Става ли той за теб, или не?

Всеки човек има разнообразни предпочитания за храната. Сега ти се яде супичка, утре ти се яде салата или сандвич, или сладолед. Но група руски психолози са открили много интересна зависимост между характера на един мъж и това, което предпочита да хапва най-много. Те смятат, че именно него си поръчват и на първа среща. Така че в случая и дамите, които са обвързани от по-дълго време, и тези, които са в началото на отношенията си, могат да разберат какъв е характерът на избраника им.

Към първите – помислете си какво най-често яде половинката ви. Към вторите – спомнете си какво той си избра от менюто на първата ви среща. Ето ги и резултатите.
Месо

То е ясно – имате си работа с истински мъжкар. Той е силен, горд, не обича да му се месят в решенията и не приема съвети, които не е поискал. Може би няма да чувате често комплименти от него, няма да ви засипе с романтика, нито ще забелязва новата ви прическа. Но поне може да сте сигурни, че в негово лице имате абсолютна опора. Той ще ви защитава, ще се грижи за вас и макар понякога да е груб, ще ви обича страстно.

Зеленчуци или риба

Тези мъже са педанти. Обикновено си имат и хоби, на което отдават голяма част от времето си. Има голям шанс да са и хипохондрици. Какво да очаквате от тях? Често критики и наставления, но и абсолютна вярност. Те държат много на своите половинки и някак си вдъхват сигурност, когато говорим за чувства. Става грижовни и отговорни бащи и съпрузи. Така че, ако търсите постоянство и не ви пречи да се лишите от бурната страст, това е човекът!

Сладко

Мъжете, които обичат предимно сладки неща, са страшно забавни и лъчезарни. Те са и много активни – все правят нещо, все мислят нещо, рискуват и са много умели ухажори. Такива романтични изненади ще ви спретнат, че ще се чудите приказка ли е, реалност ли е. С тях няма скука и еднообразие! А сексът ще е направо перфектен. Но, както се казва – много хубаво не е на хубаво. Защото същите тези чаровници са и доста палави. Редовно изневеряват и не се чувстват виновни за това. Ще ги спрете от кръшкане само, ако бъдете всеки ден различна и им поднасяте изненади. Което никак не е лесно!

Напитка

То е ясно, че няма мъже на фотосинтеза, но ако на първата среща в заведение за хранене си е поръчал само напитка или на въпроса: „Какво обича да яде?“ не можете да дадете точен отговор, но веднага се сещате за литрите кафе, чай или кола, или бира, които пие, значи любимият ви спада в тази категория. А тя е категорията на артистите. Тяхната храна е духовна, обичат музиката, рисуването, философията, дългите разходки… Не се вълнуват особено от битовизмите, убива ги мисълта да работят от 08:00 до 17:00 и не понасят пошлите и ограничени хора. С такъв мъж бихте се чувствали на седмото небе само, ако споделяте интересите му. В противен случай ви очакват безкрайни борби с вятърни мелници.

Ям каквото и ти

Съответно на първа среща си е поръчал каквото и ти. Като излезе с приятели пак се спира на това, което и те са избрали. Тези мъже са колебливи и вие ще сте двигателя на връзката. Не очаквайте да предприема сам някакви по-сериозни действия, нито да има решение в напрегнатите ситуации. Но, ако си търсите партньор, който да не ви противоречи, да ви бъде верен и да изпълнява всяка ваша прищявка, този е идеалният.

източник:beU.bg

No Comments Yet

Leave a Reply