Седмичен хороскоп 16-22 февруари 2015

Спокойно можем официално да отпразнуваме края на първия ретрограден Меркурий за годината. Непривично за себе си той се държа много като Венера и върна в живота ни много стари познати, с които явно сме имали недовършена работа.

 

Как тези промени ще се отразят на различните представители от зодиака?

Овен– през настоящата седмица ще имате възможност да поставите ново начало на работното си място. Съсредоточете вниманието си върху дейностите, които имат потенциал да ви осигурят по-голяма свобода на действие. Много от вас ще имат шанса да подобрят материалното си състояние. Избягвайте колебанието. Към средата на седмицата ще бъдете твърде ангажирани със служебни ангажименти. Не се преуморявайте и обърнете внимание на здравето си. Планирайте внимателно ангажиментите си. През почивните дни се очакват проблеми от личен характер. Отнесете се с разбиране към потребностите на дете или възрастен член на семейството си. В любовта дайте безрезервна обич и ще получите същото в замяна.

 

Телец– в началото на седмицата се съобразявайте с промените, които настъпват около вас в професионален и в материален план. До средата на седмицата е изключително важно да преодолеете съмненията, които на моменти обсебват мислите ви. Действайте целенасочено и без каквото и да било забавяне при реализацията на своя идея. Добре е да не се поддавате на външни влияния! Около средата на седмицата е подходящ момент да изясните някои лични въпроси. В края на седмицата заложете на активността. През почивните дни по никакъв начин не се поддавайте на манипулациите на човек, който и друг път в миналото се е опитвал да ви злепостави пред общи познати. Трябва да приключите ангажимент, който не търпи повече отлагане.

 

Близнаци – без трудности няма да минете тази седмица, но и приятните моменти няма да бъдат никак малко. Първия ден от седмицата обещава да имате комерсиален успех, успешни бизнес дела и парични постъпления. Възможно е дори да предприемете рисковани финансови операции в началото на седмицата, които ще се увенчаят с успех.

Към средата на седмицата на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Ще изпитате огромно удоволствие от общуването с любим човек. Семейните представители на зодията ще прекарат повече време с децата, което ще им донесе много положителни емоции.

Края на седмицата ще бъде досаден и скучен период за представителите на зодия Близнаци. Много представители на знака през този период ще загубят интерес към текущите си задължения.

През почивните дни по-голямата част от вас ще успеят да се освободят от някои свои притеснения от материален характер. Отделяйте достатъчно време за спорт. Отдайте се на любимо хоби, занимание или на заслужена почивка – така ще възстановите равновесието в организма си.

 

Рак – очаква ви страхотна седмица в професионалната сфера. В началото на седмицата ще имате възможност да стартирате начинание, от което не само ще печелите добре, но и ще използвате като платформа за бъдещи проекти. Около средата на седмицата обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате някакви оплаквания. В края на седмицата намалете темпото и се заемете само с неотложните ангажименти. През почивните дни се концентрирайте върху делата в дома и семейството. Не е изключено някой от вас да изпаднат в депресия заради липса на внимание.

 

Лъв – преценете добре възможностите си в началото на седмицата. Възможни са пречки в деловата сфера. Не бива да се отказвате при всяко възникнало препятствие. Имате цел – преследвайте я! Към средата на седмицата ще имате нужда от помощ в професионалната си дейност. Отложете вземането на важни решения. Емоционалното ви състояние не е на нужното ниво. Към края на седмицата трябва да проявите повече разум в материалната сфера, ако искате да запазите финансовата си стабилност. През почивните някои от представителите на зодията ще открият ново хоби, или занимание, което им носи желаното удовлетворение. Отдайте се на пълноценен отдих, който ще възстанови равновесието в организма ви. Посветете част от свободните си часове на близките ви хора.

 

Дева – тази седмица периода е благоприятен за рискови начинания и експерименти с неясни изгледи за успех. Но настроението ви не винаги ще бъде добро. В напрегнатите моменти ще бъде изключително трудно да се справите с емоциите. Около средата на седмицата има вероятност да се проявят нови интереси. И това важи както за професионалната, така и за личната област от живота. Често се случва да сте недоволни както от себе си, така и от другите, но към тези несъвършенства се отнасяте философски. В края на седмицата ако се възползвате от чуждия опит и знания ще избегнете грешки. В това време ярко се изразяват лидерските ви качества. През почивните дни обърнете внимание на физическата си форма. Освободете се от ангажиментите, за да имате достатъчно време за пълноценен отдих.

astro-35
www.lines-sudbi.com

Везни – още първия ден от седмицата неизменно трябва да се съобразите със съществуващите на работното ви място условия. Колкото по-адекватно реагирате спрямо нападките на колеги, толкова по-стабилни ще бъдат позициите ви в очите на заобикалящите ви. До средата на седмицата е важно да не предприемате лекомислени ходове. Не позволявайте на никого да поставя ограничения пред вас. Пред много от вас ще се открият различни делови възможности и перспективи в бизнеса. В края на седмицата избягвайте да се поддавате на напрежението. Непременно отделете достатъчно време на семейството си. През почивните дни е изключително важно да не се поддавате на импулсите си. Избягвайте да правите каквито и да било промени в дома. Не пренебрегвайте потребността си за отдих. Моментът е изключително благоприятен за инвестиция, която може да ви носи завидни приходи в бъдеще.

 

Скорпион – през тази седмица ще ви се отвори възможност да започнете проект, за който до сега не разполагахте условия за реализация. Постарайте се да изпълнявате в срок задълженията си. Към средата на седмицата ще имате възможност да предотвратите конфликт, или сложите край на стара вражда. През втората половина на седмицата се опитайте да подобрите стила си на живот без това да е свързано с големи разходи. Към края на седмицата в някой от вас ще се загнезди чувството на съмнение към половинката. През почивните дни късметът ще бъде на ваша страна, но е необходимо да се отнасяте с известни резерви към възможностите, които се отварят пред вас. Някой от вас ще трябва да се справят с битови проблеми в дома си.

 

Стрелец – още от първия ден на седмицата концентрирайте усилията си в дела, които ще ви носят отлични приходи. Опитайте да се облагодетелствате от знанията и опита, който сте натрупали през годините. Постарайте се да осъществявате намеренията си с подкрепата на хора, които и друг път са ви поддавали ръка във важен момент. Към средата на седмицата овладейте страстите си и нещата около вас ще се получат по възможно най-благоприятния начин. Към края на седмицата не бързайте да реализирате идеите си, тъй като те няма да ви донесат успеха, на който сте се надявали. Концентрирайте усилията си в изпълнението на текущите си задачи. През почивните дни бъдете готови да окажете безрезервна подкрепа на близък. Обърнете внимание на здравето си.

 

Козирог – началото на седмицата ще бъде трудно. Очертават се проблеми в работата или бизнес проект за който сте имали големи надежди ще тръгне в нежелана посока. Ще ви се наложи да потърсите помощ от хора, към които не изпитвате особени симпатии. Възможни са сериозни разногласия с началници. В средата на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху лични дела, да прекарате повече време с хора на които държите. Можете лесно да намерите общ език с други поколения, което ще ви позволи да изгладите стари спорове. За представителите на зодия Козирог седмицата ще приключи успешно. Усилията, които ще положите в този период няма да са напразни. Не е изключено да получите сериозни финансови приходи. Някой от представителите на нежния пол е възможно да получат предложение за брак.

 

Водолей – в началото новата седмица е добре да проявите повече чувство за такт. Простете за обидните думи, които сте чули наскоро. Съсредоточете се върху главното и пропускайте маловажното покрай себе си. към средата на седмицата се постарайте да проявявате разум и ще бъдете приятно изненадани от положителния резултат, който ще постигнете. Към края на седмицата моментът ще бъде важен за вас в материалната сфера. През почивните дни избягвайте да се занимавате с проблеми, които не ви засягат пряко. Съсредоточете се върху заниманията, които ви доставят радост и наслада и пропуснете ангажиментите. Периода може да се окаже от голямо значение за самотните представители от знака.

 

Риби – въпреки някой неприятни моменти, като цяло седмицата се очертава благоприятна за вас. В началото на седмицата е хубаво да намерите начин да се справите с многобройните си задължения от професионален и личен характер. Действайте според ситуацията както в професионален, така и в личен план. Много от вас ще съумеят да се справят със съществуващите на работното място предизвикателства. Към средата на седмицата може да изпитате известни трудности при общуването с влиятелни хора. Някой от представителите на зодията обмислят смяна на работното място, но за съжаление едва ли ще намерят подходяща позиция. Към края на седмицата са възможни проблеми в семейството. Много Риби се чувстват уморени в този период и се нуждаят от почивка. Отделете достатъчно време за пълноценен отдих. Ползотворно влияние ще имат всички видове оздравителни процедури.

 

 

 

 

 

източник:www.politrus.com

снимки:http://www.astropro.bg/

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply