Сексуалността на жената според цвета на червилото й

Макар че жените обичаме да експериментираме, всяка от нас си има любим нюанс червило, нали?

Е, момичета, сега е моментът да разберете как въздейства то на мъжете и какво издава за вашия характер и сексуалност…

Червено червило

То е класика, предпочитана от истинските дами, които обичат елегантния стил. Едновременно с това обаче те не се страхуват да покажат своята сексуалност! Жените, които залагат на червено червило са уверени, амбициозни и не се страхуват да привлекат вниманието към себе си. Те знаят какво искат и как да си го вземат, а мъжете трудно могат да устоят на това.

lipstic6
lips.my

Розово червило

Жените, които обичат да залагат на него, са неустоимо сексапилни за мъжете. Розовите устни се асоциират със здраве, лъчезарност и нежност. Те са като магнит за целувки!

lipstic4
thechicbizarreeffect.com

Мацките, които залагат на този цвят, обичат да се наслаждават на малките радости на живота. Те са романтични, прекрасни любовници и обожават да създават красота и уют около скъпите си хора.

Червило в цвят „фукция“

Ярко розовите устни издават по-див и приключенски характер. Мацките, които предпочитат червило в цвят „фукция“, обичат да се забавляват и да грабят с пълни шепи от живота. За тях най-важна е свободата, а флиртът е истинско удоволствие. Те излъчват силен сексапил и женственост, затова са като магнит за мъжете. Господата трудно могат да устоят на комбинацията от див темперамент, примесен с изисканост и класа.

lipstic5

www.tumblr.com

Бежово или натурално червило 

То е любимо на жените с класически стил. Онези жени, които с удоволствие носят перли и са пример за обществото. Мъжете виждат в такава дама идеалната съпруга, затова рядко биха си позволили да флиртуват открито и да се закачат с нея. Ако са в такъв етап от живота си, те биха я ухажвали бавно и романтично.

lipstic2
style-bloggr.tumblr.com

Е, друг е въпросът, че у нас това червило се свързва с оранжевия тен и чалга вълната. Но! По принцип то издава консервативност и сдържаност. Дамите, които го предпочитат могат да бъдат страшно секси и горещи, но трудно го показват.

Коралово червило 

Устните в оранжеви и коралови нюанси издават приключенския дух на своята притежателка. Това са жените, които биха се отдали на мига без задръжки, които са непредсказуеми и невероятно чаровни. Безгрижието и радостта от живота, които излъчват тези дами, са адски привлекателни за мъжете.

lipstik1

 likes.com

източник:beU.bg

No Comments Yet

Leave a Reply