Сутришните навици на успешните жени

Времето сутрин е безценно, онези няколко момента в които можем да потънем и да чуем себе си преди шума на ежедневието да нахлуе и да завладее деня ни. Да имаме изградена рутина, която ни дава сигурност, спокойствие и едно ефективно начало на деня е много важно. Ако до момента не сте си изградили такава не се притеснявайте, винаги бихте могли да го сторите. За да ви вдъхновим сме ви подготвили  няколко идеи, като споделяме ранните часове на едни от най-успешните жени в света. Каква е тайната да съвместим семейство, спорт и време за „Мен“? Как си подреждат деня те, вижте сами 😉

Адриана Хъфингтън, Главен редактор, AOL Huffington Post Media Group

www.huffingtonpost.ca

Кое е първото нещо: Йога и Медитация.

Всеки ден: “Голяма част от моите сутришни ритуали включват именно да не правя всичко онова, което по принцип правя: В момента в който се събудя не взимам телефона си за да проверя цялата поща. Вместо това отделям минута да дишам дълбоко, да благодаря за хубавите неща, които ми се случват в живота, и да се фокусирам върху онова което ми предстои през деня.“ Хъфингтън  е насочила позитивната си енергия и крачи смело в дебрите на дигиталните медии през последното десетилетие, ето защо считаме, че е една достойна дама за пример от която можем да се поучим.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Модел, Актриса и Предприемач

Rozie-Nuntingtun
www.avtora.com

Кое е първото нещо: Лично време само за нея и приятелят и, екшън звездата Джейсън Стейтън.

Рутина: Винаги започвам денят със здравословна закуска и спорт. Пристрастена съм към Body by Simone и Ballet Bodies в L.A. По времето в което почти всеки от нас отива в офиса Роузи вече е с чаша зелено смути в ръка и отговаря на имейлите за деня с готова прическата и грим за ежедневната и фотосесия. „Нещото без което не мога е кафето „- признава модела.

Паял Кадакия, CEO и Създател, ClassPass

Payal Kadakia
nextshark.com

Какво е първото нещо: Проверявам си телефона.

Рутина: Като създател на спортен бизнес, Кадакия обича да започва сутрините си със спорт. Вместо чаша кафе тя излиза за обичайния си 30 минутен джогинг. В случаите, когато е притисната от времето се съсредоточава върху 10 минутна програма за корем у дома. Най-продължителната и рутина сутрин е да се отбие през Старбъкс за обичайния си зелен чай с цитруси. „Така е вече 10 години и не знам кога ще го променя този навик.“

Мишел Коанзо, Мениджер на The Land of Nod

Michelle Kohanzo
www.chicagobusiness.com

Кое е първото нещо: Избира гардероба за деня

Рутина: Сутришните процедури са сведени до 30 минути – “ Това е пре-достатъчно време за да се облечеш и да изпиеш колкото ти е необходимо кафе“ – споделя тя пред Women Who Work.

Анна Уинтур, Главен редактор на Vogue и Арт директор на Condé Nast

Anna Winter
woman.hotnews.bg

Кое е първото нещо:  Тенис.

Рутина: Всяка сутрин в 5:45 Ана пристига в New York’s Midtown Tennis Club за ежедневния си час по тенис. Партньор в това и ранно приключение обикновено са звезди като: Хилари Рода или Шон Ейвъри. След което следва бърза подготовка за работния ден и безкрайните срещи.

Изабел Марант, Моден Дизайнер

Isabel Marant
www.myciin.com

Кое е първото нещо: Любимата ми чаша чай.

Рутина: След като си е облякла обичайната униформа от равни обувки, тесни джинси, кашмирен пуловер и яке, Марант грабва скутера си и се отправя към басейна, където плува 35 дължини. “ Имам нужда от това за да дишам и да се изправя пред стреса на деня.“ След това Изабел обикновено изпива чаша прясно изцеден сок и се отправя към офиса си, където и се полага първата за деня чаша горещо кафе.

Гуинет Полтроу, Актриса

gwyneth-paltrow
www.marieclaire.com

Кое е първото нещо: Чаша топла вода с лимон.

Рутина: След като децата са облечени, нахранени, закарани на училище носителката на Оскар се захваща със кореспонденцията по имейл преди нейната ежедневна тренировка от 10:00-12:00 часа. Да, това са два часа всеки ден по метода на Трейси Андерсън.

Виктория Бекъм, Създател и Креативен Директор на модната марка Victoria Beckham

Victoria Beckham at her Dover Street store
www.theguardian.com

Кое е първото нещо:  Време за “Мен”.

Рутина: Половин час преди да събуди децата си, Бекъм взима душ, почиства внимателно лицето си, проверява имейлите си и хапва лека закуска от плодове със зелен чай последвана от двойно еспресо.

Обичате ли да планирате вашата идеална сутрин? Споделете с нас като коментар под статияте вашите сутришни навици ;)!

 

 

 

 

източник: http://www.mydomaine.com/

снимка корица: hdimagelib.com

No Comments Yet

Leave a Reply