Седмична астрологична прогноза за периода 05-11 август от астролога Хули Леонис

Когато слънцето пече най-силно…

Това ще е една седмица на резките промени. От голямата емоционалност и скритите емоции изведнъж всичко ще стане много явно и ще започне да се случва на сцената. Дори може да има елементи на драматизъм по отношение на любовта и на взаимоотношенията.

Още в началото на седмицата ще имаме Новолуние в знака на Лъва. То ще е много важна за всички огнени знаци – Лъв, Овен и Стрелец. Ще се акцентират темите на любовта, страстите, отдадността, грижата и децата. Всяка една от тези теми ще бъде подчертана и ще й се даде едно ново начало.

Овен – това ще е седмица, която ще даде много енергия на Овните и ще им помогне да насочат силите си в тази посока, в която искат. Чудесна седмица за набелязване и постигане на нови цели.

Телец – известно напрежение може да има при Телците тази седмица. От една страна те могат да имат чувството, че всеки иска нещо от тях, а те се чувстват на ръба на силите си, от друга страна може да намират хората около себе си за прекалено нетактични и директни. Това може да кара Телците да се затварят в себе си.

Близнаци – Близнаците ще са силно заинтригувани тази седмица от две теми – както се случва в любовния им живот и какво се случва с децата им. Ако нямат нито деца, нито любовен живот, то много активно могат да се замислят как да ги имат и то час по-скоро.

Рак – трудно ще е съвместяването на задълженията в личен и в професинален план. Раците ще имат чувството, че не обръщат достатъчно внимание на всяка една от сферите и ще се чувстват разкъсани. Ако емоциите не се контролират може да се стигне до напрегнати моменти с хората от най-близкото обкръжение.

Лъв – за една част от Лъвовете седмицата ще бъде много силна, защото Новолунието ще даде много голяма енергия на тези, родени през следващите 7 дни, друга част от Лъвовете обаче продължава да се справя с енергиите на Сатурновия период и ще трябва от една страна да се ориентира към приключване и към укротяване на емоциите.

Дева – това е времето, в което Девите трябва да действат по един директен начин и да заявяват открито какво искат и как искат да го постигнат – само така ще бъдат чути и ще им бъде помогнато. Не се надявайте на прекалена психологичност от страна на другите хора през тази седмица.

Везни – много идеи и планове има в главите на Везните сега, но голяма част от тях са просто идеалистични и няма да могат да се реализират така лесно и така бързо, както те очакват. По-скоро си починете тази седмица, отколкото да се занимавате с това, което предстои. Сами ще разберете, когато дойде правилният момент за действие.

Скорпион – семейството ще е много важно за Скорпионите през тази седмица. Всичко, което е свързано с дома, с членовете на семейството, с децата ще излезе на преден план. Най-важните уроци ще са свързани именно с тези сфери, а от Скорпионите ще се изисква рабиране, толерантност и подкрепа.

Стрелец – една чудесна седмица за представителите на този знак. Всяка една приятна тема е активизирана сега – почивка, любовен живот, занимания с хоби, пътуване – от вас зависи какво ще решите да правите. Подарете си позитивни моменти, за да презаредите батериите.

Козирог – плановете и редът няма да са най-силната страна на Козирозите през тази седмица, а те са така важни за този знак. Нещата могат да се случват прекалено хаотично, хората могат да действат безпринципно. Важното е да имате вяра в себе си, няма да може да промените света през тази седмица.

Водолей – няма да е лесна тази седмица за свободолюбивите Водолеи, защото голяма част от случването в живота им ще е свързва с това какво става около тях и инициативата ще идва от отсрещната страна. Голяма съобразителност ще се изисква от представителите на знака, както и добра доза толерантност.

Риби – не се предоверявайте на любовта тази седмица. Имате склонност да бъдете прекалено романтични и нереалистични, когато сте влюбени. В такива моменти каквото и да се случва под носа ви, то няма да го забележите. Бъдете малко по-бдителни, за да не бъдете емоционално наранени след това.

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

No Comments Yet

Leave a Reply