Седмичен хороскоп от 27.10 до 02.11.

Неусетно звездите навлязоха в знака на Скорпиона, как обаче тяхната подредба ще се отрази на останалите знаци от зодиака:

 

Овен – през настоящата седмица ще имате възможност да поставите ново начало на работното си място. Съсредоточете вниманието си върху дейностите, които имат потенциал да ви осигурят по-голяма свобода на действие. Много от вас ще имат шанса да подобрят материалното си състояние. Избягвайте колебанието. Към средата на седмицата ще бъдете твърде ангажирани със служебни ангажименти. Не се преуморявайте и обърнете внимание на здравето си. Планирайте внимателно ангажиментите си. През почивните дни се очакват проблеми от личен характер. Отнесете се с разбиране към потребностите на дете или възрастен член на семейството си. В любовта дайте безрезервна обич и ще получите същото в замяна.

 

Телец – началото на седмицата е време, когато на преден план излиза работата и служебните ангажименти и много представители на зодията забравят за личния си живот. За щастие, близките ви се отнасят към това с разбиране и конфликти през тази седмица в семейството не се очакват. Около средата на седмицата има вероятност да възникнат неголеми конфликти и спорове. Ще се справите успешно, ако запазите хладнокръвие. Има опасност някой представители на зодията да попаднат под манипулация на хора с недотам користни мисли. Към края на седмицата ще се наложи да положите извести усилия, но труда си заслужава. Възможни са леки финансови затруднения. През почивните дни не отлагайте да разрешите текущите въпроси от личен характер. Споделяйте повече с интимната половинка. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще дадат отражение върху живота ви.

 

Близнаци – въпреки че изминалите почивни дни бяха релаксиращи за вас, не се ангажирайте с прекалено много дела още от първия ден на новата седмица. Вярно е, че повече служебни ангажименти водят до повече материални стимули, но има риск да не се справите с делата си поради прекалена заетост. След средата на седмицата за много от вас се удава прекрасна възможност да се освободите от вреден навик. През втората половина на седмицата късмета ще съпътства повечето от представителите на зодията. Не е изключено да получите примамливо предложение за работа, което би увеличило и приходите ви. През почивните дни оставете деловите ангажименти на заден план. Посветете по-голяма част от времето си на себе си и на близките си. За тези от вас, които са избрали да тръгнат по нов път на развитие в професионалната сфера трябва да претеглят всички преимущества и недостатъци преди да вземат решение.

 

Рак– в началото на новата седмица е изключително важно да прецените докъде се простират възможностите ви. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас може да се променят моментално в динамичната среда, в която се намирате. Към средата на седмицата е важно да следвате установените правила, за да избегнете затруднения или неприятности. Не предприемайте рисковани ходове в делови план. През втората половина на седмицата не предприемайте нищо съществено в живота си. Опитайте се да затвърдите положението си на работното място. Към края на седмицата ще ви бъдат предоставени редица улеснения от съдбата, така че – възползвайте се от тях пълноценно. През почивните дни не поемайте допълнителни ангажименти. Положете грижа за себе си и близките си. Пред някой от вас ще изникнат неочаквани предизвикателства от личен характер.

 

Лъв – не предприемайте каквито и да е промени на работното място в началото на новата седмица. Действията ви на този етап ще ви помогнат да канализирате амбициите си и да осъществите желанията си. През втората половина на седмицата ще получите делово предложение. Обмислете го добре, не го отхвърляйте с лека ръка. В края на седмицата моментът е подходящ за придобиване на допълнителен опит, който ще ви даде възможност да се надявате на значително израстване в служебната йерархия. През почивните дни силната емоционалност може да ви изиграе лоша шега. Сложете под контрол действията и мислите си. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и ви помага да се отпуснете.

 

Дева – тази седмица периода е благоприятен за рискови начинания и експерименти с неясни изгледи за успех. Но настроението ви не винаги ще бъде добро. В напрегнатите моменти ще бъде изключително трудно да се справите с емоциите. Около средата на седмицата има вероятност да се проявят нови интереси. И това важи както за професионалната, така и за личната област от живота. Често се случва да сте недоволни както от себе си, така и от другите, но към тези несъвършенства се отнасяте философски. В края на седмицата ако се възползвате от чуждия опит и знания ще избегнете грешки. В това време ярко се изразяват лидерските ви качества. През почивните дни обърнете внимание на физическата си форма. Освободете се от ангажиментите, за да имате достатъчно време за пълноценен отдих.

astro3
www.omtimes.com

Везни– в началото на седмицата обмислете внимателно направеното ви предложение за работа или за нов ангажимент. Ако се нуждаете от допълнителна подкрепа или съвет, то я потърсете там, откъдето знаете, че ще я получите. През втората половина от седмицата не започвайте промени, ако не сте убедени, че ще ви донесат желаното удовлетворение. Към края на седмицата се пазете от действията на познат, колега или конкурент. Седмицата не е подходяща за инвестиции. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на всеки миг, който може да ви донесе щастие, удовлетворение и радост.

 

Скорпион– възможни са проблеми в началото на седмицата, особено за тези от вас, които са свикнали да получават всичко веднага и не са свикнали да чакат. Възможни недоразумения на работното място, които да доведат до финансови загуби. Около средата на седмицата се очакват проблеми в личните взаимоотношения. Ще се наложи да положите немалко усилия, за да успеете да излезете от тези усложнения и объркани ситуации. В края на седмицата в професионалната сфера използвайте възможностите, които ви се предоставят. Добре е да използвате натрупаните до момента знания и опит, както и подкрепата на близките до вас хора. През почивните дни ще имате възможност да поемете дъх и да се насладите на приятно прекарано време в добра компания. Финансовото ви положение няма да е много добро, така че не предприемайте драстични ходове в материално направление. Отдайте се на любимо занимание или хоби.

 

Стрелец- тази седмица определящо значение за вас ще имат контактите. До средата на седмицата не бързайте да подписвате договори (от всякакво естество). Постарайте се да изпълните рутинните си задължения, дори и да ви липсва желание. Около средата на седмицата спокойното темпо на работа ще ви позволи да обърнете внимание на проект, който обмисляте вече дълго време. Постарайте се да подберете надежни партньори. В края на седмицата не предприемайте каквито и да било промени в живота си. През почивните дни се отърсете от тревогите си и се отдайте на пълноценен отдих. По отношение на любовта не се страхувайте от трайно обвързване! Ако ви потърсят за становище по въпроси, които не ви засягат пряко, заемете пасивна позиция!

 

 

Козирог– началото на седмицата ще бъде трудно. Очертават се проблеми в работата или бизнес проект за който сте имали големи надежди ще тръгне в нежелана посока. Ще ви се наложи да потърсите помощ от хора, към които не изпитвате особени симпатии. Възможни са сериозни разногласия с началници. В средата на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху лични дела, да прекарате повече време с хора на които държите. Можете лесно да намерите общ език с други поколения, което ще ви позволи да изгладите стари спорове. За представителите на зодия Козирог седмицата ще приключи успешно. Усилията, които ще положите в този период няма да са напразни. Не е изключено да получите сериозни финансови приходи. Някой от представителите на нежния пол е възможно да получат предложение за брак.

 

Водолей– тази седмица като цяло ще бъде успешна, като най- забележително ще бъде влиянието на тенденциите в личните ви взаимоотношения. Спокойствието, с което приемате всички събития респектира обкръжението ви. В началото на седмицата се опитайте да съчетаете служебното с личното. Някой от вас ще се наложи да се справят с административни документи и да разрешават въпроси, които няма да търпят отлагане във времето. През втората половина на седмицата е възможно да изникнат някой трудности, когато емоционалния фон не е толкова стабилен, но като цяло няма за какво да се тревожите. В края на седмицата може да влезете в противоречие с хора, към които сте искрено привързани. За съжаление, не на всички представители от знака ще им се отдаде да намерят компромис между желанията и необходимостите. През почивните дни не очаквайте чудеса в личната сфера. Постарайте се да проявявате разбиране към интимната половинка.

 

Риби– бъдете внимателни с настъпването на седмицата. Ориентирайте се първо в обстановката, след това внимателно преценете постъпките си и едва тогава действайте. Бъдете достатъчно гъвкави при реализацията на личните си намерения. Към средата на седмицата ще ви се отдаде възможност да усвоите нови умения, които ще ви бъдат от полза при осъществяването на професионалните си идеи. Не е изключено много от вас да получат примамливо предложение за работа. Към края на седмицата много от вас ще бъдат приятно изненадани от допълнителни доходи. През почивните дни избягвайте компанията на хора, които ви ангажират емоционално с личните си проблеми. Очаква ви приятна новина от личен характер.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply