Седмична астро прогноза за периода 17-23 февруари от астролога Хули Леонис

Време за равносметка – началото на края на зимата

През тази седмица слънцето навлиза в знака на  Рибите. Това е времето за голямата равносметка, за подредбата на емоциите и за укротяване на съзнанието преди да се изправим пред новата енергия, която ще ни донесе пролетта.

Когато се обръщане към себе си там можем да открием много забравен емоции и страхове, от които сме смятали, че сме се спасили. Затова и времето през знака на рибите е така променливо – от много топло до много студено, докато накрая пролетта, с позитивната си нова емоция не се възцари.

Меркурий от своя страна продължава пътя си назад през знака на Водолея и продължава да придава неочакваност по отношение на плановете и на събития в живота ни. От вас се очаква да сме просто отворени за промени и за объркване на сценария, като едновременно с любопитство наблюдаваме какво ще ни предложат обстоятелствата.

 

Овен – много ценно ще е за Овните да могат да прозрат какво се казва зад думите и зад привидната социална маска на другите хора. Много често сега това, което им се представя за истина, няма да е реално. Интуицията ще помогне много на тези представители на знака, които съумеят да я използват.

Телец – Телците ще бъдат извадени от състоянието на хармония и уют, което така харесват и ще бъдат поставени в една напрегната и много променящата се среда сега. Това ще ги накара да действат по неочаквани и за самите тях начин. Няма кой да им помогне сега, ако не помогнат сами на себе си.

Близнаци –от хаотичната комуникация Близнаците ще могат да извадят най-ценното и да се опитат да манипулират другите, като има вероятност да им се получи много добре. Просто самите Близнаци сега трябва да са сигурни какво точно искат да постигнат, за да не се разочароват след това, когато видят крайния резултат.

Рак – чудесна седмица както за образование, така и за пътувания. В момента Раците като че ли се нуждаят много от една алтернативна гледна точка, която могат да получат както от контакта си с по-зрели и мъдри хора, така могат и да я постигнат сами чрез пътуване и опознаване на различни реалности от тяхната собствена, една много подвижна седмица за Раците.

Лъв – напрегната ще е тази седмица за Лъвовете в емоционален план, а това ще провокира на моменти и агресията им. Важно ще бъде да могат да контролират характера си и ако имат проблем или да се самоизолират или да го споделят на близък човек. За разлика от трудното начало, енергията ще се подобри много към края на седмицата.

Дева – тази седмица ще накара Девите да се спрат за малко и да се обърнат към собствените си емоции. Много ценен момент за равносметка. Силите и тонуса могат да се понижат при представителите на знака, родени в края на Август. Това няма да е време за активна физическа дейност, но ще е много подходящ период за активна психологическа.

Везни – много силна седмица за Везните в социален план. Всеки един план, свързан с обществения живот ще може да се реализира успешно. Влизане в нов колектив, заставане пред публика, активна социална изява – всичко това е много подходящо да се случи тук и сега, а Везните ще бъдат заразителни с очарованието си.

Скорпион – здравето ще е важната тема за Скорпионите сега. Може да им се наложи да минат на диета, може да се наложи да се предприеме по-задълбочено лечение. Всяко едно пренебрегване на здравето, след това ще се оказва много неправилно. Грижа както за емоционалното, така и за физическото здраве е важна сега.

Стрелец – в момента на Стрелците ще им се наложи да са силно свързани с реалността и това, което се случва около тях. Реалната ситуация обаче може да не им е по вкуса и те да се поддават на заблуждения или да си ги създават сами. По-лесно сега ще е да се определени проблеми и да се реши, отколкото да се пренебрегне и отложи.

Козирог – средата от най-близките хора ще е много важна за Козирозите сега. Това ще са както събития, свързани с братя и сестри, така и с други близки родственици, както и съседи. Ежедневните проблеми ще са важни и ще трябва да се  стремите да ги решите сега успешно.

Водолей – процесите при Водолея могат да се забавят  и да има известно объркване, но енергията в момента е добра и ситуации ще се получат точно така както представителите на този знак искат, просто трябва да се прояви малко повече търпение и да се знае, че неочакваната реакция е нещо нормално.

Риби – времето за новата енергия настъпва в живота на Рибите сега, заедно с края на сатурновия им период. Това означава, че оттук насетне могат да положат усилия да реализират неща, за които отдавна за мечтали, както и да се спасят от хора, ситуации и мисли, които отдавна са ги затормозявали.

 

 

източик:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:omtimes.com

No Comments Yet

Leave a Reply