Седмична астрологична прогноза за периода 25-31 август

Последната седмица на един топъл и вълнуващ месец ще бъде наситена със събития. Седмичния хороскоп ще ви помогне да преминете през тях на пълни обороти, да извлечете максимума от ситуацията и да се насладите на всичко случващо се около вас.

И тъй като вече преминахме в знака на Девата, нека видим това звездно събитие как ще се отрази на представителите на отделните знаци.

 

 

Овен- с настъпването на новата седмица се опитайте да съхраните позитивната си нагласа. В първите дни на седмицата се вслушате в съвета на приятел. Към средата на седмицата е важно да не изгубите ритъма и да не позволите да се отпуснете. Има голяма вероятност към края на седмицата обстоятелствата около вас да се подредят по възможно най-добрия начин. Избягвайте прекалената емоция през почивните дни. Не се отпускайте със скъпи покупки. Действията ви в личен план на този етап ще определят до голяма степен събитията в живота ви в бъдеще.

 

Телец– в началото на седмицата трябва да сте готови да се справите с делови и материални предизвикателства. Но не се тревожете прекалено. Всичко зависи само от вас. Около средата на седмицата много от вас ще бъдат привлечени от идеята за подписване на дългосрочен договор в професионалната сфера. Премислете добре плюсовете и минусите на такъв контракт. Към края на седмицата някой от представителите на зодията ще имат желанието да предприемат промяна в живота си. Почивните дни ще преминат под знака на любовта. Копнежа за близост с интимната половинка няма да ви напуска целия уйкенд. Необвързаните Телци пък ще обмислят сериозно обвързване. Възможно е пътуване за удоволствие.

 

Близнаци- в началото на седмицата е важно да разпределите ангажиментите си по начин, по които ще можете да изпълните задачите си без отлагане. Напълно възможно е много от вас да получат предложения, благодарение на които ще подобрят финансовото си състояние. Около средата на седмицата по-голямата част от вас ще осъществят ползотворни срещи и контакти. Напълно възможно е да сте пред прага на нов тип сътрудничество. Към края на седмицата планирайте делата си така, че да имате време и за семейството. Моментът ще се окаже изключително важен за тези от вас, които смятат да предприемат определен ход в професионалната сфера. Но избягвайте да влизате в спорове. През почивните дни пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре. Предстои ви интересно запознанство. Постарайте се да не отлагате поети ангажименти, без значение делови, или лични.

 

Рак– ще се насладите на една много благоприятна седмица, само в началото и може да очаквате леки проблеми, но нищо сериозно. Желателно е да се съсредоточите върху най- важните проекти в работата. Можете да постигнете голям успех, дори ако обстоятелствата не са на ваша страна. В личния си живот преобладава влиянието на положителните тенденции, които ще бъдат особено силни през втората половина на седмицата. Ако поемете инициативата, ще станат възможни радикални промени към по-добро. През почивните дни намерете време за развлечения с приятели, които не сте виждали отдавна. Отделяйте достатъчно време за семейството си. В личен план не предприемайте конкретни действия. Проявете търпение !

 

Лъв– в професионално отношение седмицата се очаква да премине нормално. Проблеми могат да възникнат при работа с документи. Възможна близка среща с представители на държавни институции или регулаторни органи. Много от вас ще получат възнаграждение за своята работа чрез бонуси и подаръци. По-добре да отложите големите покупки в момента. За някой от вас е възможна промяна в личния живот. Вашето спокойствие е най-добрата защита срещу конфликти. Отдайте се на отдих и на забавления. Не пренебрегвайте потребността си от физическо натоварване. Самотните представители от знака ще попаднат във вихъра на любовна авантюра.

 

Дева–  много е важно да не се преуморявате. Ако не се жалите през тази седмица, до в края и има вероятност да се разболеете. При решаването на важни въпроси се ръководете от здравия разум, не от интуицията си. Тази седмица трудно ще намирате общ език с колегите. Невнимание или небрежност може да доведе до сериозни загуби. Финансовата картина на седмицата се очертава да бъде значително по-благоприятна. За сметка на това емоционалния фон на седмицата е неблагоприятен. Склонни сте към раздразнение, понякога граничещо с агресия. Ясно е, че това не е най-добрият начин за взаимоотношения с най- близките ви хора.

В началото на седмицата е важно да не пропускате малките детайли, вглъбени в рутинните занимания на работното си място. Възможно е част от вас да се заемат с реконструкция в дома. Към средата на седмицата е добре да се съсредоточите върху неща, които реално можете да свършите. В края на седмицата не поемайте ангажимент към човек, когото не познавате достатъчно добре. Останете верни на принципите си, за да не се почувствате излъгани! През почивните дни се наслаждавайте на всеки миг, който можете да споделите с близки, приятели или роднини. Не се впускайте в любовна афера, с която рискувате стабилността в живота си.

astro-17-1
tarot.com

Везни– през тази седмица на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Главното е да не пренебрегвате фактите. За съжаление, именно за тях забравяте, а се вглеждате в страховете си. В начало на седмицата има опасност да се поддадете на провокация, и ако не овладеете емоциите си може да попаднете в сериозно затруднение. В средата на седмицата може да имате финансови затруднения , сложни отношения с ръководството и бизнес партньори. Налице е също така риск да засегнете човек, който е важен за вас. Уикендът обещава да бъде успешен, интересен или просто приятен. Освен това, за вас се откриват нови възможности за реализация, шанс да реализирате таланта си.

 

Скорпион- седмицата носи повече изненади, отколкото бихте искали, и някой от тях са не до там приятни. Проблеми могат да възникнат в процеса на изпълнение на плановете ви. Напрежението в бизнес отношенията влияе на продуктивността на работата. Възможни са конфликти с колеги. Има опасност от финансови загуби. Откажете се от инвестиция в съмнителни бизнес проекти. Много от вас копнеят за промяна в личните отношения. Към своите желания се отнасяте сериозно, а към чуждите се правите, че не ги забелязвате.

В началото на седмицата много от вас ще бъдат пред прага да извършат промяна в живота си. С повишено внимание се отнасяйте към всякакви юридически или административни въпроси. Около средата на седмицата много от вас ще се намират на кръстопът както в професионално, така и в лично отношение. Не е изключено да не сте достатъчно сигурни в дълбочината на своите чувства към партньора в любовта. В края на седмицата избягвайте да предприемате всякакви действия в материалната област. През почивните дни се опитайте да проявявате повече разбиране към интимната половинка.

 
Стрелец– още от първия ден на седмицата концентрирайте усилията си в дела, които ще ви носят отлични приходи. Опитайте да се облагодетелствате от знанията и опита, който сте натрупали през годините. Постарайте се да осъществявате намеренията си с подкрепата на хора, които и друг път са ви поддавали ръка във важен момент. Към средата на седмицата овладейте страстите си и нещата около вас ще се получат по възможно най-благоприятния начин. Към края на седмицата не бързайте да реализирате идеите си, тъй като те няма да ви донесат успеха, на който сте се надявали. Концентрирайте усилията си в изпълнението на текущите си задачи. През почивните дни бъдете готови да окажете безрезервна подкрепа на близък. Обърнете внимание на здравето си.

 

Козирог– в началото на седмицата трябва да организирате делата си по начин, който ще ви позволи да спазите поетите ангажименти. Съобразете се и с личните си нужди, особено ако напоследък нямате достатъчно свободно време за себе си. Ако възнамерявате да рискувате трябва да обмисляте детайлите до най-малката подробност. Към средата на седмицата преценете внимателно намеренията си в професионалната сфера. В края на седмицата откритият диалог ще ви донесе само позитиви. През почивните дни много от вас ще копнеят за промяна в личен план. Внимателно подхождайте към въпросите, засягащи интимната половинка или членове на семейството ви. Планирайте изпълнението на задълженията си добре, за да имате време и за себе си.

 
Водолей– тази седмица като цяло ще бъде успешна, като най- забележително ще бъде влиянието на тенденциите в личните ви взаимоотношения. Спокойствието, с което приемате всички събития респектира обкръжението ви. В началото на седмицата се опитайте да съчетаете служебното с личното. Някой от вас ще се наложи да се справят с административни документи и да разрешават въпроси, които няма да търпят отлагане във времето. През втората половина на седмицата е възможно да изникнат някой трудности, когато емоционалния фон не е толкова стабилен, но като цяло няма за какво да се тревожите. В края на седмицата може да влезете в противоречие с хора, към които сте искрено привързани. За съжаление, не на всички представители от знака ще им се отдаде да намерят компромис между желанията и необходимостите. През почивните дни не очаквайте чудеса в личната сфера. Постарайте се да проявявате разбиране към интимната половинка.

 

Риби– началото на седмицата ще бъде много добро. Влиянието на положителните тенденции е силно и може да получите щедри награди за своята работа. В допълнение, хора, на които неотдавна сте помогнали ще ви върнат услугата.

Около средата на седмицата е възможно да се сблъскате с някой трудности, най-вече в отношенията с хора от противоположния пол. Тези дни ще бъдат трудни за влюбените представители на зодия Риби, които ще се съмняват в чувствата на любимия човек. Не забравяйте, че е по- добре да обсъждате даден проблем, отколкото да премълчавате.

Към края на седмицата е възможно да изпаднете във финансово затруднение, което ще бъде причинено от вашата екстравагантност. През почивните дни използвайте възможността да прекарате повече време с обичаните от вас близки и приятели. Отделете от времето си за тези, които обичате.

 

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: tarot.com

No Comments Yet

Leave a Reply