Седмичен хороскоп за периода 7-13 Август

Седмицата ще бъде изпълнена с множество разнообразни ангажименти. Не всички от тях ще бъдат делови, но определено е по-важно да обърнете внимание именно на тях. Така ще си гарантирате по-сериозна финансова свобода, след като докарате нещата до край. Не се колебайте да поемате рискове, дори околните да ви предупреждават да не го правите. Нещата ще се развият във ваша полза и това ще ви се отрази повече от благоприятно. Приятел може да има нужда от вас. Отделете време за да вникнете в нещата и да изразите своята подкрепа!

Каквото трябва направете за да се справите с въпросната ситуация!

Овен – Нищо лошо не ви очаква, но и не приспивайте вниманието си напълно. Следете за ефекта от думите и делата си. Възможно е да засегнете нечии интереси и това да се отрази на взаимоотношенията ви. За изпълнението на целите ви са нужни сили, подготовка и здрави нерви. Нищо от тях не ви липсва, но делата ви ще се придвижват с бързина, независеща от вас. Бъдете търпеливи и разумно следвайте хода на времето. Постоянството ще ви изведе до желаните резултати, правейки ви по-мъдри и психически устойчиви. За финансовото ви състояние може да се говори, като за променлива величина, която в различните моменти клони ту в една, ту в друга посока. Сигурно е, че това няма да ви депресира, но харчете разумно. Бързото ви забогатяване за сега се отлага, за това бъдете предвидливи. Съсредоточете енергията си върху близките си и нуждите им. Свързват ви нежни чувства и заради тях ще пренебрегнете личните си интереси. Приятелите ще ви покажат, че не сте забравени, сбирки и раздвижвания ще имате в края на седмицата.

Телец – Според възможностите си ще търсите изход от кризата и ще удвоите усилията си върху конкретните проекти, над чиято реализация работите. В известен смисъл ще бъдете облагодетелствани благодарение на познанствата си и с тяхна помощ ще постигнете по-бързо целите си. До решения, подобряващи положението ви ще стигнете и след по-задълбочен анализ на обстоятелствата, довели ви до тук. Не сте от хората, които правят нещата импулсивно, но така или иначе те вече са факт. Няма да ви липсва и късмет, но там, където сте дали заявка за участие и сте показали активното си присъствие. Покажете уважението си към онези, които ви подкрепят и помагат, и не изостряйте обстановката с претенциите си. Много хора разчитат на вас, за това бъдете полезни и няма да съжалявате. Хубави вести ще направят живота ви по-добър.

Близнаци – Развивайки идеите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота си. Подобрявайки ефективността си, ще повишавате и печалбите във всяка една сфера на интересите ви. Ще се радвате на добър прием, а благоприятната тенденция и подема в делата ви ще продължат и занапред. Възползвайте се и не спирайте да търсите и желаете най-доброто за себе си, разбира се, разчитайки преди всичко на своите сили. Ще запазите доброто си настроение и ще продължите да привличате интереса върху себе си с уменията и качествата, които притежавате. Като добри ръководители, ще насочвате работата на подчинените си към позитивни промени, водещи към подобряване на бита. Явяващите се на изпити ще се покажат подготвени и ще остават удовлетворени от публичните си изяви. В състояние сте да покажете на света ново мислене, давайки тласък в развитието на много начинания. Почивката ви ще е пълноценна, като повечето неща около вас.

Рак – Шансовете ви за просперитет, както в материалната сфера, така и в личните ви дела се повишава с всеки изминат ден. Динамиката на ежедневието ще налага промени и ще ускорява срещи с хора, които могат да са ви полезни във вашата активност. Заредени сте с положителни очакванията, но трябва да проявите лоялност и коректност към партньорите си и към всички, с които общувате. Следвайки това правило ще си спестите много главоболия. Здравословните проблеми по-малко ще ви тревожат, сякаш разбират, че момента не е подходящ за тях. Не взимайте страна в конфликти, които не са ваши и така ще запазите добрия тон около себе си. За много от вас се очертават пътувания, някои от които са свързани с чужбина. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план.

Лъв – Добри финансови приходи ще ви върнат усещането за полезност и ще ви помогнат по-добре да планирате предстоящото. Изпълнени сте с идеи и проектите, по които ще започнете да работите ще покажат разумността на действията ви. Умението ви да сте внимателни в детайлите ще ви помогне да преодолеете препятствията и да стигнете по-скоро до целта си. В процеса на работа са възможни разногласия с другите, но не ги пренебрегвайте заради смелостта им да бъдат себе си. Съвместното ви сътрудничество ще ви донесе повече. До вас ще има човек, който ще ви разбира и подкрепя. В това отношение сте измежду щастливците. Разпознавайте знаците, които съдбата ви праща, те ще ви насочват и помагат. За здравето си трябва да полагате по-специални усилия, поне някои от вас. То е дар, за който трябва да се грижим.

Дева – Като сърцати и енергични хора ще се отнасяте еднакво отговорно както към деловите си ангажименти, така и към личните си изяви. Ще организирате и подготвите предстоящо събитие, което ще добие обществена значимост. Няма да бъдете сами в усилията си, в своя подкрепа ще имате много хора, близки по мислене и енергия на вашата. В професионално отношение, както и в бизнеса, любовта и семейството ви очакват позитивни промени. Предстоящо пътуване ще ангажира част от времето ви, но с желание ще му се посветите, защото очакванията ви са големи. При някои от вас са възможни здравословни неразположения, причинени от преумора и стрес. Вярвайте повече в себе си и в правилността на това, с което се захващате.Щом вече сте го решили, ще го направите по най-добрият възможен начин, в това никой няма съмнения. Ще се почувствате привлечени от някой или нещо и това ще ви накара да полетите нагоре. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план.

Везни – С рутина ще ръководите работата на хората от обкръжението си, така щото да приключите започнатите задачи в срок и качествено. Усилията ви няма да останат незабелязани, ще се радвате на засилен интерес, проявен към вас и качествата ви. Делово предложение ще ви накара да потърсите професионален съвет и да анализирате ситуацията. Енергията и нужните средства ще ви стигнат, за да разгърнете силите си в повече посоки. На други от вас им предстоят пътувания, срещи с непознати места и хора. Общуването с тях ще повиши способността ви да откривате нови възможности и перспективи. Възможно е не всичко да върви гладко, за това, ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите. Говорете аргументирано и не позволявайте на емоциите да пречат на оценката ви. Запазете добрия тон в общуването си и се усмихвайте по-често. От това ще спечелите вие и ще помогнете на света да стане по-добър. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план.

Скорпион – Повечето от вас ще поставят личните си проблеми на преден план и ще работят за преодоляване на възникналите препятствия. Вътрешното ви усещане за нещата няма да ви подведе, доверете са на интуицията си и следвайте интересите си. Едно запознанство ще ви направи щастливи, откривайки човекът, когото сте търсили. С негова помощ ще придвижите напред много въпроси, сред които и професионални. Други ще хвърлят усилия, за да задържат до себе си някой, който вече гледа в друга посока. Такъв е животът, срещи, раздели и нови любови. Радостното е, че няма да губите нито за миг усещането си за перспектива и това ще ви насърчава да продължавате напред. Пътувания, приятелски срещи и повече настроение в края на седмицата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план.

Стрелец – Съпътстващите ви трудности ще променят отношението ви към много неща от живата ви. Това е част от израстването и не бива да гледате на тях, като на неблагоприятен период за вас. Изявете доброто, което носите, повярвайте в него и го толерирайте сами. Причините за неудачите си търсете отново в себе си и не прехвърляйте отговорността си върху другите. Станете приветливи и уважавайте правото на всеки да прави своя избор. Имате дадености, които често остават скрити за света, поради нездравото ви мислене. Работете върху себе си и ще постигнете резултати, носещи ви предимства във всички сфери на живота. Повярвайте и ще останете доволни. При някои от вас се очертава промяна на работното място, като това означава и повече свободно време. Природата ви зарежда с енергия, прави ви по-добри и волеви.

Козирог – Усърдни и влагайки всичко от себе си, ще насочите енергията си към важните за вас неща, от които очаквате подобрение на живота си. Няма да се поддадете на провокации, тласкащи ви в различни посоки и ще работите, за да осъществите по-скоро намеренията си. Умеете да привличате интереса на хората, които бихте желали да имате за партньори и сега няма да бъде по-различно. Ще бъдете последователни в усилията си и няма да ви липсва желание за изяви, ако не пренебрегвате нуждата си от отдих. Отделяйте повече време на нещата, които ви създават настроение. Пълноценното общуване с близки на сърцето ви хора ще внесе равновесие в мислите и чувствата ви. Ще ви направи по-борбени и успяващи, вие също има какво да им дадете от себе си. Животът ви ще се подобри и ще постигнете напредък в интелектуалните си и творчески търсения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план.

Водолей – Времето ще ви изправи пред необходимостта да си направите равносметка на всичко, постигнато до тук. Ще преосмислите много от нещата, които са били приоритетни до сега за вас и ще ги замените с други, чието време е настъпило. Имайте благородно и великодушно отношение към околните и ще си осигурите предимства както за вас самите, така и за нови реализации. Дайте преднина на действия, помагащи на други да преодолеят проблемите си. Не търсете причини да се връщате в миналото, гледайте напред, от там предстои да дойдат положителните развития в живота ви. Високата ви проникновеност ще ви помогне по-лесно и бързо да предвидите събитията и да се настроите на вълната на победителите. Бъдете бдителни за финансите си и не предприемайте рисковани стъпки, без да сте направили нужните проучвания. Разсъждавайте философски върху проблемите си, погледнете ги отстрани и ще откриете, че място за притеснение няма.

Риби – Овладейте страстите и желанията си и оценете това, което имате. Направите ли го, ще бъдете измежду щастливците. Имате сили да осъществите намеренията си, не изпадайте в ненужна почит към чужди амбиции. Насочете уменията си в полза на доброто. Можете да влияете на общото мнение и настроение, нека бъде позитивно. Това ще ви накара да се почувствате значими и направи щастливи. Ще ви обнови и мотивира в търсене на нови възможности за собствена реализация. В личния си живот ще се радвате на споделени сексуални желания и нежни чувства. Радостни преживявания ви очакват от пътуване с приятели и хора, които ви вълнуват и зареждат с очаквания. От друга страна не оставайте сами. Потърсете компанията на хората, с които ви е най-приятно и си организирайте някакво парти, разходка сред природата. Трябва да споделите мислите, които ви вълнуват, за да придобият реални измерения.

 

 

 

 

 

източник:https://www.astrodata.bg/

No Comments Yet

Leave a Reply