Седмичен хороскоп за периода 7-13 Май

Лайтмотив за новата седмица си остава материалното ни благополучие, защото разходите са нараснали, понеже преобладават практичните оценки, които ни подтикват да си правим равносметки, да вземаме съответни мерки, така че да повишим или подобрим начина си на съществуване-общо.

В този процес социалната активност постепенно ще нараства, ще се оглеждаме за алтернативи, можем да използваме всякакви методи, някой- дори хитрост или манипулации, но те бързо ще бъдат разгадавани и няма да водят до очакваните резултати, а в друг вариант- ще разкриваме тайни, евентуални „пробойни“ , в които изтичат ресурсите ни /материални, морални/  и ще бъдем все по-безкомпромисни към тях.

Целият май, както съм казвала вече, обещава да е доста динамичен, ще преобрази живота на мнозина, а сега- „ветровете на промяната“ се усилват, усещат все по-ясно- като посока, която ни влече или пътища, които установяваме, че се затварят или разбираме по различни поводи, че нямат потенциал за бъдещо развитие.

Нараства желанието за вид трансформации, да оставим нещо зад гърба си, а може това да се случва по принуда и с елемент на изненада, особено видно е това през последните дни на периода, подчертано-в неделя…Всичко, с което се разделим през това време има окончателен характер или поне е невъзможно да се върне в същия вид.

Преговори се водят трудно, не е изключен сблъсък на интереси, в който трябва да се търсят-намират компромиси. За да избегнем по-сериозни конфликти, рязко попадане в обновена ситуация, в която или ще делегираме права и задължения /в един по-широк смисъл/ или можем да продължим сами, но със съответните последици…

В личен план- препоръчително е всеки да открие обединяваща цел с близкото си обкръжение, погледът устремен напред, а не един в друг и с вид претенции, ще канализира тази мощна енергия по оптимално позитивен начин.

В обществено значим аспект- задават се преобразувания в банковия сектор, парични потоци, за сега получаваме „първи сигнали“, те ще придобият по-ясни очертания и осезаем характер през втората част на май.

Който успее да се ориентира бързо – ще извлече големи ползи в точния момент и на правилното място. Важни за реализацията на намеренията ни е да бъдем информирани, да преговаряме, да създаваме връзки…

В любовта- чувствата се филтрират от разума, същевременно- с лекота започваме и прекратяваме отношения, мнозина могат да се увлекат от флиртове, но с неясно или съмнително продължение…

Истинско ново начало и вид обновление- можем да очакваме едва от следващия понеделник, когато е Новолунието, на този етап е подходящо да се ориентираме, да направим избор, предстоят развръзки, онова, което няма място в живота ни- ще си отиде, ако –не на събитийно ниво, за което не сме готови или не е настъпил моментът, то поне на идейно и влияещо на линията на поведение и т.н.

Овен – Обмисляте важни решения, които могат да преобразят социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения или имидж като минимум, тенденцията обхваща предимно родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.

На този етап не е подходящо да предприемате нещо ново, а по-скоро да изберете посоката на бъдещото си развитие, което ще засегне материалното ви положение, сигурност-в един по-широк смисъл. В този процес може да решите да оставите нещо зад гърба си, тенденцията се усилва през втората част на периода и е съпътствано от елемент на изненада. Оригиналните ви идеи могат да се превърнат в реалност, така че трябва внимавате какво си пожелавате.

Ако се разделите с хора или вид обстоятелства през последните дни, особено в неделя- това вероятно ще придобие окончателен характер. Опитайте се да избягвате конфликти, освен, ако не сте готови за всякакви последици.

Разходите ви растат, а можете да попълните пропуските, загубите, точно- като си сътрудничите, помислете и се концентрирайте в това направление.

Социалната ви активност е значима, чувате приятни, интересни новини, ако има нещо некоректно или тайно обаче- то ще бъде разгадано с по-голяма лекота.

Телец – Водеща тема са партньорските ви отношения като през настоящия период могат да се случат събития, които да внесат по-голяма яснота и то за по-далечна перспектива, можете да зададете тон на бъдещи тенденции като изчистите евентуални недоразумения.

Може да сте склонни обаче да преувеличавате и хубаво и лошо, ако е хубавото- вероятно всичко е наред, но все пак е добре да внимавате от „нищо да не стане нещо“ във връзките ви и то по един неочакван начин.

През тази седмица можете да узнаете някаква тайна, ако има скрити процеси, особено такива, които касаят хора стоящи далеч от вас, договори, че и юридически казуси, евентуални пътувания, то те ще придобият нов характер и то с елемент на изненада. На този етап все още може да изпитвате известни колебания, да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, но събитията от втората част на седмицата и особено в неделя- ще ви дадат голяма яснота и ще ви насочат. Ако оставите нещо зад гърба си, то ще има окончателен характер…

У мнозина ескалира желанието за свобода- в един по широк смисъл и това ще се усети в реакциите ви.

Склонни сте да харчите повече, но нека да е целесъобразно…

Близнаци – Близкото ви обкръжение ви указва значимо въздействие- върху решенията, които можете да вземете, че и върху материалното ви състояние.

Под подобно въздействие през настоящия период можете рязко да промените някой връзки или направо да смените средата си на съществуване. Ще има хора, които да ви подкрепят, да ви дават интересни, оригинални идеи, от които да се възползвате, но също и такива- с които можете да се въвлечете в конфликти. Ако оставите някой зад гърба си, през последните дни и особено в неделя-това ще има окончателен или трудно отменяем характер.

Приятели и колеги ви изненадват, може да са проводник на колебания, своеобразен избор…

Венера все още ви закриля, чрез нея можете да сбъднете свое съкровено желание, но може да се подведете и да действате по-скоро лекомислено и със съответните последици- внимавайте! Ако вашите представи са неточни или създавате подобно впечатление- скоро това ще бъде разгадано и по-скоро ще доведе до разочарования.

Ежедневието ви е доста натоварено, подтиква ви да си пренаредите приоритетите така, че успявате да се справяте с текущите ангажименти. Подходящо време да решите- как да се справяте по-успешно на работното си място, дали да продължите напред с вид обновление в този сектор или да се върнете назад.  Движете се според течението, реагирайте „на момента“ и няма да се изгубите…

Рак – Вероятно трябва да вземете някакви важни решения относно социалния ви статус-генерално, а в този процес се нуждаете от партньорска подкрепа, налага се да се съобразявате с влиятелна личност от близкото ви обкръжение, да достигнете до консенсус.

Не винаги това ще е лесно, възможна е ескалация на напрежение, което е продуцирано от различни интереси и нека това напрежение прерасне в разяснителни разговори, които ще ви помогнат да видите общите и скрепващите звена, а не тенденцията да се превърти в трудно потушим конфликт. Ако всичко е наред през втората част на периода и особено- неделя, значи- между вас и близък за вас човек- всичко е наред.

Периодът е важен за общественото ви положение, вероятно ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните и така е правилно, одобрението и подкрепата до която се доберете ще се превръща в стабилна база на израстване.

Вие вероятно изпитвате някой колебания в чувствата си, те може да са по-хладни от обикновено, но периодът е подходящ да размислите, съвсем рационално и от дистанция да прецените и да сте наясно със собствените си желания и преживявания.

Лъв – Вие се борите за своето място под Слънцето и успявате да си завоювате по-престижни позиции с упоритост, като демонстрирате най-доброто от себе си и сте максимално мобилизирани.

Все пак, ако не всичко протича според очакванията ви, тогава в душата ви ще ескалира напрежение, което може да ви подтикне да действате спонтанно и крайно. През тази седмица получавате първи сигнали за някакви преобразувания на работното ви място, те може да изискват от вас да разширите знанията си, в друг вариант- може да попаднете под въздействието на авторитетна личност и ако не одобрявате нейното поведение, тогава може рязко да решите да промените професионалната си реализация.

Ако през тази седмица скъсате връзки или договори, не бива да съжалявате- това ще има оздравителен ефект върху вас- буквално и в преносен смисъл.

Ако водите юридически дела- те ще потичат с елемент на изненада, бъдете подготвени с адекватна подкрепа.

Хора стоящи „далеч от вас“- буквално или в преносен смисъл, са проводник на трансформации, като минимум ви въздействат така, че вие може да сте изправени пред своеобразен избор. Важното е, че ще имате избор, остава той да бъде оптимален за вас.

Дева – Вие успявате да „минете между капките“ или да извлечете ползи дори и от най-заплетени ситуации, особено онези, които касаят любими хора, деца, творчески проекти или бизнес.

Все пак това струва не малко усилия, че и чисто финансови ресурси. През втората част на седмицата може да извършите някаква крупна инвестиция в любими хора или начинание, то носи елемент на риск, има окончателен и силно преобразуващ характер, така че трябва да бъде много внимателно преценено като риск или бъдеща перспектива на развитие.

Можете да преобразите материалното си състояние, посоката силно зависи от подкрепата, която получавате или отказът от такава, явно- трябва да се стремите да градите връзки, а не обратното.

Бъдете внимателни при взаимодействие с данъчни, банки, застрахователни дружества, по възможност-бъдете изрядни и не задлъжнявайте.

Везни – Най важните събития сега се случват в дома и семейството ви, фонът ви на съществуване се променя по външни и независещи от вас обстоятелства, например- ескалират трансформации около ваш партньор и те се отразяват на вас самите. Каквото и да е, сега е моментът да насочвате конструктивно, а тенденциите, които ще създадете после ще ви влияят дълго.

В оптимален вариант- налага се да инвестирате в дома си, да уреждате имуществени или наследствени казуси и можете да канализирате събитията в оптимално подходяща за вас посока-сега.

Все пак, нека това да се случи на базата на диалогичността и без да позволявате евентуални различия между вас и близкото ви обкръжение да прераснат в конфликти.

Обстоятелствата рязко могат да се променят през последните дни и с елемент на изненада, който ще ви освободи от своеобразен товар, като минимум- ще ви даде по-голяма яснота  по ключови приоритети.

Занимават ви по-далечни хоризонти на развитие и/или идеи за пътувания, премествания и/или това са хора „стоящи далеч от вас“, които ви влияят силно, извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм, обсебват вниманието ви или правят мечтите ви по-ярки, вероятно и не без причина.

Скорпион – Седмицата акцентира върху социалната ви активност, която трябва да утвърди авторитета вина работното място, в този процес получавате знакови новини, които могат да ви изведат на по-престижни позиции, ако това е невъзможно според позициите, които заемате, тогава трябва поне да получите своеобразно морално удовлетворение. Ключът за успехите ви е получаването на подкрепа и одобрение от страна на влиятелни личности следствие на собствените ви качества, които демонстрирате.

Ако ескалира напрежение между вас и власт-имащи обаче, тогава може да решите рязко да промените кариерното си развитие.

При всички случаи- се препотвърждават договори или се късат, ако това не е вашият път на развитие и ако не-веднага, то до средата на май, като някой от вас могат да получат други и по-съблазнителни предложения за развитие.

Партньорските отношения са друга фокусна точка- предстоят ярки емоционални преживявания, те могат да бъдат леко преувеличени и нека- да е в положителен аспект, сега е моментът да ги насочите така, както вие искате, а после тенденциите, които създадете ще ви влияят дълго и през идните месеци. Обсъждат се и се „осветяват“ по-далечни перспективи на развитие.

Склонни сте да харчите повече- за хоби или любими хора и ако инвестицията е добре преценена, вероятно-всичко ще е наред.

Някой Скорпиони са под особеното влияние на любим човек и могат да сътворят чудеса от храброст или от глупост..

Стрелец – Ежедневието ви е извън обичайния ритъм поради паралелни или допълнителни ангажименти, включително и такива, които не са намерили своето решение в миналото и сега- трябва да доведете до успешен край. Звездите ви надаряват с алтернативи за развитие, въпрос на избор е-дали ще ги предпочете или-не.

Предстоят важни събития, които касаят любими хора-от партньори до деца, ако имате такива. В друг случай- това е бизнес, който е на път да смени своя облик по външни и независещи от вас причини. Помислете как да обновите този сектор, за да ви носи удовлетворение, че и да избегнете провокации, на които трябва да реагирате в последствие. Усещате все по-силно на къде „духат ветровете“, особено показателни са последните дни от седмицата, подчертано- в неделя. Не са изключени и изненади и нека те бъдат само позитивни.

Можете да разчитате на добронамереност от страна на вашето семейство и въпреки всичко- ако средата ви на съществуване е съпътствана с нещо неясно, недоизказано, то ще се прояви, така че да го коригирате. В друг случай- близките ви имат нужда от повече внимание, дори –грижа, не позволявайте нещо скрито да ерозира взаимоотношенията ви.

Козирог – От доста време звездите ви подтикват към вид трансформации в дома ви, тенденцията се усилва през тази седмица и в края на периода ще отключи- важни решения, разяснителни разговори, премесени с елемент на изненада, но и възможност- да се наместят пластовете под краката ви по един бърз и неочакван начин, дори и това да е съпътствано от малки или по-големи „земетресения“-образно казано, но такива, които ще снижат напрежението и ще имат оздравителен ефект.

В този процес- вие трябва да проявявате по-голяма толерантност, в последно време в душата ви тлее неудовлетворение, което отключва силна воля, но и безкомпромисност, нека да е в съчетание и с толерантност, диалогичност, без разбира се- да губите интересите си от поглед. Балансът във всичко горе-споменато ще ви утвърди като лидер, но може да сбъдне и най-смелите ви мечти.

Близкото ви обкръжение е повод за силни емоционални преживявания, може да ви подкрепи и да е като трамплин за успехи над средното ниво, понякога очакванията ви може да се окажат преувеличени, за да избегнете подобен негативен развой е полезно да не се предоверявате, а контролирано да насочвате и преумножавате тази подкрепа…

Водолей – Домът, семейството, повишението на комфорта ви на съществуване са толкова важни, че могат да укажат влияние на социалния ви статус- генерално. Например, може да изпитвате колебания по кой път да поемете в кариерното си развитие, а това се обсъжда, влияе от мнението на най-близките ви хора. В друг случай- ескалират битови или имуществени казуси, които изискват да разпределяте времето си така, че да не пренебрегвате нито една сфера от живота си, поне- акцентирате в хармонизирането на домашната атмосфера.

Не е изключено да възникнат и някой разяснителни разговори с партньора ви, които ще очертаят по-далечни перспективи на развитие в общото ви съжителство и т.н., същевременно- точно сега е моментът да въздействате, да насочите тенденциите в този сектор в една по-положителна посока, като не отстъпвате от интересите си, но ги съгласувате с любимия човек…

Възможно е да съществуват приоритети, които са натрупани като неразрешени казуси от миналото, нещо, което е извън контрола ви или е под формата на скрити процеси, които постепенно ескалират с пик от информация, новини, дори изненади през последните дни и подчертано- в неделя. Като минимум- разбирате с какво следва да се разделите, какви нови алтернативи се очертават, на които ще можете разчитате и развиете в бъдеще…

Харчите повече за любими хора или хоби и нека това не е повод за недоразумения, а нещо планувано и скрепващо обстоятелство.

Риби – Информационният поток през цялата седмица е много усилен, очертава по-далечни перспективи на развитие във връзка с договорни отношения, евентуални планове за пътувания, премествания или пък юридически казуси, ако това ви интересува.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да са успехите ви, особено, ако инициирате общуване с хора извън близкото ви обкръжение, които са способни да разчупят границите на възможното пред вас.

Околните ви указват силно въздействие, връзките, които създавате или укрепвате може да са повод да преобразите материалното си състояние и да спечелите нещо значимо. Ако ескалират недоразумения с влиятелни личности обаче, това може да се превърне в повод и за загуби или необходимост да се преориентирате към други източници на доходи.

Финансовото ви състояние може рязко да се промени, дори с елемент на изненада, все пак вече усещате „ветровете на промяната“, сега е моментът да въздействате и насочвате, за да не пропуснете шансове, но и за да се предпазите от загуби. Показателни са последните дни, подчертано- неделя.

В дома и семейството ви можете да разчитате на добронамереност, въпреки че ако има нещо недоизказано или разминаващо се с очакванията ви- то също ще стане особено видно. В основата могат да бъдат вид инвестиции в дома и семейството, които „точат“ средства и нека това не е повод за недоразумения, напротив- тяхното изчистване чрез конструктивни разговори.

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply