Седмичен хороскоп за периода 8-14 Февруари

Седмицата започва с Новолуние, а както знаем, то задава фон за поне следващия един месец, но тенденциите „посети” през него могат да прорастват и много по-дълго. В положителен аспект сега ние можем да се обединяваме, да използваме „колективната сила”, за да се добираме до собствените си намерения. Вече съм споменавала, че в периода на Водолей – сътрудничеството е много важно, както и социалната активност, които от една страна ще се явяват подобно на двигател към целите ни, а от друга- успехите ни подчертано зависят от „благословията” и одобрението на околните.

Новолунието подсказва, че тези процеси ще разместят пластовете под краката ни и са възможни множество изненади, понеже ще се оформят ярки лидери, които ще увличат след себе си другите…Всеки един от нас е в колектив, че дори и няколко, ако започнем от по-малка единица, например семейството, преминем през работната среда и стигнем до държавни структури, че и международни отношения. На тези различни нива и в различна степен ще ескалират малки и големи „земетресения”, в зависимост от вече натрупаното напрежение и енергия…Разбира се, колкото по-малко ви „закачат” тези процеси, толкова по-ясен ще е сигналът, че сте поели в правилна посока, а поведението ви е конструктивно. Да, точните думи са- конструктивно, целесъобразно и практично- излизането от тези норми, в повечето случай ще е свързано с разочарования и вид „проглеждане „ до средата на март.

На този етап е важно да се подчертае, че „колективната сила”- трупа значим потенциал, който ще избия в някаква посока през следващия месец. И какво ще засегне? Акцентите са върху някакво „ново начало” и промени, които ще се отразят на отделни групи от хора- част от тях се отчитат за положителни и като отговор проявена инициативност и креативност. Друга част, може да се оприличи на „рестриктивни мерки”, които ще обхванат основно образованието, пътуванията и преминаванията на граници и не на последно място „принудителни” , но и императивни тенденции, продуцирани от „власт имащи”- за трансформации в паричните потоци, банково дело, стойност на валутата…Едва ли всичко ще е в окончателен вариант, понеже те първа предстои Пролетното равноденствие и така наречена точка- на „обновление на годишния цикъл”, но че се оформят нови перспективи с отражение върху горе-споменатите сфери е факт!

Полезно е да сте максимално социално активни, да общувате с институции, авторитетни лица, да търсите и получавате подкрепа от подходящи за това личности, така че да се превъртите на по-високо ниво или да циментирате позициите си!

Любовта и чувствата ни са в „плен” на някакви мощни емоционални преживявания, а като минимум- дълбоки преоценки, които все ще ни подтикват да гледаме на „ценните за нас неща” с други очи…

„Когато дълго обичаш- престават да те забелязват. Когато дълго прощаваш- започват да те използват. Когато си готов на всичко- просто престават да те ценят. И само тогава, когато си тръгнеш- започват да разбират, колко наистина ценен другар си бил, но да се върнеш вече назад и да бъдеш както преди е невъзможно“

 

Овен – Положението ви в обществото се променя- вие можете да заемете нови и по-високи позиции,  привличате хора, които ценят креативността, пробивността и огнения ви темперамент, който ще изненадва околните с „внезапните” ви реакции на пръв поглед, но всъщност доста добре обмислени и в повечето случаи „точно в десетката”.

При всички случаи, това е много важен етап от развитието ви, през който вие обновявате средата си на съществуване- намирате нови хора, на които можете да разчитате, заздравявате стари връзки и/или част от тях отпадат, защото сте разбрали, че ви носят повече вреда, отколкото позитиви. Всъщност, през следващия близо месец, вие ще разбирате по различни поводи, бих казала и доста ярки, показателни- на кого можете да разчитате и съответно-не.

От януари до средата на март се случва нещо съществено, което трайно ще се запечата в имиджа ви, ще определи бъдещите перспективи пред вас. На този етап- усилията ви се ценят по достойнство и накланят везните на ваша страна в конкурентна обстановка и/или твърде натоварена и извън обичайния ритъм, принуждаваща ви да се  Дайте най-доброто от себе си и това задължително ще прорасне в успехи по интересуващия ви профил.

Любовта или е на заден план или силно се влияе от странични фактори, които я променят в посока „охладняване на страстите”.

В понеделник и вторник- приятели ви изненадват, има на кого да разчитате, популярността ви расте. В сряда и четвъртък тонусът ви не е висок, имате нужда от почивка, не е изключено- делата да се объркват по различни поводи. Ако ситуацията позволява- не предприемайте нищо съществено. В петък, събота и неделя адреналинът ви рязко се покачва- възвръщате си самочувствието, в център сте от събития, които сами направлявате, но в не толкова благоприятен случай- изкарвате спонтанно на повърхността всички насъбрани емоции със съответните последици…

 

Телец – Новолунието от понеделник ще акцентира върху социалния ви статус- кариерно развитие и/или брак. През следващите близо три седмици ще прорастват важни тенденции, които ще се закодират трайно в новата ви лична година.

Следва да се има предвид, че звездите ще ви дадат шанс да осъществите някаква своя мечта, като използвате обходни, а не преки пътища, вид алтернативи, може би подробности, които са ви убягвали, а сега трябва да отчетете като съществени и учудващо за мнозина- в тях да се крие разковниче за някакъв проблем или път за вашите желания. Помислете, въпреки че понякога Съдбата сама ще ви изненадва с подобни алтернативи.

Напомням, че вашите партньори-лични или делови, продължават да играят ролята на „мост” към почти всяко ваше желание. Не е изключено и да ви подтикват да правите неща, които не са твърде по вкуса ви, може също да ви ограничават, спират, дразнят, да изместват основния акцент от живота ви, но без тяхната подкрепа- трудно ще се справите…Заздравявайте връзките си и освен някаква облага- предимно финансова, може да получите и сърдечна радост и удовлетворение.

В понеделник и вторник- дребни действия имат голямо отражение, вие се превъртате в друг ритъм на съществуване, обръщайте внимание на тенденциите, те са много показателни! В сряда и четвъртък – някой приятели и колеги ви тревожат, други ви  радват, трети ви заблуждават и подвеждат- „отсявайте сеното от плявата”, обградете се с позитивно настроени личности и ще преуспеете. В петък, събота и неделя се пазете от нервно напрежение, възможни са изненади, да узнаете тайна.

 

Близнаци – Новолунието във Водолей ще разшири хоризонтите пред вас по различни начини- като обновите и заздравите партньорските си отношения /стари/- лични или делови, като си извоювате нови позиции,  като привлечете повече креативни хора около себе си, новатори, такива, които могат да са ви полезни, с действия или идеи- неспецифични за вас, но много находчиви и полезни.

В други случаи- можете да използвате подкрепата на звездите и да се справите добре с ескалирали правни въпроси- в един по-широк смисъл, да осъществите пътувания, които се отчитат за целесъобразни и подкрепящи бъдещото ви развитие, като решите да повишите ценза, квалификацията, знанията си…

Ежедневието продължава да е много натоварено, за някой от вас-стресово, понеже се раздвояват между домашни, семейни и служебни приоритети, но сега – с нюанс, че това ще ви донесе вид облаги и възвръщаемост на инвестицията- независимо дали става въпрос за физически или психически ресурси…

В понеделник и вторник информационният поток е усилен, изненади! В сряда и четвъртък-всички погледи са отправени към вас- дайте най-доброто от себе си, за да извлечете максимални ползи, бъдете гъвкави в общуване, действия и се пазете от удари под кръста. В петък, събота и неделя- няма да ви липсва компания, но се пазете от безсмислени спорове…

 

Рак – Периодът на Водолей не е един от най-лесните за вас. От една страна имате усещането, че е дошло време за промяна – в кариерното ви развитие, в партньорските ви отношения- поради външни причини или просто защото обстоятелствата не са същите и изискват това, а от друга- не ви е лесно да оставите някой стереотипи от миналото зад гърба си. Като минимум- това е период на равносметки и анализи, необходимост от „приспособяване”.

Тенденциите могат да разкрият внезапни нови възможности пред вас- да заздравите връзките си, да сключите договори, да се съюзите с хора, които да ви носят ползи или удоволствия, на които ще разчитате за осъществяване на собствените ви намерения.

Звездите ви подтикват да сте максимално социално активни, да общувате, да искате, за да ви се даде, но без да преминавате определени граници на добрия тон и ще ви провърви- основно като разчитате на подкрепа и „чужди ресурси”- в един по-общ смисъл.

В понеделник и вторник можете да спечелите много, ако следвате общия поток, а не вървите срещу него. Понякога Съдбата ще разкрива внезапни шансове пред вас, особено, ако сте действали в правилно избраното направление през втората част на януари. В сряда и четвъртък- информационният поток е усилен, но не на всичко чуто е добре да се доверявате, отсявайте „сеното от плявата”. Указвате особено силно въздействие на околните и по-лесно постигате намеренията си. В петък, събота и неделя- важни новини, разяснителни разговори, крайни решения и спонтанни реакции…Внимавайте!

 

Лъв – Новолунието от понеделник ще акцентира през следващия един месец върху партньорските ви отношения, които или ще придобият нов облик или ще се зададе фон, който после ще ви влияе през новата ви лична година. За това е важно да направлявате съзнателно събитията, а и да обръщате внимание на „сигналите” на Съдбата, способни да ви разкрият силни и слаби звена, които ще прорастват със съответните последици. Разбира се, подходящо е да се опитате да отстраните негативите, да наблегнете на позитивите.

При всички случай- партньорите ви /лични или делови/- ще ви изненадват, хора близки до сърцето ви- ще демонстрират лоялност или поне ще ви дадат шанс да изправите стари недоразумения, ако съществуват такива. Не са изключени разяснителни разговори, които ще оставят траен отпечатък в съзнанието ви.

Въпреки всичко, семейните Лъвове трудно могат да се разберат с половинката си относно някой битови проблеми или други теми, засягащи семейното благоденствие. Внимавайте, опитайте се да туширате подобни перспективи още в „зародиш”, така че да не им помогнете да се развиват в бъдеще.

На работното ви място продължава да е напрегнато, но действията ви в такова сложно време или ще повишат доходите ви или ще възникнат нови условия, които да ви подтикнат да промените место-работата си. Общо взето- това поле се изяснява до средата на март.

Някой Лъвове се привличат от свои колега и дребни флиртове са способни да прераснат в любовен роман…

Ежедневието е цветно, емоционално, почти на всяка крачка съществува предизвикателство, но и шанс! Така че бързайте бавно ,но бъдете динамични, изискващи, дайте най-доброто от себе си и ще получите възнаграждение, адекватна оценка, повишение…

В понеделник и вторник- популярността ви расте, търсете опека и ще я получите, бъдете социално активни. В сряда и четвъртък се пазете от необмислени харчове, че и измами и подвеждане. Но пък възможност да се доберете до чужди ресурси- също е значим. В петък, събота и неделя преобладава ентусиазмът, разширяват се хоризонтите пред вас на различни нива, поне идейно или чрез пътувания. Изненади, а за някой и обрати, ако действат импулсивно!

 

Дева – Новолунието от понеделник акцентира върху професионалната ви реализация, че и ежедневни процеси и задачи за изпълнение, които явно се обновяват и/или настъпва важно време за тази сфера, така че е важно да сте максимално активни, за да зададете един по-позитивен фон, който ще ви влияе почти през цялата 2016 година.

Същевременно вие сте все по-остри в изказа и безкомпромисни, факт, който може да скъса договори, че и отношения, при условие, че се преминат определени граници на добрия тон.

В позитивен вариант- звездите ще ви надарят с внезапни шансове, които ще повишат доходите ви, ще ви помогнат да спечелите нещо, а ако нямате подходяща реализация- използвайте дните след Новолунието- изключително благоприятно време да „посеете” нещо в това поле, което после да прораства дълго.

Всички теми, отчитани като „близки до сърцето”- хоби, мечта, любим човек, деца- ще ви въздействат силно, ще ви въвлекат в запомнящи се емоционални преживявания, а някой от вас- ще се докоснат до свое съкровено желание. Впрочем- ще видите от близо силните и слаби страни на онова, върху което сте се фокусирали- и реалистичния образ може да се размине с идеалистичния, но това не е задължително да е лошо…

В понеделник и вторник- ежедневието е динамично, натоварено, показателно и продуктивно. В сряда и четвъртък- фокус са ваши партньори-лични или делови. Възможни са разяснителни разговори, интересни преживявания. Популярността ви расте, но е хубаво да се пазите от манипулации и грешни съждения. В петък, събота и неделя- преувеличени или спонтанни разходи, може и спорове – на чисто финансови теми.

 

Везни – Любими хора, партньори /лични или делови/ и деца ще привличат вниманието ви през следващите няколко седмици. За сега можете да очаквате от тях някакви  изненади  и в повечето случаи те ще ви радват, не са изключени и променени условия около тях, които да рефлектират и върху вас, както и трансформация на самата ви връзка, в която вие ще инвестирате повече – не рядко – чисто финансови средства.

Като цяло периодът на Водолей е много позитивен, бих казала „късметлийски” за вас. Онова, към което сте се стремили- до края на февруари- придобива реални очертания, но на съответна „цена”.

Този процес може да е съпътстван от полезни, конструктивни и разяснителни разговори, които ще ви носят ползи. Поне до някъде- ако сте семейни- в частта благоустройство, ремонти и „реформи” в дома- трудно ще стигате до консенсус или половинката ви по различни поводи ще „обновява” обичайната атмосфера с непредсказуемо поведение и идеи.

Трансформации, които се продуцират в това поле до средата на март ще се задържат за дълго. В този смисъл- канализирайте събитията съзнателно и обмислено в една по-позитивна и подходяща посока за вас, като не губите от поглед по-далечни „картини”, описващи начинът ви на съществуване.

В понеделник и вторник звездите са на ваша страна- възползвайте се! В сряда и четвъртък ежедневието е натоварено, възможно е да се почувствате преуморени. Същевременно- шанс да оценят усилията ви по достойнство и да получите морално удовлетворение или финансов бонус. Пазете се от вид раздразнение и противопоставяне с авторитетни лица, в друг случай- важна информация. В петък, събота и неделя- партньорът ви привлича вниманието, изненадва ви, провокира ви, вълнува ви. Дните може да са огнени и интересно, но може да се превъртят и в неочаквани ситуации и ескалация на напрежение, но все в посока- изясняване на чувства, позиции…

 

Скорпион – Новолунието може да се превърне в превратна точка, която да раздели стари обстоятелства на съществуване от нови, които ще нахлуят в живота ви постепенно, но основно през втората част на март. На този етап- повечето от вас по-скоро на прага на житейски кръстопът и не са много наясно – на къде да поемат. В известен смисъл- това положение гарантира варианти.

Единият е активно да отстоявате позициите си, бих казала- агресивно, защото сте натрупали голямо вътрешно напрежение или понеже се чувствате предизвикани. Така може да утвърдите авторитета си, но на база повишена конкуренция. В друг случай- късате договори, че и отношения, вземате решения за пътувания, че и премествания.

През цялото време обаче – можете да разчитате на подкрепата на приятели, също и други влиятелни личности, които са на точното място и в подходящия момент, ако се налага или поискате-сами ще се убедите в това.

Семейната среда или домашните условия на съществуване са също акцент, който ще ви покаже в по-ярки краски- кои са слабите звена в това поле, какво ви дразни и дали можете да изчистите недоразуменията по „мирен” път. Някой Скорпиони- просто ще отделят значим енергиен ресурс за близките си-  обстоятелствата ще го налагат.

Но след Новолунието вие задавате фон в това поле- и нека той да е по-позитивен, все пак в началото винаги по-лесно се влияе.

Любовта- шанс да изправите евентуални различия чрез разяснителни разговори- информационният поток продължава да е много усилен, оставя траен отпечатък.

Ако сте сами- шанс да срещнете подходящ човек, при условие ,че сте социално по-активни и/или пътувате. Изненадите на работното ви място или в ежедневните процеси продължават, градете – краткосрочни планове, за да можете да реагирате на бързо променящата се картина и провокации, особено от четвъртък до неделя.

 

Стрелец – Новолунието от понеделник ще провокира трансформации в общуването с най-близкото ви обкръжени, а също и роднини. В друг случай- акцентът е върху премествания, оформяне на документи, сключване или скъсване на договори. В това поле- до края на февруари се случва нещо важно и/или- сега е моментът да сте социално по-активни, така че да създавате връзки, които могат реално да превъртят статуса ви на по-високо ниво, да извлечете ползи, а за някой Стрелци- да срещнат любовта.

През цялото време са възможни изненади в информационния поток, особено- в понеделник и вторник. Мнозина научават тайна или ескалират обстоятелства отчитани като „извън контрола”, които вече трябва  да се разрешат чрез обходни пътища и алтернативи.

През тази седмица можете да повишите доходите си, да получите подарък от Съдбата- по различни начини, но основно- чрез адекватно отражение на положени усилия и предприети действия през втората част на януари и до сега, а също и чрез общуване с влиятелни лица, такива, които реално ще са ви полезни, често- далеч от обкръжението ви. Същевременно, разходите продължават да са значими, защото инвестирате в деца, хоби, бизнес и др. Внимавайте, някой от харчовете се отчитат за рискови или не целесъобразни, ако е нужно допитвайте се до специалисти или  доверени лица.

В сряда и четвъртък- обърнете внимание на семейството си- дните са показателни, а и вероятно ще възникне подобна необходимост. В петък, събота и неделя преобладава ентусиазмът, звездите са на ваша страна, но околните освен да ви радват, могат и да изпитат търпението ви.

 

Козирог – Новолунието ще ви насочва през следващия близо месец към разрешаване на материални въпроси- защото работите в повишена конкурентна среда или пък се нуждаете от допълнителни приходи ,които да стабилизират финансовото ви състояние, поради нараснали разходи и т.н. И да, подобна възможност ще имате, общувайте с хора далеч от близкото ви обкръжение, търсете алтернативи и ще ги откриете. Инвестирате много в дома и семейството си, но разногласия по подобни теми са способни да натегнат напрежение. Търсете „златната среда”, понякога и компромиси, заложете на разяснителни разговори и не забравяйте, че на този етап- близките ви са символ на стабилност и то не на едно ниво.

Звездите продължават да ви даряват с огромна сила- воля, чар, възстановителни сили и способност да влияете на околните. Същевременно оценките за вас и имиджът ви продължават да се трансформират- дайте най-доброто от себе си, насочвайте с поглед отправен в по-далечното бъдеще, имате ресурс и шанс за това-възползвайте се! В обективно сложна обстановка превъртате вид негативи в позитиви, но резултатността е почти право-пропорционална на положените усилия и то според целите, които вие си поставите. После- зададените тенденции ще за база и фон на развитие поне до септември, а през октомври ще има пик, развръзка на намеренията, посети точно в началото на годината.

В понеделник и вторник- получавате бонус или разбирате на кого и какво да разчитате в чисто материален аспект, поне, ако се вгледате в сигналите- нещо ново се оформя на хоризонта. В сряда и четвъртък- информационният поток е много усилен, част от него ще ви е доста полезен, но не приемайте всичко за „чиста монета”, пазете се от манипулации. В петък, събота и неделя- имате нужда от почивка, добре е да обърнете внимание на близки и любими хора, да изгладите различия, вероятно- спонтанно ще попаднете в подобни ситуации.

 

Водолей – Новолунието е във вашия зодиакален знак и това е символ за „ново начало”, особено за рождениците през седмицата, но и всички останали в различна степен. През следващите две седмици – вашата собствена инициативност и позиция, която ще заемете в личен и професионален план- после ще прорастват през новата ви лична година. Следете за силните и слабите звена, опитайте се да елиминирате –негативите и да преумножите позитивите. Ситуацията е такава, че звездите сами ще ви насочват, ако трябва нещо да утече от живота ви- така и ще бъде ,но задължително ще се появят и компенсиращи, стабилизиращи алтернативи-при това те ще ви съпътстват почти през цялото първо полугодие, така че после социалният ви статус ще се е трансформирал, а като минимум- имиджът ви, начин на съществуване.

Вероятно ще вземате решения- провокирани от повишена конкурентна среда, а понякога и откровени- недоброжелатели, които ако ги има- вече са с по-ясни очертания и ще бъдат все по-ясни до средата на март, няма как да не ги видите! Но поне ще знаете кой е на ваша страна и кой препятства пътя ви към щастието- бъдете смели, понякога агресивни, но директни-това е съществено…

В понеделник и вторник- привличате внимание, може да имате силни предчувствия, някакви други „сигнали” на Съдбата- вглеждайте се и в подробностите. В сряда и четвъртък- шанс да спечелите нещо, да получите бонус и подкрепа. Но не са изключени и измами, нецелесъобразни разходи, внимавайте! В петък, събота и неделя- отново изненади, интересни новини! Ескалира напрежение, което може да прерасне в спорове…

 

Риби – Новолунието от началото на седмицата ще акцентира върху скрити процеси или такива, които се отчитат за извън контрола ви. Възможно е да имате силни предчувствия, особено в първата част на периода.Звездите продължават да ви подкрепят в частта- да можете да привличате партньори, хора, на които да се доверите, да са ви полезни, да се превръщат в мост към собствените ви успехи и намерения. Наблегнете в тази посока и ще постигнете почти всичко, към което се стремите.

Въпреки всичко, не може да се каже, че всички са безкрайно доброжелателни към вас, изглежда, че има и такива, които искат само да се възползват и реално- могат да ви навредят финансово- при това по различни начини –  интриги, манипулации и т.н. В такова време, повечето от вас ще променят средата си, защото някой приятелства ще отпаднат или пък – въобще ще смените средата си до края на март.

Алтернативи и пред вас ще възникват, понякога по един неочакван начин или от места, за които не сте подозирали, особено за родените през първата част на март, но и всички останали в различна степен.

Материалното ви състояние е нестабилно, избягвайте всякакви рискове и необмислени ходове- в това поле!

В понеделник и вторник- печелите нещо- материално или поне като морално удовлетворение. Някой научават тайна или подробности ,които са им убягвали. В сряда и четвъртък- привличате внимание, оказвате силно влияние върху околните. В петък, събота и неделя- обсъждате парични потоци, изградете си стратегия предварително, не бързайте…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: www.siol.net

 

No Comments Yet

Leave a Reply