Седмичен хороскоп за периода 8-14 Август

Преобладаващият фон през настоящия период е съчетание от силни страсти и желания с практични оценки и анализи. В положителен смисъл това може да е много мощен импулс, който да ни подтиква да действаме, така че да разчупим статуквото и да се справим със сфери от живота, носещи  неудовлетворение.

Според астрологията, а и не само според нея,  важно правило е, че първо се пораждат в нас мислите и настроенията, а после те се имплантират в реалността чрез реакции, следващи съответните съждения и чувства. Е, сега онова, което ни стимулира се подхранва от два полюса, а това безспорно генерира вътрешно напрежение, но също и енергия, достатъчно интензивна, за да преобрази живота ни. От нас ще зависи обаче- в каква посока ще я канализираме.

На първо място, Слънцето от Лъв все още се стреми да удовлетвори Егото и индивидуално, всеки един от нас ще се фокусира върху приоритетна тема, която според него му носи щастие и сърдечна радост- това може да е човек, хоби, бизнес, творчески проект, вид развлечения и т.н. На втори план пък се оформят подробности, които много ясно показват- какво препятства успехите и мечтите ни. По един естествен начин ще се връщаме към миналото, ще го преосмисляме. Да, по подобен начин можем да изправим стари грешки, да запълним евентуални пропуски. Действително вглеждането в детайлите ще ни помогне да прозрем истини и не само…Вероятно ще попаднем в ситуации, които ще подпомогнат този „отрезвителен” процес. Ще се разделим с илюзии, ако има такива, ще се изправим пред очевидни обстоятелства пренебрегвани до този момент. От определящо значение е да не преминаваме определени граници на критичност, защото иначе ще предизвикаме конфликтни ситуации с широко отражение, охлаждане на взаимоотношенията…

Венера символизира нежния пол, така че дамите ще са по-податливи на горе-споменатите тенденции. Кавалерите напротив- те ще са по-неангажирани към своите отговорности, може и да се „целят в съвсем друга посока” от очакваното- в страни или на далеч от текущи приоритети и според собствената си визия за бъдещ просперитет. До колко си пасват вижданията с вашата половинка или други важни за вас хора- разбирате по различни поводи и по един ярък начин.

Опитайте се да си „сверите часовниците” като съзнателно избягвате конфликти и безпринципни спорове!

При всички случаи за мнозина настъпва критична, бих казала превратна точка за връзки-лични и делови. Опитайте се да се възползвате от нея като наблегнете на здравия разум, а не на силното Его!

Недоразумения могат да ескалират и поради парични потоци- пазете се от измами, загуби, намерете обединяваща тема от интереси с близките ви!

Въпроси от изминалата есен отново се възвръщат, за да се разплетат, да доведат до кулминация и развръзки през настоящия период, но и до 09 септември. Волята да получим нужния резултат е значима, ако въпреки това се разминем с очакванията- качествено ще променим линията си на поведение, тактика и т.н.

В по-глобален аспект- отново можем да очакваме знакови събития, които да се отразят на курса на валутата и на други сфери отнасящи се до нашата сигурност.

Не губете целите си от поглед и така ще превъртате негативи в позитиви, ще преминете по-леко през този изпитващ, предизвикателен етап…

 

Овен – Звездите ви насочват повече към това, което трябва да извършите, а не толкова към онова, което ви се иска. Само-дисциплината и здравия разум могат да ви бъдат верен ориентир, така че да не се изгубите в детайли и ангажименти. В ежедневието постоянно ви се налага да оценявате всичко „за” и всичко „против”, да пренареждате приоритетите си, а понякога ескалира необходимост да се справяте с пропуски от миналото,  с въпроси, които по различни поводи не са намерили своя отговор или вариант на развитие.

Сега отчитайки и най-малките детайли вие получавате полезна яснота и то за по-далечното ви бъдещо развитие, както и варианти за просперитет.

Мнозина могат да се окажат на своеобразен житейски кръстопът, необходимост да вземат важни решения, приоритетно за професионалната си реализация, но не само…

В работата ви възникват непредвидени обстоятелства и/или затлачени, а сега и до 09 септември вие можете и трябва да направите много за бъдещата ви реализация, за да „оберете плодовете” на всички положени усиля. След това, някой възможности проявили се за първи път през изминалата есен, обновили се през пролетта- ще утекат и вие или трябва да се откажете от тях или качествено да промените своята стратегия.

Теми свързани с повишаване на квалификацията и/или пътувания, хора от миналото, от далечното ви обкръжение, включително- висше-стоящи, вид авторитети- ще играят съществена роля и вие ще трябва да се съобразявате с тях повече от обикновено, а в оптимален вариант- да намерите компромис и да се обедините. Изборът е ваш!

Не е подходящо да започвате или водите съдебни дела, а ако е наложително- внимавайте за подробности!

В любовта охлаждате страстите или други приоритети стават водещи, а не чувствата. Внимавайте само да не преминете някаква критична точка, след която после трудно ще се върнете назад.

В понеделник се насочете към стабилизация на партньорските ви връзки, ще имате подобен шанс, пазете се от изненади, избягвайте спонтанни реакции. Във вторник и сряда разбирате до колко можете да разчитате на околните, емоциялността ви е значима и ви подтиква към крайности! Действията ви са високо-ефективни! В четвъртък и петък преобладава огнената енергия, която ще ви отведе далеч, дано сте избрали правилна посока! В неделя предстои кулминация от прозрения, решения на всичко случващо се.

 

Телец – Все по-актуални стават теми свързани с хора близки до сърцето ви- от партньори, приятели до пораснали деца. Причините могат да се коренят в конкретни събития, които ви навеждат на вид равносметки- до колко можете да разчитате на подкрепата им- морална, финансова и т.н. или пък самите вие сте достигнали до някаква критична точка на превратни оценки.

В друг случай около любими хора ескалират промени, отразяващи се и на вас самите, така че е наложително обновяване и стиковане на общите ви бъдещи планове.

Това, което ви помага е, че сте здраво стъпили на земята, може да се каже също, че звездите ви закрилят и винаги можете да преобърнете евентуални негативи в позитиви, да намерите начин да се възползвате от всяка една ситуация. Стига да не прекрачвате границите на добрия тон, а може би и претенции, особено във връзка с чисто прозаични въпроси, например- приходи и разходи…

В понеделник сте доста ангажирани, планувайте на момента, за да можете да отговорите на всички предизвикателства, някой от тях ви изненадват. Във вторник и сряда е подходящо да си сътрудничите, защото успехите ви подчертано зависят от одобрението на околните. Вниманието към вас е значимо, възползвайте се по максимално удачен начин. В четвъртък петък и събота, ако имате стари дългове-буквално или в преносен смисъл те ви настигат или пък теми от миналото изискват да намерят някакъв изход. Концентрирайте се върху възможните варианти, за да ги откриете и без излишно напрежение или противопоставяне! В неделя почти нищо не може да застане пред волята и намеренията ви.

 

Близнаци – Все по-актуални стават теми свързани със семейството ви и/или домашни, битови въпроси за разрешаване. Можете да ги насочите в една позитивна посока, въпреки че понякога ще имате усещането, че идеите и намеренията ви не срещат достатъчно подкрепа от страна на околните.

В друг вариант- все повече ви се налага да се съобразявате с волята на ваши партньори, вид авторитети в живота ви, за да просперирате. „Ако не можете да прескочите една планина, обиколете я”, „ако силата на опонента ви е по-голяма, обединете се с него или поне избягвайте пряк сблъсък”- тези максими ще са ви доста полезни в настоящия период и ако се възползвате от тях, ще имате шанс да се възползвате от чуждата енергия, ще преодолявате всякакви препятствия.

Под подобно въздействие мнозина достигат до някаква критична точка на преоценки относно социалния си статус и бъдещо развитие, но много ясно ще видят оптималните варианти и ще направят своя избор.

В понеделник звездите са на ваша страна, въпреки че не са изключени и изненади, на които трябва да реагирате или да сте по-внимателни… Във вторник и  сряда сте доста ангажирани, дните са наситени с голяма динамика, но и отлични резултати. В четвъртък, петък и събота вашият имидж се трансформира понеже вие се представяте в нова светлина, защото на вас гледат с други очи и поради натрупани в миналото настроения и оценки, които сега изплуват на повърхността. Не са изключени разяснителни разговори и нека те бъдат конструктивни, тъй като решенията, придобитите впечатления после ще ви влияят дълго. Неделя носи трансформации на различни нива, своеобразен завършек, пик от събития и развръзки според изминалия период.

 

Рак – Ежедневието ви става все по-динамично и натоварено с ангажименти, някой от които са неочаквани или променени според нови изисквания спрямо вас, нови условия на себе-реализация, обновени и повишени амбиции от ваша страна.

Вариантите са много и различни, но ви мобилизират и могат да трансформират позициите ви на работното място, понякога и по един бърз, внезапен начин.

Водите доста „отрезвяващи” разговори, научавате полезни, важни новини, способни да преобразят бъдещите ви планове.

Възможно е да възникнат и пътувания, „правни” казуси-буквално или в преносен смисъл, ако е така- намерете опорна, балансираща, буферна точка…

В понеделник може да се раздвоявате между различни задачи за изпълнение или да сте на своеобразен житейски кръстопът. Във вторник и сряда- сте доста емоционални, но умеете да влияете на околните, да насочвате събитията във ваша полза. В четвъртък, петък и събота- дните са динамични, не се претоварвайте, пазете се от пренапрежение, избягвайте конфронтации с по-възрастни или влиятелни личности. В неделя- шанс да изгладите евентуални недоразумения с партньора ви.

 

Лъв – Все по-важна, водеща тема се превръщат вашите доходи, материалната ви сигурност. Ако сте служител във фирма- можете да въздействате доста положително на подобни въпроси, ако дейността ви го позволява. А ако-не, тогава получавате морално удовлетворение, поощрение, което ще рефлектира и върху авторитета ви.

Ако работата ви е свързана с частна инициатива или вид творчество, тогава ще ви се налага на този етап повече да инвестирате в бъдещия си просперитет, отколкото да очаквате бърза печалба и възвръщаемост.

Финансовата ви стабилност може да е разклатена поради нараснали разходи- за близки хора, развлечения, евентуално хоби. Внимавайте само, това да не се превърне в разногласия с любими личности.

И без това благополучието ви на този етап подчертано влияе и на чувствата, а съвсем практични оценки са способни да охладят взаимоотношенията ви.

В понеделник- интересни, важни новини, от които да се възползвате, но и изненади. Във вторник и сряда се раздвоявате между лични или професионални ангажименти или обсъждате намеренията и плановете си с най-близките ви хора. В четвъртък, петък и събота- пик от емоционални преживявания, разговори, които внасят яснота в сърдечните ви връзки. Възможно е да се върнете към стари ситуации, неизяснени казуси от миналото, които вече не могат да бъдат обикаляни. В неделя „почивате” активно.

 

Дева – Вие продължавате да бъдете закриляни от Съдбата, към настоящия период вече сте закриляни от две благодетелки, символизирани в астрологията от Юпитер и Венера.

Така че каквито и препятствия да възникват по пътя ви- те са напълно преодолими. Въпреки всичко, в душата ви може да е неспокойно, поради различни и външни казуси, с които да се справяте- например, повишаващи се отговорности спрямо най-близките ви хора, семейството и т.н. Възможно е да ескалират промени около тях, които да рефлектират и върху вас, а вие да трябва да търсите и намирате изход, варианти за разрешение.

В друг случай- налагат се ремонти,  подобряване на средата ви на съществуване, също-имуществени казуси, затлачвани дълго и сега възобновяващи се на ново…В такъв случай- спорове са твърде вероятни, вие налагате волята си или отстъпвате пред чужда, но в значима степен всичко зависи от собствената ви преценка…

В понеделник- спонтанни, непланирани разходи, но и шансове за печалба. Инвестиции в дома се отчитат като много полезни. Във вторник и сряда- влиянието ви над околните е значимо-възползвайте се! Интересни, полезни новини! В четвъртък, петък и събота- ако има слаби звена, натрупани недоразумения в семейството ви, приоритетно- с партньора ви, те задължително ще се проявят. Обърнете внимание на случващото се- може да е доста показателно за дълъг период от време, за бъдещи перспективи. В неделя- силата е на ваша страна…

 

Везни – Вие продължавате да сте в период на преоценки, тенденция, която ще ви направи по-борбени, понякога- неспецифично остри в изказа. Сега думите си използвате като оръжия, вероятно  и не без причина- може да се почувствате  предизвикани да отговорите на нечии провокации.

Информационният поток е много усилен, научавате важни, полезни новини, понякога-тайни или пък детайл, убягнали ви до този момент, може да водите разяснителни разговори, внасящи значима яснота във връзките ви. чувството ви на  щастие и да, вероятно извън близкото ви обкръжение или позната среда на съществуване- ще откриете нещо ценно за себе си

Все повече се насочвате към вид алтернативи, които да подпомогнат.

Ежедневието ви често може да се оказва извън обичайния си ритъм по различни поводи. За това е полезно да бъдете по-внимателни, за да можете да реагирате на момента. Нека плановете ви бъдат- „крачка след крачка”…

В понеделник привличате погледи- възползвайте се максимално, но разчитайте предимно на себе си, околните могат да се държат по-непоследователно от обикновено. Във вторник и сряда- шанс за печалба. Можете да разчитате на близките си, инвестиции в дома ви се отчитат за полезни. Ако са на лице някакви разногласия в семейството ви- моментът е подходящ да ги изчистите. В четвъртък, петък и събота- известия и разговори, които са способни да оставят траен отпечатък в съзнанието ви, да внесат значима яснота по приоритетни, водещи теми, при това от дълго време. Чутото е способно да промени бъдещите ви планове. В неделя-повечето от вас имат нужда от почивка или предпочитат компанията само на най-близките.

 

Скорпион – Водеща тема си остава необходимостта от стабилизацията на материалното ви благополучие, придобиване на вид „сигурност”- в един по-общ смисъл. Можете да постигнете намеренията си като разчитате на подкрепата на другите, но далеч не всички ще са „отворени” към вашите желания и мечти. Поне периодът е подходящ да разберете- на кого в действителност можете да разчитате, а кой ви носи повече вреда, отколкото полза.

Пазете се само, чисто прозаични теми, като приходи-разходи например, да не застават между вас и любимите ви хора.

Опитайте се да намерите баланс и компромис между вашите и чуждите интереси.

Не е подходящо да предприемате финансови рискове, ако е възможно- не давайте пари на заем, не инвестирайте сега, защото после трудно ще си възвърнете даденото…

Все пак, при повечето от вас съществуват и достатъчно подкрепящи обстоятелства, при нужда ще има и лица, които да ви протегнат ръка, ако поискате. Изглежда, че към настоящия момент е най-важно да „отсявате сеното от плявата” в обкръжението си и всъщност, звездите ще ви подтикват точно към това по един естествен начин и според текущите събития.

Понеделник ви изненадва с допълнителни или непредвидени ангажименти, обстоятелства. Денят не е подходящ за нови инициативи. Във вторник и сряда привличате внимание, указвате значимо въздействие върху околните- възползвайте се” Четвъртък, петък и събота, ако има някакви натрупани дългове- те напомнят за себе си. Пазете се от загуби и спорове на подобни теми! В неделя- интересни известия и разговори.

 

Стрелец – Настъпва ключов момент за вашето социално положение- кариерно развитие, брачни отношения и т.н. Тенденции, които са възникнали през изминалата есен сега клонят към развръзки, а ако е имало евентуални препятствия по пътя ви, те поетапно ще се отстраняват до началото на август с пик от събития и значима яснота за една по-далечна перспектива.

Сега е моментът да разберете дали поетата посока е правилна и ще ви отведе на далеч или трябва кардинално да смените бъдещите си планове, подсказки ще има доста…

Трябва да знаете, че звездите ви надаряват с голяма устойчивост, твърдост, така че в повечето случаи вие сами ще определяте „правилата на играта” и бъдещите перспективи. Отговорността се пада върху вашите рамене, а тя понякога е тежка! Възможно е тази тенденция да ви направи по-пробивни, но също и крайни в реакциите и решенията ви, раздразнителни, дори-конфликтни! В положителен смисъл- сега нараства авторитета ви, вие се сдобивате с нови и по-добри позиции, обновявате състоянието си. В друг случай- влизате във вид конкурентна „игра”, в която също можете да преуспеете, но на някаква съответна цена.

В понеделник няма да ви липсва компания, а във вторник и сряда на хоризонта се очертават алтернативи, обходни пътища за собственото ви щастие и просперитет. Интуицията ви е много силна, сънищата са показателни. В четвъртък, петък и събота- показвате на какво сте способни. Вие управлявате и сте капитан на собствения си кораб, внимавайте на къде ще завиете, действията ви после може да се окажат превратни! Дните носят прозрения, голяма яснота по водещи за вас въпроси. В неделя- печелите или получавате подарък-буквално или в преносен смисъл.

 

Козирог – Можете да се концентрирате върху теми относно по-далечното ви бъдеще, защото някаква житейска програма от настоящето е изчерпана или статуквото не ви удовлетворява. Всичко, което препятства успехите или чувството ви на щастие е особено видно през идните дни.

Тенденцията ви дава шанс да направите своя избор и да- различни варианти пред вас съществуват, а полезен ход е да разширите кръга си от познати, от възможности, като действително се опитате да се оттласнете от онова, което вече е изгубило своя смисъл.

Иначе, вие сте един от зодиакалните знаци, които могат действително да преобразят живота си до средата на септември- понякога по принуда, друг път-по желание ,но каквото и да е- трансформациите се отчитат за полезни, оздравителни и във ваша полза!

Понеделник е показателен за „таван” от възможности. Във вторник и сряда няма да ви липсва приятелска или друга подкрепа. Четвъртък, петък и събота могат да се окачествят като превратни или доста „озаряващи”, внасящи значима яснота и по най-тъмните ъгълчета от начина ви на съществуване! В неделя- звездите са на ваша страна!

 

Водолей – Имуществени и/или финансови въпроси стават все по-актуални, налага се да разрешите подобни спорни теми в частта „общи ресурси”, така че да откриете оптимален вариант за тяхното разпределение и без да позволявате подобни теми да застават между вас и любимите ви хора.

Въпреки всичко, напрежението в живота ви не е малко, поради различни гледни точки, но вие можете се справите…

Социалната ви активност е значима, защото е необходимо да стабилизирате позициите си, включително и в чисто материален аспект, понеже съществувате в конкурентна и/или променена сред, в която трябва да се доказвате повече от обикновено.

Тенденциите ще постави мнозина на своеобразен житейски кръстопът, така че  да вземат важни решения.

Сега е полезно да търсите и намирате балансиращи и опорни точки между вас и околните, защото противопоставянето с авторитетни за живота ви личности не е във ваша полза, поне- не, на този етап.

В понеделник с по-голяма лекота постигате намеренията си, но не са изключени и изненади… Във вторник и сряда можете да направите много за по-добрия ви социален статус, имидж и т.н. Дребни действия имат широко отражение-имайте го предвид! В четвъртък, петък и събота  сте под подчертано въздействие на важни за вас личности- разговори и новини с определени лица ви въздействат силно, определят бъдещите ви намерения. Внимавайте, не вземайте емоционални решения. Ако някой е некоректен спрямо вас- ще покаже своето истинско лице! В неделя имате нужда от почивка или предпочитате само компанията на близките ви.

 

Риби – Налага ви се все повече да се борите за „своето място под Слънцето” – в личен и професионален аспект. Изискванията към вас са големи и се покачват, но в оптимален вариант ви мобилизират, надаряват ви с инициативност, борбеност, а постиженията сега и през следващия месец и половина ще се закодират трайно в социалния ви просперитет, имидж-като минимум.

Възможно е тенденции, които са се зародили за пръв път през изминалата есен отново да се актуализират, като към настоящия момент изискват по-голяма настойчивост за благоприятен изход или вид развръзки. Можете да преодолеете натрупани задачи и/или препятствия по пътя ви към успеха- ще са на лице и стимули и нужна доза адреналин, енергия, за да се справите.

Бъдете по-толерантни към ваши партньори-лични и делови, за да не загубите полезни благодетели или съюзници. Ако все пак ескалира напрежение между вас- това ще е сигнал, че недоразуменията са трупани дълго ,следователно ще изискват и повече време, за да утихнат. В друг вариант- можете да се откажете от връзки ,които повече ви натоварват, отколкото а ви радват.

Периодът е подчертано „отрезвяващ” за взаимоотношенията ви, особено през втората част на седмицата. Анализирайте ,насочвайте с визия за по-далечното бъдеще…

Понеделник е подходящ да спечелите материален бонус или морална подкрепа, въпреки че и спонтанни разходи не са изключени. Във вторник и сряда разширявате кръга си на влияние, общувате с повече хора. Интересни новини от хора „стоящи далеч от вас”, а ако пътувате- ще преживеете силни, запомнящи се емоции и срещи. В четвъртък, петък и събота- знакови събития и/или известия, понякога превратни… В неделя- разтоварвате се в приятна компания.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply