Седмичен хороскоп 17-23 ноември

Интересна и наситена със събития ще е тази седмица. Подредбата на планетите се отразява на всяка една от зодиите по особен начин. Нека видим как:

 

Овен – седмица ще бъде не само интересна, а в по-голямата си част и приятна. И не защото влиянието на положителните тенденции е силно изразено, а заради самите вас, за това как се чувствате и какво правите. В началото на седмицата е важно да не се отпускате, да не разчитате на факта, че щом нещо е започнало добре ще завърши добре. За повечето представители на зодията трудни дни ще бъдат петък и събота. В тези дни е възможно да загубите интерес към случващото се около вас. Съществува риск да изпаднете ако не в меланхолия, то поне в мрачно настроение. Не бъдете лицемери – позволете си малко емоция и баланса ви скоро ще се възстанови.

 

Телец – със започването на новата седмица е важно да знаете какво искате и най-вече как да го постигнете. Обмисляйте внимателно постъпките си. Вероятността от грешки е голяма. Към средата на седмицата са възможни здравословни проблеми за някой от представителите на зодията. Консултирайте се със специалист. През втората половина на седмицата се очаква чувствително подобрение на финансовото ви състояние. Към края на седмицата може да направите покупките, за които отдавна мечтаете. През почивните дни ще се наложи да направите компромис, за да запазите добри отношения с интимната половинка. Не давайте пари на заем.

 

Близнаци– първата половина на седмицата се очаква да бъде достатъчно сложна за повечето представители на зодията. Това е времето, когато решенията изглеждат правилни и очевидни – но за съжаление, трябва да се потрудите още, за да намерите верните отговори на вашите въпроси. Основното нещо тази седмица е да не се отпуснете прекалено скоро и не забравяйте, че няма лесни успехи и победи.

В началото на седмицата проявете педантичност при разрешаването на въпросите от делови и от материален характер. Постарайте се да съставите програмата си така, че да се справите с текущите си задължения. Около средата на седмицата оставете ситуациите около вас да се подреждат по естествен път, тъй като няма да успеете да постигнете нищо повече от това, което сте направили до момента. Към края на седмицата обърнете внимание на финансите си. Моментът ще се окаже значим за много от вас, избрали да се развиват в професионалната сфера. Не предприемайте драстични промени в лично отношение. През почивните дни внесете повече разнообразие в заниманията си. Създадените от вас приятелства и контакти ще ви носят лично удовлетворение и заедно с това – значителни ползи.

 

Рак- в началото на седмицата е важно да приключите с всички недовършени дела. Задава се нещо ново в живота ви. Около средата на седмицата ще се наложи да направите компромис, за да може нещата около вас да се подредят по благоприятен начин. През втората половина на седмицата се отнасяйте с повишено внимание с финансите си. Избягвайте, или най-добре не вземайте и не давайте пари на заем. Към края на седмицата за някой от вас ще възникнат стресови ситуации. Съществува вероятност да бъдете подтикнати към необмислени действия в професионален, в материален и в личен план. През почивните дни много от вас ще се насладят на истински пълноценна почивка. Моментът е благоприятен за срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна.

 

Лъв– освен някой дребни проблеми, през тази седмица няма друго, за което да се тревожите и въздействието на положителните тенденции ще бъде силно. Още в понеделник (най-вероятно през втората половина на деня) някой представители на зодията ще се заемат с ангажимент, по който ще работят не само тази седмица, но и част от другата. И този ангажимент ще изисква много внимание и цялото ви въображение. По това време много представители на зодия Лъв ще намерят своето призвание. У други пък ще се появи неустоимо желание да сменят работата си и да се заемат с нещо ново, нещо напълно различно. От гледна точка на личните отношения седмицата се очертава не лоша, въпреки дребните разногласия с близки и роднини.

В началото на седмицата не се поддавайте на фатализъм и гледайте позитивно на заобикалящата ви действителност. От изключителна важност за вас около средата на седмицата ще бъде да не поемате изцяло върху плещите си делови ангажименти, чието изпълнение не зависи изцяло от вас. В края на седмицата много от вас ще получат лично удовлетворение от постигнатото в професионалната сфера. През почивните дни прекарайте повече време в компанията на семейството и на интимната си половинка. На много от вас ще се наложи да направят труден избор.

 

Дева- през настоящата седмица трябва да концентрирате усилията си изцяло върху финансовата си стабилност. Въпреки, че към средата на седмицата ще ви възстановят средства, не бива да се отпускате. Към края на седмицата ще ви бъде направено предложение за работа. Обмислете внимателно преди да го приемете или да го отхвърлите. Дори ако е нужно помолете за съвет близък човек. Не е изключено да се наложи да се справите с критична ситуация, възникнала около ваш познат или приятел. Също така периодът ще се окаже ключов за много от вас, решили да предприемат определени промени в личен план. Погрижете се за здравето си. Възможни са здравословни проблеми. През почивните дни заложете на активния отдих, който ще ви освободи от напрежението. Опитайте се да изпълните поетото обещание към член на семейството.

 

 

astro14
omtimes.com

Везни– началото на седмица няма да бъде твърде благоприятна – това е труден период , през който представителите на знака ще бъдат атакувани от противоречиви желания . Ще ви бъде трудно да поддържате добри отношения с околните. Възможни са служебни конфликти. Желателно е да се оттеглите от участие в обществени събития и публични изяви. Средата на седмицата е труден, но ползотворен период за вас. По това време ще намерите начин да покажете организаторските си умения. Успешен период за реализация на собствен бизнес проект. Края на седмицата е успешна за представителите на зодия Везни, особено за тези, които не се страхуват да поемат рискове и са готови да се доверят на интуицията си. Този период обещава промени към по- добро в личните взаимоотношения.

 

Скорпион– не бива да губите концентрация още от първия ден на новата седмица. Концентрирайте се. Ще получите известни критики от приятел, или колега, които не бива да повлияят на мотивацията ви. Обсъдете създалата се ситуация с интимната половинка. Към средата на седмицата не допускайте да изпадате в зависимост от външни обстоятелства. Моментът е подходящ за осъществяване на всякакви прочистващи организма ви процедури. Към края на седмицата не губете надежда, дори и да ви се струва, че в професионалната сфера се отдалечавате от заветната цел. Концентрирайте усилията си върху приоритетите си. През почивните дни проявете постоянство в отношенията си с близки, с партньора в любовта и с членове на семейството. Разнообразете свободните си часове. Постарайте се да установите добри познанства и контакти. Трябва да проявите готовност за компромисно разрешение на конкретен проблем!

 

Стрелец– в началото на новата седмица е нужно да обърнете внимание на член от семейството. Постарайте се да проявите разбиране. Седмицата е подходяща да повишите професионалната си квалификация, или да придобиете нови знания. Имайте предвид, че, ако инвестирате време и пари за себе си, значително ще се повиши вероятността в бъдеще да намерите това, което търсите. Към края на седмицата ще сте отворени към новото, както в дома, така и по отношение на работата. В любовта не очаквайте партньора ви непрекъснато да прави компромиси. Опитайте да го разберете. През почивните дни ще имате възможност да поставите основите на ново приятелство. Отделете време за приятните за вас занимания. Не се преуморявайте.

 

Козирог– работата тази седмица ще бъде много. Ще се наложи да се трудите не само за вас, но и за другите. Избягвайте всякакви интриги и сплетни. Ще си навредите изключително много. Възможни са уреждане на стари дългове през тази седмица. Личните дела остават на заден план през седмицата. Романтични запознанства и флиртове не се предвиждат скоро.

В началото на седмицата много от вас ще се наложи да променят плановете си свързани с определено пътуване, тъй като ще се наложи да изпълните някои отговорности от служебен характер. Около средата на седмицата не предприемайте действия, които биха могли да изложат на сериозен риск съществуващата ви интимна връзка! Ако сте трайно обвързани в любовта, избягвайте забежките. В края на седмицата се постарайте да постигнете отличен баланс между работата и личния си живот. Много от вас ще имат достатъчно отговорности и около членове на семейството. През почивните дни не се товарете с чужди проблеми.

 

Водолей– още от първия ден на новата седмица се концентрирайте върху проектите си. С подкрепата на близки и приятели шансовете ви за успех се увеличават многократно. От изключителна важност е да бъдете търпеливи ако нещата не се развият според очакванията ви в началото. Не бива да проявявате колебание или да ви обзема съмнение. През цялата седмица трябва да държите финансовите си дела под контрол. Към средата на седмицата периода ще се окаже от изключителна важност за тези от вас, които планират пътуване зад граница. През почивните дни се доверете на интуицията си. Направете правилна преценка за материалното си положение и се откажете от разходите за неща, които нямат спешен характер. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, обмислящи трайно обвързване в любовта.

 

Риби– несдържаност, склонност към критични изказвания, стремеж да получите желаното на момента са само част от инструментите, които развалят живота ви тази седмица. Желателно е да се настроите на по-спокойна и по-философска вълна. Личните отношения не винаги се развиват според очакванията ви и това допълнително ви дразни. И преди на нервничите се опитайте да поговорите с човека до вас. Компромис винаги ще се намери. В началото на седмицата обърнете внимание на неотложните ангажименти от делови характер. Много от вас ще получат финансови приходи. Около средата на седмицата обърнете внимание на въпроси от административен характер и им посветете достатъчно време. В края на седмицата ще се създаде условия за изключително благоприятна ситуация. Част от вас ще научат добри новини, които ще внесат повече стабилност в живота ви. През почивните дни ви очакват много приятни моменти. Отделете достатъчно време за пълноценен отдих и за срещи с приятели. Заемете се с уреждането на някои въпроси от битов характер.

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимка: www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply