годината навлиза в най-студената си и най-празнична част. Специално за приказните зимни дни, които предстоят, дизайнерите са подготвили стилни бюти визии, носещи много настроение и свежест в ежедневието. а също и доза блясък в най-специалните вечери. Ето и топ 3 на най-красивите зимни трендове свързани с грима. Надяваме се да внесат доза вдъхновение и да разчупите вашия личен грим.

 

1. МЕТАЛЕН БЛЯСЪК

TREND1
http://codemoda.com/

 

След минимализма, властвал на модния подиум няколко сезона поред, смело подчертаните очи идват като свежо разнообразие. За настоящия студен сезон гримьорите на най-известните модни къщи придават на класическото черно и сиво, покриващо клепачите, елегантен метален блясък. Предложенията по темата на Jason Wu, Roberto Cavalli, Donna Karan и Gucci са секси и различни и перфектни за предстоящите празнични поводи.

 

2. НАСИТЕНИ УСТНИ

TREND2
http://codemoda.com/

Още цвят. Това носят beauty визиите, показани с есенно-зимните колекции на Lanvin, Marni, 3.1 Phillip Lim, Paul Smith и още много други. Този път става въпрос за дълбоко есенно бургундско червено, наситена малина и богато червено. Тези нюанси, естествено, обагрят устните за класически и впечатляващ вид. Трендът комбинира наситените устни с натурални клепачи и перфектен тен и със сигурност е подходящ както за специални поводи, така и за ежедневието.

3.ГРАФИЧНИ КЛЕПАЧИ

TREND3
http://codemoda.com/

 

Тренд номер 3 е също толкова стилен и впечатляваш, колкото предходните два. Той се фокусира върху клепачите, но не с помощта на цвят, а на завладяваща черно-бяла графика. Стилната beauty геометрия гримьорите на най-известните модни къщи постигат с помощта на черен молив или очна линия, прецизно нанесени върху горния клепач. Празнични вдъхновения по темата предлагат Anna Sui с футуристични черни линии и точки, Christian Dior с Коледно сребърни графики и Rag & Bone с ефирни черни черти, нанесени високи на горния клепач.

 

 

източник: codemoda.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply