Седмичен хороскоп за периода 7-13 Септември

Предстои една много интересна седмица, изпълнена с изненади, предизвикателства и преобразувания в ежедневни процеси- от любовни авантюри и партньорски отношения до служебни ангажименти.

И така, ако до скоро сме били склонни повече да ревизираме своите чувства, да се връщаме към миналото, то вече ще сме повече податливи на една друга тенденция- да демонстрираме ярко своите чувства и преживявания, понякога по един „внезапен” и неконтролируем, бих казала- „разтоварващ” начин. Може да има сцени на  признания в любов, но не е изключено и гневно изливане на натрупани емоции, при условие, че има неразрешени въпроси- в този случай, едва ли ще останат скрити, обикаляни и под повърхността. Ще имаме шанс да разберем какво мислят  за нас, но също така е добре да имаме предвид, че ще преобладава субективната оценка, която да ни подвежда да прехвърляме отговорности ,че и евентуална вина за възникнали проблеми- върху околните. Като минимум- ще спорим, по-лесно ще влизаме в словесни двубои за да отстояваме правата си, но това ще рефлектира трайно върху връзки- лични и делови. Своеобразна „проверка”  на всякакви съюзи. Ако през настоящия период всичко протича  гладко между вас и важни за вас личности, това ще е вид гаранция за хармония  и то за дълго. Ако обаче ескалира напрежение е препоръчително да се замислите за първоизточника, който може да е сигнал за предстоящи недоразумения през идните два месеца в различни вариации и степен, а после- със съответните последици…

Мъжете ще са много инициативни в във всички дела „близки до сърцето им”, ще действат спонтанно и току виж бързо се доберат до своята цел.

Жените ще се насочат към нещо истински ценно за тях, имащо „реална стойност” и могат да го „догонят” до средата на септември.

Страстите продължават да „кипят”, няма да липсват възможности за нови любовни авантюри, също и заздравяване на стари отношения, стига да има и желание разбира се…Цветни, преувеличени чувства, достойни за отиващото си лято, все едно мнозина ще се опитат да наваксат всичко пропуснато в този аспект…

Ако работата ви е свързана с вид рутина, то сега тя ще е затруднена или ще ви натоварва изключително, защото сте по-разсеяни, имате нужда от почивка –на физическо и психическо ниво или поради повишаващи се задачи за изпълнение. За съжаление се оформят и ситуации на „удари под кръста”, че и откровени интриги, внимавайте!

Назряват трансформации /изисквания, условия на труд/ в службата ви и по указание – ще бъдат трайни ,за това насочвайте до колкото е възможно в по-подходяща за вас посока ,като не губите целите си от поглед.

В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, което през следващия месец ще ни превърти пак – към професионална реализация и промени в това поле на влияние, а ако не работите е добре да следвате някакъв по-активен режим на съществуване, за да не се превърти „посланието” в грижа за здравето например…

Ако ви интересуват и политически теми- Новолунието показва, че действително ще се предприемат някакви мерки, които да се отразят основно в здравеопазването, могат да засегнат и онези, които са на ниво „средни специалисти”, заети в обслужващи и бюрократични структури…перспективата се задава сега и е с давност около половин година с пик следващ месец и – февруари, март 2016 година.

 

Овен – Основни задачи за разрешаване отново са в сферата на работата ви, колкото и да не ви се иска, защото подобни въпроси ви натоварват над средното ниво и/или изискват изчистването на някакви недоразумения наместване на пластове, които като тема ще превъртят и през следващия месец.

На този етап е важно да знаете, че ваши партньори- лични или делови ви оказват значимо влияние. Мога да са ви много полезни, но могат и да ви навредят. Вие ще решите дали е целесъобразно да се конфронтирате или чрез дипломатичност да избегнете евентуални недоразумения.

Поставени нови изисквания от страна на важни за вас хора са показателни за теми, които могат да се предъвкват и преосмислят дълго, например през идните два месеца. Но сега- вие ще зададете посоката, според лични нужди и виждания. След това по-трудно ще влияете на перспективи за партньорство, комуникация в приоритетни за вас връзки ,които са на прага на трансформации. Вижте на къде „духат ветровете”, насочвайте…

През цялото време сте склонни да действате много спонтанно ,да изненадвате хора близки до сърцето ви, че и вас самите. Вие сте инициативни и дейни, но само в сфери, доставящи ви удоволствие или носещи преки облаги, иначе губите интерес.

Ако нямате партньор до себе си- няма да ви липсват ухажори или възможност да започнете бурен роман.

Ако сте си намерили половинка в живота, въпреки евентуални спорове, влиянието ви над нея е значимо, како и способността ви да й влияете.

Притежавате доза късмет, благодарение на креативността, инициативността, високия размах на действие, пробуждащ- авторитет и уважение. Така ще е до 25 септември и докато вашият покровител-Марс е в Лъв. Възползвайте се!

В понеделник и вторник се разпилявате между лични, семейни и служебни въпроси, факт, който е способен да ви изкара от равновесие. В сряда, четвъртък и петък преобладава ентусиазмът, огненият ви темперамент е способен да извърши своеобразен пробив към някакво желание. Запомнящи се и ярки преживявания. В събота и неделя се „връщате” към друга реалност, звездите ви „приземяват”, но и ви помагат да вземете практични, полезни решения.

Почивате активно.

 

Телец –  Хора близки до сърцето ви /деца, любовници и т.н./, продължават да са източник на много силни емоционални преживявания по различни поводи- променят се условията около тях, изискват повече внимание, трансформират се взаимоотношенията ви и преминават на друго ниво- различни варианти, но с нюанс на добри перспективи.

В повечето случаи вие имате големи очаквания, а и поводи за радост гордост…нещо ново се оформя на хоризонта  в това поле и се отчита за добро ,въпреки че вие не винаги ще го тълкувате по този начин или поне не всеки, според индивидуалните си виждания, етап на развитие и т.н. Като минимум може да е съпроводено и от доза тревога.

Важното е, че получавате шансове за положителен развой в полето- сърдечни взаимоотношения, дела свързани и произтичащи дълбоко от душата ви.

Силни страсти продължават да кипят и в дома ви- внезапни предизвикателства, но и шанс да изправите вид неуредици- от спорове до ремонти, уреждане на финансови въпроси и то под формата на „алтернатива”.

На работното ви място ескалира напрежение, не се противопоставяйте с влиятелни личности, на този етап можете по-скоро да се съобразявате ,отколкото да предявявате претенции.

В понеделник и вторник разговорите са успешни и конструктивни, преговаряйте през тези дни, ако съществува подобна необходимост. Въпреки че разяснителни разговори така или иначе са доста вероятни.

В сряда, четвъртък и петък обществените ви и социални изяви зависят повече от одобрението на околните, в частност- подкрепа и одобрение от страна на семейството. През тези дни можете да научите тайна или да си изясните нещо, което сте пренебрегвали до този момент. В събота и неделя е Новолунието ,което е много показателно за следващия близо месец, а понякога и полугодие. Набележете всички силни и слаби звена в сферата свързана с – романтични връзки, деца, насочете ги в по-подходяща посока и не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе…

 

Близнаци – Водеща тема по различни поводи продължава да бъде вашият дом, семейство, битови условия на съществуване или пък имотни въпроси за разрешаване. В това поле настъпват промени, които изискват повишено внимание и могат да се отразят на цялостния ви статус и имидж. От друга страна, успешното им разрешаване ще е гаранция за просперитет или важна основа ,база върху която да стъпвате иначе може да ескалира някаква неяснота относно всички бъдещи проекти ,включително и кариерно развитие.

Може би не всичко е според очакванията ви, но през тази седмица можете да разберете коя част от това поле е реалистична, съответно-не. „Реалистичната” много бързо ще се трансформира и придвижи в нова посока. Като цяло получавате шанс за разширение, положителни промени ,но за сметка на други индивидуални приоритети, които ще „увиснат”, поне на този етап.

Към какво да се ориентирате и на какво можете все пак да разчитате- това са близки и роднини. Чрез тях на този етап можете да осъществите значима част от намеренията си, можете да ги използвате като „трамплин” към лични цели, но в замяна- да се съобразявате повече с тях. Като цяло сега и за дълъг период от време /около две години и половина/, вашите партньор и/или важни авторитети ще играят ролята на „ограничител”, поставящ допълнителни изисквания и условия,  а едновременно с това- стабилизатор…До каква степен- ще зависи от склонността ви да се съобразявате повече с другите, да отговаряте на техните изисквания, да се съюзявате ,а не обратното.

През целият период водите много емоционални разговори. Приятели и колеги ви изненадват, а ако нямате половинка в живота си- можете да я откриете бързо, нещо като „любов от пръв поглед”, особено, ако пътувате. Пътуванията между впрочем ще ви зареждат доста емоционално, такива са възможни- за удоволствие или по работа.

Разкривате някаква истина-полезна информация, разяснителни разговори…

Склонни сте обаче да спорите или да се конфронтирате с хора близки до сърцето ви- деца, любовници…На този етап това не е препоръчително, защото не е изключено от „клечка да стане мечка”. В друг вариант- разбирате нещо, което ще ви повлияе силно.

В понеделник и вторник – печелите подкрепа, внимание или чисто материални придобивки. В сряда, четвъртък и петък- информационният поток е най- усилен, изненади. В събота и неделя е Новолунието, което ще ви покаже бъдещи тенденции относно дом и семейство, подходящо е да ги направлявате сега и през следващите две седмици в една по-подходяща посока.

 

Рак – Социалната ви активност е нараснала значително- по желание или принуда. Вие комуникирате с много хора, които да ви носят ползи, да се превръщат в „мост” към собствените ви желания. Същевременно е възможно това поле или узнатото да внася смут в душата ви, в друг вариант- пазете се от измами, преувеличения, „отсявайте сеното от плявата”- не всичко е такова каквото изглежда, възможно е да ви мамят- несъзнателно или умишлено.

Ескалира и паралелна необходимост от разяснителни разговори с ваши партньори- лични или делови. Това може да са теми, които да „предъвквате” през следващите два месеца, а може и да си ги изясните сега, но чрез вид компромис и баланс- между собствените ви желания и виждания и тези на „другия”. Не забравяйте, че това ще се превърне във фон за дълго- насочвайте според целите, а не емоциите.

През цялата седмица съществува шанс да спечелите нещо и то по един неочакван начин. В повечето случаи то ще ви донесе и някакво морално удовлетворение, а може и финансово, особено в сряда, четвъртък и петък.

В понеделник и вторник привличате внимание, вие сте под светлината на „прожекторите” по различни поводи. На повърхността изплуват всички преживявания, възможно е да си ги „излеете” чистосърдечно. В събота и неделя е Новолунието ,което ще превърти общуването между вас и важни за вас хора на ново ниво през идния лунен месец като минимум.

 

Рак – Социалната ви активност е нараснала значително- по желание или принуда. Вие комуникирате с много хора, които да ви носят ползи, да се превръщат в „мост” към собствените ви желания. Същевременно е възможно това поле или узнатото да внася смут в душата ви, в друг вариант- пазете се от измами, преувеличения, „отсявайте сеното от плявата”- не всичко е такова каквото изглежда, възможно е да ви мамят- несъзнателно или умишлено.

Ескалира и паралелна необходимост от разяснителни разговори с ваши партньори- лични или делови. Това може да са теми, които да „предъвквате” през следващите два месеца, а може и да си ги изясните сега, но чрез вид компромис и баланс- между собствените ви желания и виждания и тези на „другия”. Не забравяйте, че това ще се превърне във фон за дълго- насочвайте според целите, а не емоциите.

През цялата седмица съществува шанс да спечелите нещо и то по един неочакван начин. В повечето случаи то ще ви донесе и някакво морално удовлетворение, а може и финансово, особено в сряда, четвъртък и петък.

В понеделник и вторник привличате внимание, вие сте под светлината на „прожекторите” по различни поводи. На повърхността изплуват всички преживявания, възможно е да си ги „излеете” чистосърдечно. В събота и неделя е Новолунието ,което ще превърти общуването между вас и важни за вас хора на ново ниво през идния лунен месец като минимум.

 

Лъв – Приключихте периода на преоценки, който се е имплантирал в начина ви на мислене, особено по отношение на онова, което отчитате като „ценно” за вас.

То е придобило нова стойност, но не само. В резултат на подобни провокации, вие също сте трансформирали нещо в себе си, до степен- околните да ви възприемат с „други очи”. Сега продължавате смело напред към нови и високи цели, изкарвате всичко на повърхността, понякога демонстративно и безапелационно. Мнозина от вас трудно ще владеят чувствата си, ще реагират спонтанно- в изказ или вид инициативи, предприети действия към високи цели ,които между впрочем могат да се развият бързо и да отворят нови и по-широки хоризонти пред вас- в пряк или преносен смисъл. Едни могат да решат да пътуват, други да придобият нова и по-висока квалификация, трети ще използват вид електронни „посредници”- телефони, интернет, за да постигнат цел.

Като цяло ви предстоят много цветни и ярки преживявания. Докато Венера ви закриля / до 9 октомври/, вие сте закриляни от „малкото щастие”, печелите по-лесно симпатии и внимание. През това време може да трансформирате нещо в себе си- външен вид, приоритети, това, което харесвате в себе си или в околните и то ще се закодира за дълго..

Докато Марс е във вашия зодиакален знак /до 25 септември/, вие създавате нова енергийна програма, върху която да стъпвате през следващите близо две години, разбира се всичко ще зависи от нивото на инициативността и предприемчивостта ви ,а на този етап те са способни да отключат по-високи „етажи”…

В понеделник и вторник сте твърде емоционални и трябва да се пазите от грешки. Същевременно имате шанс да се доберете до някаква алтернатива, за която дори и не сте подозирали. В сряда, четвъртък и петък – звездите са на ваша страна, възползвайте се! В събота и неделя се пазете от финансови загуби. Новолунието през тези дни ви показва „пробойните”, къде изтичат парите ви, силни и слаби звена в материалното ви положение, което трябва да стабилизирате и през следващия месец.

 

Дева – Вие вече трябва да усещате благотворното влияние на Юпитер, който ако не на събитийно ниво, то от гледна точка на начин на мислене-идеи и после съответни перспективи, постепенно и през следващата една година ще ви помогнат да се изкачите на по-високо социално ниво. Много е важно да имате идеи и желания. Съставете си план- график, а звездите ще намерят начин да ви го изпълнят.

До края на годината Юпитер ще „лети” през вашия зодиакален знак и вие много бързо ще трябва да се адаптирате към някакви нови условия, предизвикателства, но и възможности, на които между впрочем да разчитате години след това.

Слабо звено са ваши партньори-лични или делови. Трябва много да внимавате, така че да не позволявате да се възползват от вас, а в друг случай това става доброволно- чрез грижа, внимание, че и изтичане на чисто финансови ресурси. Те могат да са и по друг повод- за деца например, любовници, ако имате такива и/или удовлетворяване на ваши нужди, които да подобрят самочувствието ви…

Все още сфери, които са извън полето ви на влияние и/или зад гърба ви- в пряк или преносен смисъл, са повод за силни емоционални преживявания. Това може да е тайна връзка, опит за алтернативни начини за печалба, включително и като се разчита на „чужди ресурси”, хора стоящи далеч от вас- в пряк и преносен смисъл. Всички те през тази седмица получават „зелена светлина”, шанс за успешна реализация.

В понеделник и вторник- приятели се сещат за вас, можете да разчитате на околните. В сряда, четвъртък и петък можете да сбъднете съкровено желание. В събота и неделя е Новолунието, което е от особена важност за вас- през следващия месец, вие можете да превъртите колелото на Съдбата напред и според вашите очаквания. Вие ще сте и „моторът”, всичко ще зависи от собствените ви желания…

 

Везни – Към настоящия момент вие получавате много ценна подкрепа от приятели, колеги…Дори и да има такива ,които да се конфронтират с вас поради вид конкуренция или друго, веднага се появяват и такива, които да ви подкрепят, а понякога и по един неочакван начин.

Вашите партньори се държат доста непредсказуемо, но преобладават шансовете…Ако искате да подобрите социалния си статус, че и да извършите своеобразен скок нагоре- към цели /професионални или лични/, можете да го направите като разчитате на „другите” ,те се явяват „мост”, но „въжен”, по-подвижен и неустойчив, имайте го предвид, възползвайте се, но внимателно, без излишни рискове и резки движения- в пряк и преносен смисъл.

Вие сте на път да приключите житейски цикъл, така че звездите ви дават различни „сигнали” какво следва да оставите зад гърба си през следващата една година- човек или обстоятелство с приоритетно влияние в живота ви, начин на съществуване?

Каквото и да е, то ще се превърти и през следващия месец като тема, а през това време се създават тенденции за следващото полугодие…

Информационният поток е също доста усилен, вниманието ви привличат теми свързани с дома или семейството ви. Обсъждат се въпроси ,които да внесат значими трансформации в това поле или да са фон през септември и октомври като минимум.

Не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте до колкото ви е възможно особено в събота и неделя ,по време на Новолунието.

В понеделник и вторник – дребни действия имат широко отражение, някой от вас ще научат тайна, други ще се доберат до допълнителни ресурси – материални, морални /под формата на подкрепа/. В сряда ,четвъртък и петък- по различни поводи растат популярността и авторитетът ви. Привличате внимание-няма да ви липсва компания. Изненади!

 

Скорпион – Вашият имидж се променя поради промененият ви начин на мислене- приоритети в живота и подходът към тях или директно- трансформирани задължения, социални позиции, които заемате. На този етап и до средата на октомври, вие имате уникален шанс да се изкачите стъпил  нагоре по йерархичната стълбичка, но не без подкрепа, а и вид конкуренция, която между впрочем ви стимулира повече, отколкото вреди.

Променяте положението си в колектив или приятели. Някой от тях ще заемат специално място и то за дълго, но други ще ви разочароват, защото ще ги отчетете като ненадеждни най-общо казано. А в друг вариант- използват ви за утеха или по други поводи…

Вижте, анализирайте, ще имате подобен шанс. Понякога той може да е свързан с научаването на тайна или подробности стоящи зад гърба ви…

В понеделник и вторник притежавате доза късмет, имате силно въздействие върху околните. В сряда, четвъртък и петък ежедневието ви е много динамично, изпълнено с предизвикателства и шансове едновременно. Дребни действия имат широко отражение. В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания.

 

Стрелец – Септември и октомври са ключови за социалния ви статус- кариерно развитие, брак, домашни условия на съществуване. Те се променят, а сега получавате „първи сигнали” за посоката, която ще ескалира през февруари март и после пак септември 2016 година.

Трансформациите ще се запечатат трайно върху начина ви на живот, те могат да доведат до изкачване по йерархичната стълбичка или постигане на успехи над средното ниво, но благодарение на поемането на повече отговорности, а понякога и едното /кариерата например/ ще е за сметка на другото или обратно.

Вашият чар и въздействие върху околните е повод за много вълнения и емоции. Ако не сте обвързани – ще привличате ексцентрични ухажори, които да ви изненадват, но и вие ще действате по един „внезапен” начин.

През тази седмица отново се появяват харчове извън нормата, които дестабилизират бюджета ви и нека поне да са оправдани, а като минимум- да ви носят добро настроение и радост чрез хубави покупки и развлечения с приятели. Но ако са свързани с даване на пари на заем, да знаете, че трудно ще си ги върнете после…

Понеделник и вторник са трансформиращи, емоционални и значими като отражение върху имиджа ви. В сряда ,четвъртък и петък преобладава ентусиазмът, че и късметът. Вие сте пробивни и целеустремени. В събота и неделя може да вземете важни решения или да ги обсъдите с близките си.

 

Козирог – През тази седмица може да влезете в остър диспут относно водещи теми в живота ви. Онова, което искате вие, не винаги ще кореспондира с действителността, но в периода на Дева, вие имате достатъчно ресурси, за да се справите с предизвикателствата, дори и понякога да ги търсите извън близкото ви обкръжение.

Като цяло хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, започват да играят някаква приоритетна роля. Вие можете да спечелите от взаимодействието ви с тях, но това е преплетено и с някакъв нюанс на завишена тревожност, а може и неяснота, която ви обърква в намеренията…

В понеделник и вторник сте динамични, популярността ви расте. Подходящо време да потърсите и получите подкрепа, да изгладите евентуални недоразумения между вас и любими хора. В сряда, четвъртък и петък печелите от „чужди ресурси”- морални /подкрепа/ или чисто финансови. В събота и неделя пътуванията ви разтоварват, имате желание и нужда да се отдалечите от текущи въпроси…

 

Риби – Вашата популярност расте, както и способността ви да влияете на околните. Вие привличате ярки  партньори или вид покровители, въпреки че не винаги те ще покриват всичките ви високи изисквания. В друг вариант се заплита нещо неясно, силно емоционално, поради нови условия около вашата връзка.

Важното е да знаете ,че можете да насочвате взаимоотношенията си сега в една по-подходяща за вас посока, а и така е редно, защото така или иначе никога и нищо не остава „същото”, а септември и октомври ще са ключови за перспективите във важни за вас връзки и вие в по-голяма или малка степен вече усещате „ ветровете на промяната”…

В понеделник и вторник притежавате доза късмет, мнозина от вас се чувстват в свои води- с лекота общувате и утвърждавате мнението си. В сряда, четвъртък и петък ежедневието е доста натоварено, но води и до реални постижения, а понякога и – чисто финансови постъпления, които ще възникват като внезапна възможност, бонус, поощрение… В събота и неделя е подходящо да заздравите връзката си с вашата половинка, с човек близък до сърцето ви ,ще има такива указания, но и шансове …

 

 

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимки: informiran.bg

 

No Comments Yet

Leave a Reply