Седмичен хороскоп 7-14 юли от Хули Леонис

За топлите емоции и важните решения…..

 

Това ще е една истинска седмица на успокояване, която настъпи след около седем месеца трудности, предизвикани от ретроградното движение на редица планети.

 

Като при всеки край сега ще имаме нужда от една своеобразна равносметка, която ще се отнася както до личния, така и до публичния ни живот. Тя ще се реализира в края на седмицата с Пълнолуние в знаците Рак и Козирог.

 

Ето и как енергията на седмицата ще се отрази на всеки един от знаците:

 

Овен  – тази седмица носи потенциала да бъде много лека и приятна за вас. Всичко ще се случва с една особена лекота, а вие ще може да се наслаждавате на случващото се. Разбира се, от вас ще се изисква да подредите всичко и след това да следите то да се изпълнява. Не се предоверявайте на хора, които са ви доказали, че не могат да поемат отговорности.

 

Телец – това ще е седмица, в която ще трябва да погледнете истината в очите. Сега няма как да обвинявате другите хора за това, което не се случва с вас. След известен период на колебание, ще ви се наложи да поемете лична отговорност за всичко, което се случва в живота ви и да накарате нещата да се случат.

 

Близнаци – още една позитивна седмица за Близнаците, в която те имат възможността да се чувстват ценени, желани и обичани. Сега е моментът да накарате другите хора да правят неща за вас и да сбъдват мечтите ви.

astro-calm
Pinterest

Рак – прекрасно време за равносметка идва за Раците. Важното е да се освободите от всичко, което ви блокира и не ви позволява да изразявате активно потенциала си. Сега е моментът да се захванете с тази задача.

 

Лъв – започва Сатурновият период за Лъвовете. Това е много подходящо време за приключване на стари неща, за поемане на отговорност към собствения живот и подредба на приоритетите. Сега е време за действие, а не за мързелуване.

 

Дева – по отношение на връзките с другите хора Девата ще трябва да се раздава по един безусловен начин, особено ако става въпрос за връзка с любимите хора, партньора или децата. Всички ще имат нужда от вашата любов и подкрепа и ще искат активно да им ги засвидетелствате.

 

Везни – чудесно време за пътуване, за смяна на енергията, за активна комуникация с позитивни хора. За вас е много важно да сте динамични и подвижни към момента, а не да са оставяте на старата енергия, която да ви блокира. Ще видите, че след като се задействате, нещата ще започнат да се подреждат при вас положително.

 

Скорпион – това ще е една седмица, в която активно ще търсите верния път за себе си и за близките до вас хора. Особено на Скорпионите, родени в началото на ноември, това може да са напрегнати дни, в които отново да се сблъскате със стари ситуации, които да тестват личностните ви умения.

astro-calm-1
Pinterest

Стрелец – при представителите на този знак може да се породи известна нужда от връзка и от партньорство. За да се постигне добра връзка с друг човек, то сега е необходимо да изградите такава със себе си. Иначе взаимоотношенията си сега могат да се характеризират с едно напрежение.

 

Козирог – седмицата не е добра за големи напрежения и за поемане на прекалени отговорности. Сега е чудесен момент за вас да си починете и да заредите батериите, защото много скоро ще ви се наложи да сте особено активни в живота си.

 

Водолей – представителите на този знак ще се чувстват много в собствените си води. Ще могат да се насладят на компанията на приятни за тях хора, приятели, близки. Много важно е сега да не оставате сами, още повече ако имате някакви проблеми, които е добре да споделите.

 

Риби – тази седмица може да донесе известно емоционално напрежение при представителите на този знак. Може да има нетърпение, може да има разочарование, че нещата в емоционален план не се подреждат по вашия начин. Може би не трябва. Губейки нещо, не знаете какво печелите.

 

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply