Смела лятна визия: цветна очна линия и спирала

В разгара на летния сезон проявяваме дързост и ви препоръчваме цветна очна линия и спирала.

Гримът през лятото може да се окаже истинско предизвикателство – често потича по лицето и се получават неприятни вадички. Вече ви дадохме няколко съвета как да си спестите неприятното изживяване с разтеклия се грим.

Но понеже сме наясно, че именно лятото е сезонът, който ни кара да мислим цветно, да се обличаме дръзко и да показваме наяве момичето в нас, ще ви препоръчаме да покажете на света една смела цветна визия.

Цветните очни линии са лесен, бърз и ефикасен начин да добавим цвят и на лицето си. Повечето марки предлагат водоустойчиви очни линии в различни формати – бурканче с четка, туш с писец, под формата на писалка или като молив. Нюансите са фантастични, подчертават очите и привличат вниманието. Ако искате категорично да заявите, че обичате лятото, ярката очна линия е страхотен начин.

Как да носите цветна очна линия

За да не изглеждате като 5-годишно момиченце, запазете останалата част от лицето в неутрален цвят. Това означава без искрящи розови глосове, руж и т.н. – всичко трябва да бъде в нюд.

Без розов глос, но не без глос изобщо. За младежки, свеж вид не нанасяйте спирала на миглите, добавете само глос на устните.

За парти визия нанесете цветната очна линия над черната и придайте обем на миглите със спирала. Цветът ще „надникне“ през миглите.

За визия като от списание изберете розово и червено, перфектно е за парти или подобно събитие. За палав летен вид подходящи са пастелните, топли и ярки нюанси, както и неоновите за среднощни купони.

Ако все пак не се решавате да сложите на лицето си толкова ярък и наситен цвят, направете си цветен облак около очите като нанесете цветна спирала. Тя е по-подходяща за през деня, по-нежна е и цветът не е така наситен.

Не се колебайте да опитате по-смела визия с веселите нюанси очна линия, лято е.

източник:missbloom.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply