Седмичен хороскоп за периода 8-15 ноември

Началото на новата седмица е изключително интересно, нека видим как ще се отрази подредбата за планетите на всяка една от зодиите:

Овен – седмицата започва сравнително добре за вас. Още от първия ден може да научите отговорите на въпросите, които напоследък те занимаваха. И дори, ако нещата не вървят точно както ги очакваш – няма за какво да се оплакваш, всичко което се случва около теб е за добро. Около средата на седмицата очаквай неприятности. За едни малки – за други не толкова малки. Но ти си оптимист – ще се справиш. Не отказвайте помощ от стари приятели или роднини. Към края на седмицата се довери на човека до теб. Ревността не е добър съветник. За повечето от вас почивните дни ще бъдат интересни, особено за тези, които са решили и да изкарат малко пари. Напълно възможно е други от вас да се занимават с реализирането на отдавна желан личен проект. Здравословни проблеми не се очакват като цяло.

 

Телец – предстои ви плодотворна седмица. През настоящата седмица може да постигнете значителни успехи, включително – при решаването на някои сложни проблеми, на които досега не намирахте решение. И ако през първата половина на седмицата ще се налага все пак да полагате известни усилия, то през втората половина на седмицата късмета ще ви държи за ръката. Очаква ви и активен социален живот през тази седмица, така че са налице всички условия за нови запознанства.

През първия делничен ден проявете педантичност при разрешаването на въпросите от делови и от материален характер. Около средата на седмицата се постарайте да разрешите някои административни въпроси. В края на седмицата определете целите, които смятате да преследвате в професионалната сфера. Имайте предвид, че обстоятелствата ще се подреждат във ваша полза. През почивните дни много от вас в лично отношение ще навлязат в нов период – до известна степен това може и да ви уплаши. Не позволявайте във взаимоотношенията ви с интимната половинка да се настанят недоразуменията.

 

Близнаци – седмицата започва вдъхновяващо! Успявате във всичко, до което се докоснете. Чак се чудите дали ще продължи вечно? За съжаление – не. За повечето представители на зодията седмицата няма да мине без трудности. Но има и добра новина. Близнаците, със своята изобретателност могат ад обърнат всяка ситуация в своя полза. Към средата на седмицата ще трябва да отстоявате интересите си. Имайте предвид, че за да успеете ви трябват съюзници. Към края на седмицата при много от вас ще се появи значително раздвижване в професионално и в материално отношение. Ще бъдете приятно изненадани от допълнителни приходи. Моментът ще бъде значим за тези от вас, които са решили да направят коренна промяна в живота си.

 

Близнаци – седмицата започва вдъхновяващо! Успявате във всичко, до което се докоснете. Чак се чудите дали ще продължи вечно? За съжаление – не. За повечето представители на зодията седмицата няма да мине без трудности. Но има и добра новина. Близнаците, със своята изобретателност могат ад обърнат всяка ситуация в своя полза. Към средата на седмицата ще трябва да отстоявате интересите си. Имайте предвид, че за да успеете ви трябват съюзници. Към края на седмицата при много от вас ще се появи значително раздвижване в професионално и в материално отношение. Ще бъдете приятно изненадани от допълнителни приходи. Моментът ще бъде значим за тези от вас, които са решили да направят коренна промяна в живота си.

 

Рак – в началото на седмицата се очертават много разногласия с околните. Възможни са конфликти както с началници, така и с подчинени. Казвате първото, което ви идва на ум, което в повечето случаи не е добра идея. Възможни да правни проблеми по това време от седмицата. Много по- ползотворна ще бъде средата на седмицата, когато творческия дух ще ви обсеби напълно и ще бъдете изключително продуктивни. Това е благоприятен период за сключване на дългосрочни договори. В края на седмицата някой от вас ще имат възможност да започнат романтична връзка, която има всички шансове да завърши с брак.

 

Лъв – в професионално отношение седмицата се очаква да премине нормално. Проблеми могат да възникнат при работа с документи. Възможна близка среща с представители на държавни институции или регулаторни органи. Много от вас ще получат възнаграждение за своята работа чрез бонуси и подаръци. По-добре да отложите големите покупки в момента. За някой от вас е възможна промяна в личния живот. Вашето спокойствие е най-добрата защита срещу конфликти. Отдайте се на отдих и на забавления. Не пренебрегвайте потребността си от физическо натоварване. Самотните представители от знака ще попаднат във вихъра на любовна авантюра.

 

Дева – през настоящата седмица трябва да концентрирате усилията си изцяло върху финансовата си стабилност. Въпреки, че към средата на седмицата ще ви възстановят средства, не бива да се отпускате. Към края на седмицата ще ви бъде направено предложение за работа. Обмислете внимателно преди да го приемете или да го отхвърлите. Дори ако е нужно помолете за съвет близък човек. Не е изключено да се наложи да се справите с критична ситуация, възникнала около ваш познат или приятел. Също така периодът ще се окаже ключов за много от вас, решили да предприемат определени промени в личен план. Погрижете се за здравето си. Възможни са здравословни проблеми. През почивните дни заложете на активния отдих, който ще ви освободи от напрежението. Опитайте се да изпълните поетото обещание към член на семейството.

astro-26-1
Pinterest

Везни – за вас седмицата ще мине без сериозни затруднения и големи загуби. И затова трябва да благодарите на своята интуиция, която ще ви подскаже правилните решения. Обстоятелствата през седмицата са благоприятни за започване на нови бизнес проекти , промени в работата , търсене на нови партньори и съюзници. Възможни са интересни предложения, които ще сложат началото на промени в личен и професионален план. В първите дни от седмицата се опитайте да намерите собственото си амплоа. Съсредоточете се върху инициативите, от които очаквате реално развитие. Към средата на седмицата много от вас ще приключат един период от живота си. В края на седмицата съобразителността ви ще даде първите положителни резултати. През почивните дни не се затваряйте и не се изолирайте от заобикалящата ви действителност. Постарайте се да намерите удачен начин за разтоварване.

 

Скорпион – през първия делничен ден личната мотивация ще ви помогне да преодолеете редица трудни ситуации. Стремете се да не говорите повече отколкото е необходимо и да обмисляте ситуацията предварително. Избягвайте каквито и да било рискове. Към средата на седмицата обстоятелствата около вас ще се развият положително. Опитайте се да избегнете грешки, които може да ви костват много в бъдеще. В края на седмицата любовта и личният живот като че ли ще играят по-важна роля в живота ви. Много от вас ще обмислят промяна в личен план. През почивните дни е добре да се стремите към хармония и разбирателство. В личен план ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Напълно възможно е разногласията ви с интимната половинка да станат причина за вземането на крайни решения.

 

Козирог – още в първите дни на новата седмица ще се наложи да се заемете с разрешаването на всякакви конфликти, възникнали в отношенията ви с приятели, познати или колеги. Желателно е да не се поддавате на провокации. Към средата на седмицата преценете доколко може да си позволите да поемете определени рискове в професионално или в материално отношение. На работното си място е изключително важно да се чувствате максимално комфортно. Не забравяйте, че финансовата ви стабилност до голяма степен ще зависи от умението да планирате умело разходите си. Към края на седмицата ви предстои вземането на важно решение. Обмислете го добре преди да е станало прекалено късно. През почивните дни се наслаждавайте на миговете на пълно щастие. Пълноценната почивка ще ви помогне да се освободите от напрежението. Отношенията ви с половинката ви ще са прекрасни, което допълнително ще спомогне да се насладите на отдиха.

 

Водолей – тази седмица като цяло ще бъде успешна, като най- забележително ще бъде влиянието на тенденциите в личните ви взаимоотношения. Спокойствието, с което приемате всички събития респектира обкръжението ви. В началото на седмицата се опитайте да съчетаете служебното с личното. Някой от вас ще се наложи да се справят с административни документи и да разрешават въпроси, които няма да търпят отлагане във времето. През втората половина на седмицата е възможно да изникнат някой трудности, когато емоционалния фон не е толкова стабилен, но като цяло няма за какво да се тревожите. В края на седмицата може да влезете в противоречие с хора, към които сте искрено привързани. За съжаление, не на всички представители от знака ще им се отдаде да намерят компромис между желанията и необходимостите. През почивните дни не очаквайте чудеса в личната сфера. Постарайте се да проявявате разбиране към интимната половинка.
Риби– началото на седмицата е успешно за вас. Всичко ви се получава чудесно, лесно и естествено се справяте с решаването на актуални въпроси във всички сфери на живота. Затвърждавате позициите си на работното място, след като постигате успех там, където другите се провалят.

Средата на седмицата се очертава малко труден период за повечето представители на зодия Риби от гледна точка на комуникацията, като трудно ще намирате общ език дори с хора, които ви познават добре. Възможни са незначителни финансови проблеми през този период на седмицата. Края на седмицата има благоприятен емоционален фон, минава лесно и носи много радост.

През почивните дни се опитайте да доставите радост на себе си и на близките ви. Възможно е на някой от вас да се наложи да променят плановете си, за да успеят да се насладят на пълноценен отдих.

 

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимка: Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply