Сeксуалните фетиши на зодиите

Астрологията помага много, за да се разкодира дадена личност. Макар че зодиите никога не обобщават на 100 % всички свои представители, някои черти и действия са характерни за определен зодиакален знак. Ще споделим тази интересна информация с вас и се надяваме да сме ви поне малко полезни.

Овенът е почитател на по-грубия и първичен секс.Лесно можеш да го възбудиш с различен аромат. Овните харесват много сутрешния секс и любовната игра за тях е голямо удоволствие.

Телците са огнени и страстни и превръщат любовната игра в изкуство. Харесват шоколада и могат да му намерят различни приложения в леглото.

Близнаците са малко въздухари и си падат по-бързия секс. Освен това са изключително любознателни и за да задържите вниманието им, трябва да вкарате различни секс играчки в леглото и да действате на висока скорост.

Раците имат фетиш към някои части на тялото, играта с които демонстрира любов и обожание. Те обожават женските гърди, да (ги) целуват и галят, а също така отделят голямо внимание на корема на партньора си. Падат си и по ролевите-игри с костюми и аксесоари.

Лъвовете са игриви и динамични. Обичат да хапят и да драскат. Обичат да знаят, че са се справили добре в леглото, а и извън него.

В миналото Девите са били считани за „зодията на подчинението”. В реалния живот може и да не изглеждат много хрисими, но под завивките си падат по връзването, белезниците, латексовите ръкавици, силно еротичното бельо.

Везните харесват садо-мазото и обичат да се превъплащават в различни роли и да използват дегизировки.

Скорпионът е считан за най-страстния знак в зодиака, както и за най-отмъстителния. За него е типична тъмната страст, която носи голяма възбуда. Той си пада по наказанията в леглото и обича да доминира, но това не е в ущърб на партньора му.

Стрелците са любители на експериментите и определено ще има с какво да ви изненада в леглото. Не се притеснява да раздава любовни ласки и на публични места.

Козирозите обичат простора и ширината. Най-високо либидо тези представители имат на някоя хижа, сгушена в планината.

Водолеите си падат по напредналите технологии. Телефонният секс или този по Скайп са като афродизиак за Водолея. Между другото на него не са му чужди груповите изяви и макар да не си признава, фантазира за оргии.

Рибите пък има фетиш към пръстите на краката и хубавите обувки. Рибките имат въображение и си падат по различните визуализации, така че не се изненадвайте, че по душа са воайори.

 

 

източник:www.niejenite.com

снимка: Google

No Comments Yet

Leave a Reply