Седмичен хороскоп за периода 9-15 февруари

Тази седмица е още по интересна като случване. При всеки човек Меркурий вече е дал някакви изражения на объркване, на проблеми в комуникацията, спазване на сроковете и изпълняване на условията по договори.

Как ще се отрази всичко това на всяка една от зодиите нека видим:

 

 

Овен– през тази седмица е добре да обърнете внимание на отговорностите, които биха могли да ви обезпечат стабилност в професионално и материално отношение. До средата на седмицата изпълнявайте обичайните си ангажименти на работното място, но също така обърнете внимание на тези свои идеи, които обмисляте напоследък. Имате отлична възможност да реализирате конкретна своя идея. Във втората половина на седмицата се мобилизирайте, за да се справите адекватно с някои предизвикателства. В края на седмицата се отнасяйте с повишено внимание към всякакви финансови операции. През почивните дни се възползвайте от шансовете на съдбата. Поучете се от миналото си, за да бъдете по-добре подготвени за настоящето. Част от вас ще осъществят кратко пътуване с цел отдих.

 

Телец – в първия ден на седмицата ще имате възможност неочаквано да реализирате своя идея. Би било добре за вас да се освободите от ангажиментите, които не ви носят удовлетворение, както материално, така и емоционално. През втората половина на седмицата залагайте на сигурността. Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните. Възможно е, към края на седмицата част от вас да вземат съдбовното решение да сменят местоработата си, което ще бъде свързано с цялостна промяна в живота ви. Опитайте се да се освободите от делничните мисли през почивните дни. Срещнете се със стари приятели. Забавлявайте се!

 

Близнаци – първата половина на седмицата се очаква да бъде достатъчно сложна за повечето представители на зодията. Това е времето, когато решенията изглеждат правилни и очевидни – но за съжаление, трябва да се потрудите още, за да намерите верните отговори на вашите въпроси. Основното нещо тази седмица е да не се отпуснете прекалено скоро и не забравяйте, че няма лесни успехи и победи.

В началото на седмицата проявете педантичност при разрешаването на въпросите от делови и от материален характер. Постарайте се да съставите програмата си така, че да се справите с текущите си задължения. Около средата на седмицата оставете ситуациите около вас да се подреждат по естествен път, тъй като няма да успеете да постигнете нищо повече от това, което сте направили до момента. Към края на седмицата обърнете внимание на финансите си. Моментът ще се окаже значим за много от вас, избрали да се развиват в професионалната сфера. Не предприемайте драстични промени в лично отношение. През почивните дни внесете повече разнообразие в заниманията си. Създадените от вас приятелства и контакти ще ви носят лично удовлетворение и заедно с това – значителни ползи.

 

Рак – още в началото на седмицата ще попаднете в ситуация, която няма да можете да контролирате. Хубаво е в такъв момент да потърсите подкрепата на съмишленик или на делови партньор. Не допускайте някой да диктува решенията, касаещи личния ви живот! Възможни са промени от делови характер към средата на седмицата. В същото време близък роднина ще има нужда от подкрепата ви. Преценете материалното си положение и имайте предвид, че трябва да бъдете подготвени, защото не е изключено да попаднете в неочакван разход. Като цяло избягвайте риска през тази седмица. През почивните дни вниманието ви ще бъде изцяло ангажирано от член на семейството. Трябва адекватно да се справите с провеждането на неудобен за вас разговор.

 

Лъв – тази седмица е богата на интересни събития, а как ще ги оцените това зависи само от вас. Основното е да не бързате с изводите и помнете, че не всички хора и факти са такива каквито изглеждат. Началото на седмицата не е най- доброто време за рискови начинания. Разумния консерватизъм ще ви бъде от полза. Обърнете внимание на финансовите въпроси, изкушенията са много и има опасност да похарчите много повече, отколкото би трябвало. През втората половина на седмицата ситуацията се променя към по-добро. За много представители на зодия Лъв втората половина на седмицата ще бъде свързана с неочаквани пътувания, примамливи делови предложения и професионално израстване. През този период не е желателно да проявявате лекомислие. Бъди сериозни и ще можете да постигнете всичко, към което се стремите. През почивните дни не се заемайте да разрешавате проблеми, които не ви касаят. Отнасяйте се внимателно към парите си. Укрепете защитните сили на организма си.

 

Дева – в началото на седмицата подредете приоритетите се. Проявете разбиране към член на семейството. Не бъдете прекалено чувствителни за нещата, които ви дразнят, тъй като едва ли ще успеете да промените положението. Към средата на седмицата седмицата не позволявайте да ви обземе апатия и липса на интерес към случващото се около вас. През втората половина на седмицата вземете предвид, че обстоятелствата около вас може коренно да се променят, ако не разчетете адекватно сигналите на съдбата. Към края на седмицата делата ви в професионалната сфера ще се развият позитивно. Има обаче известен риск от финансова дестабилизация. Не взимайте и не давайте пари назаем! Почивните дни ще се окажат важни за тези представители на зодията, които обмислят коренна промяна в живота си. Потърсете съвет от най-близките ви хора.

astro-34

Везни– през новата седмица ще почувствате прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с рутинните си задължения. За някой от представителите на зодията са възможни проблеми от личен характер. Не си позволявайте да ги приемате твърде емоционално. Към средата на седмицата е възможно у вас да се породят съмнения относно лоялността на близък приятел или партньор. Постарайте се да проявите търпение. Желателно е към края на седмицата да запазите присъствие на духа и да не си изтървате нервите на работното място. През почивните дни заложете на пълноценната почивка. Разходките на открито ще ви се отразят благоприятно. Самотните представители от знака ще бъдат на приключенска вълна. Избягвайте да съветвате човек, който по принцип си е скептично настроен!

 

Скорпион – възможни са проблеми в началото на седмицата, особено за тези от вас, които са свикнали да получават всичко веднага и не са свикнали да чакат. Възможни недоразумения на работното място, които да доведат до финансови загуби. Около средата на седмицата се очакват проблеми в личните взаимоотношения. Ще се наложи да положите немалко усилия, за да успеете да излезете от тези усложнения и объркани ситуации. В края на седмицата в професионалната сфера използвайте възможностите, които ви се предоставят. Добре е да използвате натрупаните до момента знания и опит, както и подкрепата на близките до вас хора. През почивните дни ще имате възможност да поемете дъх и да се насладите на приятно прекарано време в добра компания. Финансовото ви положение няма да е много добро, така че не предприемайте драстични ходове в материално направление. Отдайте се на любимо занимание или хоби.

 

Стрелец – това няма да е най- лесната седмица за вас. Представителите на знака трябва да се адаптират, да променят тактиката, да последват примера на някой друг. Семейната среда е много стресираща. В романтичните отношения , можете да вземете инициативата , но това трябва да става много внимателно. В началото на седмицата е възможно да страдате заради действията и думите на конкуренти, колеги или хора, от които по някакъв начин сте зависими на работното си място. Дори и да се сблъскате с недоверието на околните, е добре да имате план за действие. Към средата на седмицата много от вас ще имат желание да приключат с конкретен личен ангажимент. В края на седмицата спокойните и уверените ви действия ще гарантират успеха, на който се надявате в професионалната сфера. През почивните дни много от вас ще съумеят да осъществят интересни срещи и контакти. Съобразете се с желанията на членовете от семейството. Пътувайте, забавлявайте се и се освобождавайте от негативното.

 

Козирог– в началото на седмицата се заемете само за най-неотложните си делови ангажименти. Постарайте се да приключите със започнатото. Към средата на седмицата избягвайте да предприемате действия, чийто резултат няма да можете да контролирате. Опитайте се да постигнете стабилност в личен аспект. Не си създавайте негативна нагласа. Към края на седмицата в материално отношение трябва да проявите пестеливост, за да си гарантирате финансова стабилност и в същото време да направите покупките, от които имате нужда. През почивните дни е необходимо да възстановите физическото си равновесие. Заложете на пълната почивка и не се дерзайте за неща върху които нямате никакъв контрол.

 

Водолей– през новата седмица се отнасяйте с внимание към предупрежденията, които ви отправя съдбата. Вземете предвид вероятността проблемите да се задълбочат, ако не им обърнете внимание на момента. Проявете повече старание и в съществуващата си интимна връзка. Засвидетелствайте любовта си. Около средата на седмицата е добре да се съсредоточите само върху основните се ангажименти. Не си позволявайте да казвате повече от необходимото. Към края на седмицата е възможно да получите неочаквани финансови постъпления. През почивните дни в личен план не се страхувайте да експериментирате с нещо ново и непознато за вас. Постарайте се да действате достатъчно ефективно, ако в отношенията ви с интимната половинка се появят трудности.

 

 

Риби – в началото на седмицата се заемете с по-важните ангажименти, а тези, които нямат спешен характер, оставете за реализиране на по-късен етап. През първата половина на седмицата при много от вас ще настъпят промени, които ще са за добро. В личен план ви очакват вълнуващи срещи. Втората половина на седмицата ще имате възможност да планирате предстоящо пътуване, което може да промени цялостно положението ви в професионалната сфера. През почивните дни избягвайте затворените пространства и отделете достатъчно време за пълноценен отдих и развлечение.

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимка:blog.ifastrology.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply