Седмичен хороскоп 20-26 януари от астролога Хули Леонис

Една седмица, в която всички можем да бъдем по-добри…
Това е една седмица, която ще се опита да ни направи много по-хуманни един към друг. Такова трябва да е и отношението ни към тези стари познати, които влизат в живота ни сега и които ни е донесла ретроградната Венера.

Често срещите не са приятни, защото заедно с хората идва и старо разочарование, подтиснати чувства, с които смятаме, че сме се справили. Не трябва да се оплакваме от хората, които се връщат в живота ни, а трябва да разберем защо така се случва и какво послание носят тези ситуации за нас.

Овен  – отговорността тази седмица за пада на Овните. Тази отговорност може да е завишена и да трябва да заставате зад всяка една дума и решение, без да имате подкрепата на другите. Следващите седем дни ще са едно своеобразно изпитание за егото ви, но ако сте достатъчно целеустремени, ще се справите чудесно. Вярвайте в себе си.

Телец – известна липса на концентрация ще има в живота на Телците през тази седмица. Напрежението, което се беше натрупало при тях леко отстъпи и сега имат време и желание да си починат. Нека всичко тази седмица се случва по естествения му начин – не ускорявайте събитията и не искайте повече от това, което ви се предлага.

Близнаци – много силна вербална седмица за Близнаците. Ако искате да убедите някого в идеите си, да защитите това, в което вярвате или просто искате да надговорите някого – то тази седмица ще е чудесна за вас и ще ви даде много успехи в комуникацията. Именно чрез комуникацията ще можете да решите много от проблемите си.

Рак – една прекалена компромисност ще има при Раците тази седмица, като те основно ще страдат от нея. Няма нужда да се правят компромиси, ако всичко се случва встрани от вашата ценностна система и представите ви за добро. Сами значете, че в един момент ще споделите мнението си, а тогава ще стане страшно за отсрещната страна.

Лъв – хуманното отношение към другите се отнася най-вече до Лъвовете. Прекалената агресия и желанието да се доминира на всяка цена няма да ви доведат до нищо добро. Постарайте се да зарадвате близките около себе си, а те ще ви се отплатят като ви зарадват от своя страна.

Дева – настроението при Девите лавира много – на моменти от голяма настъпателност се стига до неувереност, а това действа на цялостния тонус на представителите на този знак. Нещата няма да се случат по-бързо, защото вие искате така, нито хората ще станат по-малко дразнещи  – понякога проблемът се крие в самите вас, време е да го откриете.

loveastroweek
emmalinebride.com

Везни – всичко в живота на Везните сега ще се случва с много голяма мекота. Това е чудесен момент да споделите с партньора си неща, които отдаван ви притесняват, но нямате смелост да го направите. Тази седмица ще намерите правилните думи  и ще можете да бъдете разбрани правилно от останалите хора.

Скорпион – много важна ще е ролята на приятелите тази седмица при Скорпиона. Именно това може да е сферата, която много ще ви помогне в трудните емоционални моменти и ще е опората, от която имате нужда. Сега е моментът да покажете и да кажете на приятелите ви колко са важни в живота ви.

Стрелец – много позитивна седмица за Стрелците. Ще намерят достатъчно кураж и сила в себе си, осланявайки се освен това на вродения им позитивизъм, да се справят с всяка една трудна ситуация и да намерят правилното решение за себе си. Чудесна седмица за адаптация и за създаване на нови добри познанства.

Козирог – още една седмица и емоционалните предизвикателства за Козирозите ще изчезнат. Тази седмица те трябва да са особено внимателни с парите. Парите могат да са много силно свързани с емоциите при представителите на този знак и тяхната липса може да доведе до емоционална криза. Бъдете пестеливи, бъдете разумни и харчете само за важни и съществени неща.

Водолей- това е седмицата на Водолеите. Енергията на този знак силно ще се отрази на останалите, а самите Водолеи ще се чувстват много добре. Това ще е една седмица, в която е добре те да представят най-доброто от себе си в най-положителния му вид. Не е време за конфликти и пререкания  – важно е да покажете на близките до вас хора, че са важни в живота ви и ги цените.

Риби – добре е Рибите да намерят време да останат сами със себе си през тази седмица и да подредят емоциите си. При тях може да има голяма палитра от емоции и да не знаят точно как да намерят хармонията в себе си. Може би другите хора прекалено много ви влияят сега и ви тласкат в посока, която не е вашата. Отдръпнете се сега и погледнете живота си отстрани, това ще ви даде много отговори.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:astrogle.com

No Comments Yet

Leave a Reply