Седмична астрологична прогноза за периода 30.09-06.10.

Любовта наистина ще спаси света…

Астрологичната прогноза е направена от астролога Хули Леонис: http://www.xyli-leonis.com/2013/09/blog-post_30.html

Минаваме през период, в който най-важни са взаимоотношенията, сътрудничеството и любовта между хората. Те ще получат един нов тласък тази седмица с Новолунието в знака на Везните. Това е време за старт на нови – както лични, така и професионални връзки. Те ще са наситени с много нова енергия, която ако се използва правилно, може да донесе много хубави моменти.

Начинът на мислене ще стане много по-задълбочен и ще започнем да търсим скрития смисъл на думите и да анализираме всичко, което се случва около нас в дълбочина, а за това ще ни помогне Меркурий, който ще влезе в знака на Скорпиона.
За сметка на това емоциите ще са позитивни и насочени към оптимизма. Ще се изразяват много по-лесно и много по-успешно. Ако досега е имало някаква стеснителност по отношение на изразяването на чувствата, то това ще отпадне с влизането на Венера в знака на Стрелеца.
Нека сега да видим как енергията на седмицата се отразява върху всеки един от знаците:
Овен – висока доза непримиримост ще има тази седмица при Овните. Може да има едно нежелано съобразяване с правила и норми, в които Овенът не вярва и не харесва, но обстоятелствата ще го накарат да се подчини. В този ред на мисли е добре да обърне специално внимание на здравето си.
Телец – няма да е много лесно на Телците тази седмица да кажат какво искат. Може би това ще се дължи до голяма степен на факта, че няма да са наясно какво точно искат. Ще има едно объркване и плановете могат да се наредят по нов начин. Краткосрочните цели са важни.
Близнаци – много успешна седмица за Близнаците, които се занимават с творчество и с медицина. И в двете направления могат да имат много добри успехи и усилията им да се оценят високо. Това ще е седмица, в която Близнаците ще трябва да преглътнат егото си в интерес на другите.
Рак – тази седмица е ориентирана по-скоро към приключване, отколкото към нови неща. Добре е енергията да бъде насочена към справяне с тези задачи, които отдавна се отлагат. За да започнат новите неща добре, то трябва успешно да са приключени старите.
Лъв – към края на седмицата Лъвовете ще видят светлото и хубавото, но в началото на седмицата ще трябва да преминат през дълбокото. Чудесно време за личностна равносметка. Ако успеят да я направят добре, то ще си извадят много ценни заключения, които ще са много важни за тях.
Дева – представителите на този знак трябва много внимателно да си преценят силите през тази седмица. Могат да се втурнат да вършат много неща едновременно и това хем да ги обърка, хем да ги изтощи и те да се почувстват физически недобре. За жалост всеки човек има някакъв капацитет и не е добре той да се надхвърля.
Везни – много силна и успешна седмица за Везните, най-вече за тези които са родени около Новолунието. То ще им даде една година на ново начало по отношение на взаимоотношенията и връзките с другите хора. Сякаш ще бъдат заредени с голямо количество нова положителна енергия.
Скорпион – много убедителни и много манипулативни ще са Скорпионите през тази седмица. Няма да имат равни по отношение на преговори, договорки, т.н. ще успеят да измъкнат най-ценното за себе си независимо дали говорим за лични или професионални взаимоотношения.
Стрелец – Венера сега ще зарадва всеки един от Стрелците по нейния си венерин начин. От една страна това може да е седмица, в която връзките са много добри, от друга страна може да има важни, ценни и красиви покупки, може Стрелците да зарадват близките до себе си хора, като ги заведат на интересно място.
Козирог – промените тази седмица могат да са неочаквани и това да стресите Козирозите. Те ще са както в събитиен план, така и в емоционален. Няма как да се контролира всяка една ситуация. Понякога е по-лесно да се съобразите с промените и това да стане в един миг, отколкото да страдате продължително.
Водолей – позитивният период за Водолеите продължава. Сега обаче ще има известни препядствия, които ще карат на моменти Водолеите да излизат от кожата си, но ще трябва да преминат през тях по един мирен начин. Само ако успеят да овладеят характера си, ще успеят да получат това, което искат.
Риби – тази седмица Рибите ще получат тази помощ, от която имат нужда.  Тя може да им се оказана от авторитетни и влиятелни хора, които могат да се нагърбят с това да решат важен техен проблем. Разбира се от Рибите са очаква добра доза сътрудничество и уважение.

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/2013/09/blog-post_30.html

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply